"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ψεκάζουν τουλάχιστον για μετατροπή καιρού. Η δική μας κάνει την πάπια, τα παπαγαλάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι
(μαζί με τους μετεωρολόγους στα ΜΜΕ) χλευάζουν τις ανησυχίες πολιτών που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνωμοσιολόγους ψυχάκηδες, και δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες που αποδέχονται αυτές τις ανοησίες (όπως πιθανότατα αποδέχονται και ένα σωρό άλλα ψεύδη που τους παρουσιάζουν ως "πραγματικότητα".) Καιρός να αφυπνιστούμε. Μας ψεκάζουν με δηλητήρια, λες και είμαστε ζωύφια, και μερικοί, μόνο "ευχαριστώ" δεν τους έχουν πει ακόμα. Έλεος!

Βραβευμένος μετεωρολόγος δηλώνει ότι ο τυφώνας sandy είναι κατασκευασμένος - video

Ο Μετεωρολόγος Scott Stevens δηλώνει σε συνέντευξη στον Alex Jones ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι θεωρούν τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy.
Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί.

Κυβερνοεπίθεση hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών! Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου!


Κυβερνοεπίθεση  με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων, πραγματοποίησαν hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της συντακτικής ομάδας του SecNews τις πρώτες πρωινές ώρες. Η νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση, μια από τις σημαντικότερες κατά την άποψή μας των τελευταίων ετών εναντίον Ελληνικών κυβερνητικών δικτύων, είχε κύριο στόχο την διαρροή εγγράφων και πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας (!).
ενημερώθηκε η συντακτική ομάδα του SecNews και τα συγκλονιστικά στοιχεία που τέθηκαν στην διάθεσή μας!

"Η χαμένη τιμή του χλιδόφτωχου" ή αλλιώς Γιατί ο Κώστας Βαξεβάνης Διώκεται...

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι τυχαίος. Το μαρτυρούν άλλωστε οι ασυμβίβαστοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ του ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ (έστω και κατά λάθος, όπως λέει ο ίδιος) στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, κάνει το αυτονόητο. ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δηλαδή πράττει αυτό που θα έπρεπε να κάνουν ΑΠΑΝΤΕΣ, αντί να κυνηγάνε το νέο iPhone, να σκέφτονται που θα πάνε διακοπές, που θα βγουν το Σαββατόβραδο, πως θα πληρώσουν την εφορία και το χαράτσι κ.ο.κ... 

ΟΙ 10 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ


Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Αναζητούμε  ποιοι είναι πίσω από τα καρτέλ; Ποιες εταιρίες; Για δείτε αυτά τα ονόματα, και ποιες εταιρίες και γνωστά σας προϊόντα ελέγχουν.

Αυτά είναι μονοπώλια, η σύγχρονη εταιροκρατία που κυβερνά στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά αυτά συμφέροντα εκπροσωπούν η Μέρκελ, ο Ορλάντ,η εσωτερική μας τροϊκα και η γραφειοκρατία των Βρευξελλών.
Σε αυτά τα συμφέροντα μια πρώτη κίνηση δική μα είναι :ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Αυτό τους πονάει πραγματικά.



ΤΡΩΜΕ ΨΕΜΑΤΑ


Μήπως τρώμε ρύζι με ανθρώπινα γονίδια, σολομό με γονίδια σκορπιού, παγωτό με καρκίνο;

Ξέρετε ότι κάποιοι από εσάς ποτέ στη ζωή σας δεν έχετε φάει αληθινό κρέας, αλλά το κρέας που παίρνει γεύση και χρώμα από τα χημικά;
Γνωρίζετε ότι το DNA σας μεταλλάσσεται μέρα με την ημέρα ακόμη και από τα απλά ανθρακούχα ποτά;
Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε τί στα αλήθεια είμαστε;
Μήπως είμαστε μερικά κιλά συντηρητικών, γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, καρκίνων και ασθενειών;
Μήπως τελικά είμαστε πειραματόζωα στο μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα του κόσμου, στο όνομα του κέρδους;
Δεν υπάρχουν διατροφικά σκάνδαλα. Η διατροφή μας είναι το σκάνδαλο.


Η αμαρτωλή Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων


http://europa.eu/newsroom/images/highlights/120529_1_home.jpgΟι πρόσφατες αποκαλύψεις του καθηγητή Μοριακής Βιολογίας Ζιλ-Ερίκ Σεραλινί του Πανεπιστηµίου της Καν και της οµάδας του, για τις δραµατικές επιπτώσεις του µεταλλαγµένου καλαµποκιού NK603 της Monsanto σε ποντίκια-πειραµατόζωα, τα οποία εµφάνισαν καρκινικούς όγκους και άλλες σοβαρές βλάβες στα

Η αλήθεια πίσω από τον τυφώνα SANDY

Ο τυφώνας ο οποίος έχει προετοιμαστεί από την ομάδα των αεροψεκασμών καθώς επίσης και από τα παιδιά της ομάδας του H.A.A.R.P. σε πλήρη συνεργασία και με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά...

Δείτε το πως έχει κατασκευαστεί ο τυφώνας που έπληξε την Αμερική στο βίντεο που ακολουθεί...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.



Γράφει ο Nigel Farage,  Ευρωβουλευτής και Προεδρος του UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου)

Πατριωτισμός και Μοντέρνος κόσμος...


Με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
που επιθυμούν την κατάργηση των εθνών τα βάζει αυτή τη φορά η Κατερίνα Μουτσάτσου, μέσα από ακόμα ένα video που δημοσίευσε η ίδια στο Youtube.
Το video αναρτήθηκε στο δημοφιλές site ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου με τον τίτλο «Πατριωτισμός και Μοντέρνος Κόσμος» με την ηθοποιό να τραγουδά το άσμα «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις