"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Στάση πληρωμών αλλά από ποιούς;

Ανακοινώθηκε χτες πως η Κυπριακή κυβέρνηση οδεύει προς στάση πληρωμών λόγω αδυναμίας να καταβάλει μισθούς και συντάξεις, πόσο μάλλον τις υποχρεώσεις για καταβολή επιδομάτων, δόσεων κλπ.

"Κινδυνολογεί" όποιος μιλά για τέτοια πράγματα ήταν η απαθέστατη στάση της κυβέρνησης μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου της αλλά η αλήθεια είναι ορατή με ή χωρίς τη βοήθεια αυτών που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Ας παραδεχτούμε όλοι μας πως η κρίση αν και τεχνητή ξεκίνησε στον χρηματοπιστωτικό τομέα και έχει κατακλύσει όλες τις χώρες επεκτεινόμενη στα κρατικά τους ταμεία, που μέσα από τον αλόγιστη κατασπατάληση των αποθεμάτων και μέσα στα πλαίσια της τακτικής να πληρώνουν τον κάθε αδέσποτο μετανάστη ή και λαθρομετανάστη, καθώς και σωρεία άλλων εσκεμμένων ενεργειών υπό την κάλυψη "λέμε όχι στο ρατσισμό" κι άλλων συναφή ενεργειών οδηγήθηκαν στο άδειασμα των ταμείων σε ελάχιστο χρόνο.


Ενέργειες επίσης, που πλαισιώνουν όλη αυτή την πλεκτάνη ή αλλιώς θεωρία συνομωσίας για τους σκεπτικιστές, όπως είναι οι εξωφρενικά ψηλές αμοιβές υψηλόβαθμων κρατικών αλλά και πολιτικών αξιωματούχων συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου, έχουν διασφαλίσει τον ελλειμματικό προϋπολογισμό σήμερα. Ακόμα, προκλητικότατες εώς αισχρές για τον κόσμο της μεγαλόνησου είναι και οι στοχευμένες κινήσεις του προέδρου μαζί με την πλειοψηφία των βουλευτών οι οποίοι, έχουν διασφαλίσει για τους ιδίους, τα πιο προνομιακά προνόμια αφού ασκούν με ετσιθελισμό το ρόλο των "επίλεκτων" σε μια χώρα από ανεκτικούς εώς απαθέστατους ανθρώπους. Ο πρόεδρος κι από μόνος του όμως, θέλοντας να ηγηθεί αυτής της πρωτάκουστης προσπάθειας "σπαταλώ αλόγιστα", έχει κάνει όλα τα διαβήματα για να πείσει τους αυλικούς του κι όχι μόνο βουλευτές να του εγκρίνουν τεράστια ποσά για την καλοπέραση μέσω μισθού, εξόδων παραστάσεων, ιδιωτικού τζετ και πολλών άλλων με αποκορύφωμα την αγορά πολυτελέστατων λιμουζινών μόλις πριν μερικών βδομάδων, την ίδια στιγμή που ανακοίνωνε πως καταργούνται επιδόματα πολυτέκνων, μονογονεϊκών οικογενειών, συνταξιούχων και χαμηλών εισοδηματιών. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι εν καιρώ πείθονται, φτάνει να βγάλουν τις κομματικές παροπίδες και βάλουν το μυαλό σε επαναλειτουργία.

Κι ερχόμαστε στο εμείς τώρα... Αυτό το εμείς που είναι τόσο δυνατό όσο καμία κυβέρνηση και κανένας νόμος. Αυτό, που χρόνια τώρα προσπαθώντας να το κρατήσουν αποδυναμωμένο, κυβερνήσεις, φορείς, κόμματα, λέσχες και λοιποί εχθροί του λαού το παραπληροφορούν, του αποκρύπτουν την αλήθεια, το φανατίζουν και το διαιρούν μόνο και μόνο για να αποτρέψουν την επανένωση του. Αυτό φοβούνται γιατί ξέρουν πως αυτό θα είναι και το τέλος της κυριαρχίας τους. Άτομα να ηγηθούν και να παράξουν ουσιαστικό έργο υπάρχουν! Άτομα που μπορούν να θυσιάσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για το καλό της πατρίδας αλλά και των συμπατριωτών τους υπάρχουν! Άτομα με εξαιρετικές ικανότητες, ήθος και ιδεολογία για ειρήνη και ελευθερία υπάρχουν, απλά δεν ανήκουν σε κόμματα ή λέσχες

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Είναι οι αφανείς ήρωες που ζουν στη διπλανή πόρτα με καταρρακωμένη τη ψυχολογία βλέποντας την πατρίδα τους να βουλιάζει στα χέρια των νοθευμένων πολιτικών και τραπεζιτών, ντόπιων αλλά και ξένων...

ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!!! Επαναλαμβάνω πως ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι οι συσπείρωση του λαού. Αυτή, που θα παραμερίσει κομματικούς προσανατολισμούς με γνώμονα το καλό συμφέρων της πατρίδας και του λαού της. Αυτό που λέω είναι η δημιουργία και διαιώνηση της ιδέας σε ολόκληρο το λαό μας που λέει "ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ...ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!" Για αναλογιστείτε τι παέι να πει αυτό και πόση δύναμη αλήθεια κρύβει μέσα του αν υιοθετηθεί από το λαό με συνέπεια... Για φανταστείτε τι έχουν να πάθουν αυτοί που μας οδηγούν στον γκρεμό... Για φανταστείτε πως είναι να μην μπορούν να υλοποιήσουν τα σατανικά τους σχέδια... Για φανταστείτε να εξαναγκάζονται σε παραίτηση αδυνατόντας να εκπληρώσουν το "έργο" τους... Για φανταστείτε πως εμείς μπορούμε να διώξουμε τους τύρρανους μας χωρίς όπλα... Ναι... έτσι ακριβώς!... για συνεχίστε...ΜΠΟΡΕΙΤΕ...!

Και μην ξεχνάτε πως τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας έχουν ξεκινήσει από μια "τρελή" κι "ανέφικτη" ιδέα... ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις