"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWrRJO77_rsn1ZlxuWecanSKCs5F_qtQj8uASIrpWW46jsNiNt0bQcunntpyDLTdIiVIKxJVKTpaoS_dCViciVk6hdNhDfycQKQd3SCD3tsZQ41MJad-46bbTzpZFhDBRZvUji0U11_1VU/s1600/fsk.JPG
"Η συμφωνία που σύνηψε η Κύπρος με τους διεθνείς πιστωτές δεν απαιτείται να επικυρωθεί από τη βουλή της νήσου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Η Επιτροπή μας πληροφόρησε σήμερα ότι η απαραίτητη νομοθεσία για την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν έχει ήδη κυρωθεί», είπε ο Σόιμπλε 



στους δημοσιογράφους αφού οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν τη συμφωνία.

«Πρόσθετη νομοθεσία θα ήταν αναγκαία μόνον εάν επιβαλλόταν φορολόγηση σε ανασφάλιστες καταθέσεις, αλλά όχι για την αναδιάρθρωση των εν λόγω τραπεζών», πρόσθεσε ο Σόιμπλε, αναφερόμενος στους όρους της συμφωνίας που ενέκρινε το Eurogroup νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον Σόιμπλε, νομικά η γερμανική κάτω βουλή δεν χρειάζεται να ψηφίσει σχετικά με την δανειακή σύμβαση σε αυτή τη φάση. Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί μια ψηφοφορία εντός της εβδομάδας, εάν το θέλουν οι Γερμανοί βουλευτές. Δήλωσε πεπεισμένος ότι η συμφωνία θα εγκριθεί από την Μπούντεσταγκ"



Είναι προφανές πως σήμερα ακολουθείται η πολιτική του «εκφοβίζω και σπείρω τον πανικό με στόχο να περάσω αυτό που θέλω». Αυτό ήταν πάγια τακτική του ψυχρού πολέμου, κάτι που ζούμε σήμερα σε όλο το μεγαλείο του οικονομικού πολέμου αυτού που μας έχουν κηρύξει Ε.Ε. και Γερμανία. 

Ο στόχος είναι πλέον πασιφανής! Η Γερμανία μέσα από την Ε.Ε. έχει βαλθεί να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη επιτιθέμενη διαδοχικά σε όλα τα κράτη μέλη και υιοθετώντας τη γνωστή συνταγή κάθε φορά. Θέλει, πάση θυσία να υλοποιήσει τα σχέδια της για οικονομική κυριαρχία με στόχο την πλήρη υποδούλωση των λαών της Ευρώπης.

Να είστε σίγουροι πως οι λύσεις που προτείνει Ε.Ε., Eurogroup, Γερμανοί, Δ.Ν.Τ. και λοιπά διεφθαρμένα μέλη του λόμπυ αυτού ΔΕΝ είναι η απάντηση στα προβλήματα μας, συμπεριλαμβανομένου και του Εθνικού μας προβλήματος.

Μην ξεχνάτε πως ο ίδιος ο Σόϊμπλε είπε ευθέως πως ο λόγος για τον οποίο έχουν εντάξει την Κύπρο στην Ευρωζώνη, ήταν για να επιτευχθεί μια επικείμενη λύση του Κυπριακού με βάση το προδοτικού σχεδίου ΑΝΑΝ, το οποίο εκχωρούσε εθνική κυριαρχία και φυσικό πλούτο στα Αγγλογερμανικά συμφέροντα που καραδοκούν καιρό, για να αρπάξουν.  Δείτε τις σχετικές δηλώσεις Σόιμπλε εδώ.(05':30")

Σήμερα έχουν καταφέρει να υποτάξουν οικονομικά τη μεγαλόνησο, σε σημείο που αυθαίρετα θα μπορούν να διαχειρίζονται αυτοί τα οικονομικά, εθνικά και κοινωνικά θέματα χωρίς να μπορεί να έχει άποψη η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα δηλαδή.

Οι μεγάλοι παίκτες της παρτίδας αυτής κινούνται μεθοδικά έχοντας μελετήσει πολύ καλά τον αδαή αντίπαλο τους, τον συμβουλεύουν κάθε τόσο με σκοπό να τον "διδάξουν", "βοηθώντας" τον να βελτιωθεί και με αυτό τον δόλιο τρόπο (βλέπε οικονομικούς δολοφόνους εδώ αλλά και εδώ), διασφαλίζουν πως οποιαδήποτε κίνηση για σωτηρία θα αποβεί άκαρπη. θυμίζει το παραμύθι με τα τρία γουρουνάκια τα οποία τελικά και δυστυχώς γι αυτούς, σώζονται!

Ναι σώζονται, γιατί κάποιοι μάχονται να πολεμήσουν τον κακό "λύκο", σταματώντας τα σατανικά σχέδια τους μέσα από τη διαφώτιση του κόσμου για το παιγνίδι που παίζεται άνισα εις βάρος του. Μπορούμε να κάνουμε πολλά μέσα από τη γνώση και την απλή συσχέτιση των σημείων του παρελθόντος με το σήμερα. Είναι απλό στην κατανόηση όπως και όλο αυτό που ζούμε. Η λύση προϋποθέτει γνώση, τόλμη και ιδανικά και θα βρεθεί μπροστά μας!

Ευχόμαστε η σημερινή μέρα να είναι η αφετηρία για τον κάθε ένα από εμάς που θέλει να σωθεί η πατρίδα και ο λαός της να κάνει κάτι με αρχή την αναζήτηση ενημέρωσης για τα θέματα αυτά εδώ.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για το κοινώς καλό, η ένταξη μας σε ένα "κίνημα ζωής "που θέτει ως πρωταρχικό στόχο τον άνθρωπο και όχι το χρήμα.

Ας ενωθούμε αδέλφια λοιπόν και ας αναδείξουμε την υπέρτατη αξία μας που είναι η αγάπη για τον άνθρωπο... Αυτή είναι η φύση μας άλλωστε και τα σημεία των καιρών μας δείχνουν μόνο αυτό το δρόμο! Ας αποτελέσει το δικό μας παράδειγμα αλλαγής και εναντίωσης στην υποδούλωση, παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον κόσμο!

Ελάτε...!   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις