"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται...

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. 
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500; 
  
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. 
Ενδεικτικά... 
-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της. 
-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της. 
-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους. 
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος. 
Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες: 
  

Θεέ μου: Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.
XrimaNews.gr
 
ΣΗΜ. "Ι":
Για να βρεις τι συμβαίνει σήμερα, κάποιες φορές πρέπει να ανατρέξεις στην ιστορία.
Κάποια στιγμή η δημοκρατία της Φλωρεντίας (ναι, δημοκρατία) χρειάστηκε να χρηματοδοτήσει έναν από τους πολλούς πολέμους, που διεξήγαγαν οι πόλεις της Ιταλίας μεταξύ τους.
Τότε, νόμιζαν πως χρήμα είναι μόνο το νόμισμα από μέταλλο.

Το γάλα και η "πλύση" εγκεφάλου - Η χειρότερη πηγή ασβεστίου

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο; 
Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο.
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα. 
Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο . Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια τηςδιαδικασίας της παστερίωσης. 

Κάππαρη η καλοκαιρινή υπέρτροφή-φάρμακο

Πώς σώζουν τα λαχανικά-Η έλλειψη οξυγόνου βλάπτει το... συκώτι!
Σε συνθήκες έλλειψης οξυγόνου σωρεύεται λίπος στα ζωτικά μας όργανα, προσοχή σε υπνική άπνοια και διάφραγμα!
Όπως αναφέρεται σε άρθρο της το οποίο δημοσιεύθηκε το 2010 στην επιστημονική επιθεώρηση «Biochemical and Biophysical Research Communications» (τεύχος 398, σελίδες 74-78), υπάρχει μια φυτική ουσία που αναστέλλει την ενεργότητα του HIF-1 σε κύτταρα ηπατοκαρκινώματος. Αποτέλεσμα της αναστολής ήταν τα καρκινικά κύτταρα να μην μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες υποξίας.

Η ιστορία που πλασάρει το προδοτικό ΑΚΕΛ μαζί με τους δεξιούς ομόσταυλούς του είναι ένα ψέμα!

Ο Χριστόφιας , ηλιθίως ή στοχευμένα  (συμμορφούμενος στις αγγλικές εντολές;)  πέρυσι αποκάλεσε  το, τουλάχιστον απονενοημένο, πραξικόπημα της  15ης Ιουλίου 1974, εισβολή της Ελλάδος! Αυτή του η ηλίθια δήλωση ( ή εντεταλμένη) στηλιτεύτηκε (πολύ ορθώς) από  όλο τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου, διότι ήταν λανθασμένη νομικά και απαράδεκτη πολιτικά!
      Το 1974, 16 Ιουλίου, ο  Μακάριος , καταδιωγμένος από το επικρατήσαν πραξικόπημα, φεύγει από την Κύπρο και μέσω των Αγγλικών Βάσεων, με αγγλικό αεροσκάφος καταλύει στο Λονδίνο.

Ο υπέροχος πλανήτης μας!

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRJIS6wz337FY6Zuvgilt8zZskclKU0jB03Ska5aaySPcuxNr8IFgΑπολαύστε αυτό το δίλεπτο βίντεο του David Attenborough του BBC και πείτε μου αν πραγματικά δεν νιώθετε την ανάγκη να το προστατεύσετε με όποιο τρόπο μπορείτε....




Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...



Όλη η αλήθεια και οι απαντήσεις που ψάχνατε για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης! (Το κέιμενο που δεν θέλουν αν διαβάσεις...)

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Ότι καλύτερο έχουμε διαβάσει τελευταία..Και το οποίο απέκρυπταν επιμελώς τα Μμε και οι "αριστεροί ιδεολόγοι" της συμφοράς..Όλη η αλήθεια και οι απαντήσεις που ψάχνατε για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης..
Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο και να το προωθήσετε παντού...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJlpC8Z0Rild9_MOY2DPRgHdFBOgoRWnDQXGtUx7ZvephItEhQuvXhnt54RDzhX_zcReBo1qERpkb02EqSVwdS4CkdVd1MahCJcxEYZeeoZ6e7SwgUxGiOjvP8NrxhSj_Akc6nUiGwSy2X/s200/FUCK_NESTLE.pngΤο βίντεο αυτό το έχω ξαναδημοσιεύσει, αλλά σήμερα με τις επικείμενες "αξιοποιήσεις" των εταιριών ύδρευσης της χώρας μας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο κύριος που μιλάει, είναι ο γενικός διευθυντής της αθλιότερης εταιρίας του κόσμου, της Nestle, της εταιρίας που έχει καταστρέψει τις χώρες του τρίτου κόσμου με τα παιχνίδια που κάνει με το κακάο και τον καφέ.

Ο κυνισμός του κυρίου αυτού, που παρομοιάζει τους ανθρώπους με αγελάδες που θέλουν πότισμα (προφανώς για να του δώσουν γάλα), δείχνει τις απόψεις της παγκόσμιας ελίτ για το νερό.

Σαν σήμερα: Αττίλας στη Κύπρο

Στις 20 Ιουλίου 1974, η Κύπρος βρισκόταν στις φλόγες.

Τις πρωϊνές ώρες της 20ης Ιουλίου σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Τετρακόσια τέσσερα χρόνια μετά την οθωμανική εισβολή, η σύγχρονη ιστορία της Κύπρου βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εισβολή. Η απόβαση των Τουρκικών στρατευμάτων που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, με ένα μήνα σχεδόν διαφορά η πρώτη από τη δεύτερη, είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γιατί μπήκαν στο στόχαστρο του Πούτιν ΜΚΟ και άλλοι "ξένοι πράκτορες"

Του Patrick Henningsen
Infowars
17 Ιουλίου 2012

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται να επικυρώσει το νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε στις 13 Ιουλίου από το Κοινοβούλιο της Ρωσίας (Δούμα), και που χαρακτηρίζει πολλές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και δραστηριοποιούνται εντός της χώρας ως "ξένους πράκτορες".

Το Κρεμλίνο έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι το νομοσχέδιο είναι κατάλληλο για την προστασία της Ρωσίας από τις εξωτερικές απόπειρες επηρεασμού της εσωτερικής πολιτικής της χώρας.

Η Πτωχο-Τραπεζοκρατία και το πέπλο της σιωπής

Του Γιάννη Βαρουφάκη

Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι. Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας. Κι αν όχι την ποινική τους δίωξη, απαιτεί από την κυβέρνηση, το EFSF, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζών (European Banking Authority), κατ’ ελάχιστον, την παύση του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς και την δρομολόγηση διαδικασίας εξυγείανσής της. Ανάλογες κινήσεις θα έπρεπε να ξεκινήσουν για τον τραπεζικό όμιλλο Marfin Popular Bank για κινήσεις της Marfin Egnatia Bank της οποίας αποτελεί μετεξέλιξη. Κι όμως: αντί για αυτά, ένα τεράστιο πέπλο σιωπής ξετυλίγεται και σκεπάζει την υπόθεση, με πρώτους υφαντές του τους δημοσιογράφους των «έγκυρων» εντύπων και sites οι οποίοι, κατά τα άλλα, συνεχώς καταγγέλλουν το κράτος και την ελληνική κοινωνία για ανοχή στην διαφθορά.

Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqXklIiS3DVckKSBW-_jhJMS2oI9l1ZZOfM1BJI1OYGdRmWy4miJEnAOwiZQVte03yHC-TobtpbXSJuVIwcjIUqu-jcuTprKY6wyRU-jDcd5G7zfsTaOQTO5CXdsjMTEzAG0MMiAKaYnY/s400/344rwh5.jpgΟ λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη. Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων...

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι από αύριο εξαφανίζεται η αναλογική τηλεόραση στην Αττική; Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου...

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δεν πληρώνω φόρους για να καταρρεύσει το κράτος αυτό.

Δεν πληρώνω φόρους, δεν κόβω και δεν  ζητώ αποδείξεις.….
Ας γκρεμίσουμε αυτό το σάπιο ανθελληνικό κρατικό μόρφωμα που έχει καταντήσει σε όργανο γενοκτονίας του λαού μας.

Οτιδήποτε και να γίνει στο μέλλον, χειρότερο κράτος δεν μπορεί να υπάρξει.

Εμπρός λοιπόν. Είναι στα χέρια μαςΑς το γκρεμίσουμε συνθέμελα.

Επιστροφή στο χωριό. Ο απόλυτος τρόμος του κράτους και των καπιταλιστών

Ο κόσμος έχει παγιδευτεί μέσα στις πόλεις και απελπισμένα ψάχνει διέξοδο απο την οικονομική κρίση . Δεν μπορεί όμως να δεί την πόρτα που οδηγεί έξω απο τον λαβύρινθο . Η πόρτα αυτή υπάρχει και δείχνει προς την ΥΠΑΙΘΡΟ.

Μας απέκοψαν απο την γή μας.
Μας φυλάκισαν στις πόλεις.

Υπήρξαν άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο ( κάποτε ! ) που έσπαγαν το κρεμμύδι με τη γροθιά και το έτρωγαν με τα φασόλια που οι ΙΔΙΟΙ είχαν καλλιεργήσει.

Χριστόφιας: Κλεφταράδες της υφηλίου οι αγορές

Πυρά Προέδρου της Δημοκρατίας κατά των διεθνών αγορών. Σε εκτός κειμένου ομιλία του σε εκδήλωση της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων και της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων, στο Πανόραμα Αγνοουμένων χθες βράδυ στο Κόρνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατήγγειλε τις αγορές για συμφέροντα, και τις χαρακτήρισε κλεφταράδες της υφηλίου που βασανίζουν τους ανθρώπους.
Όπως ανέφερε, θέλουν να καθυποτάξουν λαούς ολόκληρους υπό τη δική τους εκμετάλλευση και το δικό τους έλεγχο. Αυτό σημείωσε, ‘άρχισαν να το κατανοούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το «νάνο-χώμα» των αρχαίων Ελλήνων

Το «νανο-χώμα» των αρχαίων ΕλλήνωνΑποκαλύπτεται ότι τα αγγεία της Αττικής είχαν ιδιότητες νανοϋλικού και μελετώνται από τη... NASA!

Υπάρχει τίποτε πιο ταπεινό από το χώμα; Και όμως, ακόμη και τα πιο ταπεινά πράγματα, αν κάποιος τα αξιοποιήσει σωστά, μπορούν να γίνουν όχι μόνο πολύτιμα αλλά και προσοδοφόρα. Παρ' ότι ο Πλάτων θεωρούσε τον πηλό κάτι εντελώς κοινό και τετριμμένο - «των φαύλων και προχείρων» -, οι ίδιοι οι σύγχρονοί του τον διέψευσαν. Οι αρχαίοι κεραμείς της Αθήνας πήραν το κοινό χώμα της Αττικής στα χέρια τους και το μετέτρεψαν σε πραγματικό χρυσάφι αφού τα αγγεία τους μονοπώλησαν τις διεθνείς αγορές της εποχής τους. Το μετέτρεψαν επίσης σε ένα σπάνιο υλικό. Το περίφημο μελανό υάλωμα των αττικών αγγείων, αυτό που πολλοί προσπάθησαν αλλά κανένας δεν κατόρθωσε να μιμηθεί, είναι στην ουσία ένα νανοϋλικό με ιδιαίτερες χημικές και μηχανικές ιδιότητες. Τέτοιες ώστε πρόσφατα προσείλκυσε το ενδιαφέρον της NASA η οποία αναζητεί στη σύστασή του μυστικά για να βελτιώσει τη μόνωση των διαστημοπλοίων της.

Κύπριος υπουργός μετέφερε βαλίτσες με τις μίζες του Άκη! Όλη η κατάθεση – φωτιά

Κύπριος υπουργός μετέφερε βαλίτσες με τις μίζες του Άκη! Όλη η κατάθεση – φωτιά«Κόλαφος» ήταν η απολογία του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα για την διαδρομή του μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα «δείχνοντας» επιχειρηματίες και πρώην κυβερνητικό στέλεχος της Κύπρου ως βασικούς εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα.
Από την πλευρά τους, ο κύπριος πολιτικός, η Βίκυ Σταμάτη, αλλά και ο Γιάννης Σμπώκος «σήκωσαν το γάντι» και πέρασαν στην αντεπίθεση.
Ο κ. Ζήγρας «έδειξε» μέσω της απολογίας του ως ηθικούς αυτουργούς των σκανδάλων του Άκη τον Βλάση Καμπούρογλου, τον επιχειρηματία Φαούντ Αλ Ζαγιάντ, αλλά και τον Ντίνο Μιχαηλίδη, πρώην υπουργό Εσωτερικών της κυπριακής κυβέρνησης.

Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού.

Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού.Η παροιμία του ενος κακού..μύρια έπονται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της χώρας μας.
Ενα απο αυτά είναι οτι η οικονομική κρίση και η εξοικονόμηση χρημάτων,ώστε να επέλθει η μείωση των κρατικών δαπανών..αποτελεί το άλλοθι για την αναγκαστική και ύπουλη εισαγωγή μέτρων και νόμων που ουσιαστικά μετατρέπουν το κράτος σε μεγάλο αδερφό.

Μα φυσικά για το καλό μας και για να μην μας βάλουν περισσότερους φόρους.Με λίγα λόγια και δεν έκανε καλά το κρατος τόσα χρόνια την δουλειά του και τώρα για να λύσει το πρόβλημα "αναγκαστικά" καταφεύγει στην μοναδική λύση ,να φτιάξει 11.000.000 φακέλους με τα πάντα καταγεγραμμένα.

Ξεκίνησε με την απογραφή των συντάξεων και των επιδομάτων για να ανακαλύψουν δήθεν τους μαιμού(που δημιούργησαν οι ίδιοι) με παράλληλη φυσικά καταγραφή και (αυτό δεν θα μας το πουν) παρακολούθηση των δηλωθέντων τραπεζικών λογαριασμών.

Μας δολοφονούν! Η τρόικα απαιτεί και κλείσιμο νοσοκομείων! Η κυβέρνηση συναινεί!

Κατά παράβαση της συνταγματικής "εντολής", η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, προχωρά στο κλείσιμο νοσοκομείων για εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, δολοφονώντας την ίδια στιγμή άγνωστο αριθμό Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι χρειάζονται ή πρόκειται να χρειαστούν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Κυβέρνηση δολοφόνων, που υπολογίζουν περισσότερο το χρήμα από τις ανθρώπινες ζωές που σπαταλούν χωρίς κανένα οίκτο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσταγές της τρόικας και των οικονομικών δολοφόνων που έχουν εγκαθιδρυθεί στην χώρα.

"Η Συνομωσία κατά της Ελληνικής Ιστορίας"! Ενα εκπληκτικό και πάντα επίκαιρο άρθρο!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Χτές το βράδυ, σε ένα ξεσκαρτάρισμα που έκανα απο περιοδικά, έντυπα κλπ. στην αποθήκη μου, βρήκα κάτι που έψαχνα εδώ και πάρα πολύ καιρό. ενα τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ενός απο τα καλύτερα έντυπα - ίσως το καλύτερο - στον τομέα της αναζήτησης. Φανατικός αναγνώστης του, από την πρώτη μέρα κιόλας που κυκλοφόρησε (νομίζω τον Γενάρη του 1991), έχω ένα μικρό αρχειάκι απο κάποια τεύχη του. Και αυτό εδώ που βρήκα, το τεύχος 119 του Γενάρη του 2004 είναι απο τα καλύτερα. Οχι απο πλευράς συνολικής ύλης, αλλά εξ αιτίας ενός και μόνο άρθρου του, που δημιούργησε πληθώρα συζητήσεων και αφύπνισης κόσμου.

Το νέο μεγάλο χτύπημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων φέρει τον κωδικό "Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα"!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Είναι φανερό ότι τα τελευταία 25 χρόνια περίπου, ο Χριστιανισμός γενικώς, γνωρίζει μιαν άνευ προηγουμένου πολεμική, που φτάνει ορισμένες φορές ή και ξεπερνάει τη γραφικότητα.

Μια πολεμική, που μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Την ευθύνη την έχει κυρίως η - άθεη και άκρως υλιστική - Δύση, η οποία και κατάφερε, μέσω των μηδενικών προτύπων που προβάλλει ως κουλτούρα και φυσικά του - παταγωδώς αποτυχημένου - Αμερικανικού Ονείρου, να προσηλυτίσει σχεδόν ολόκληρη τη νεολαία στις επιταγές της, δημιουργώντας ως επι το πλείστον, πολίτες δίχως καμιά πνευματική ανησυχία ή επι μέρους μόρφωση και πολιτική και πολιτιστική παιδεία.

Σκέφτομαι και γράφω: «Η δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα». Του μαθητή της 6ης Δημοτικού Πέτρου Σαλ.......

Μας ήλθε με email
Η δημοκρατία γεννήθηκε πρώτη φορά πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα και μετά απλώθηκε σ' όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα,
παρόλο που δεν υπήρχε Ιντερνετ. Η δημοκρατία είναι το πιο σπουδαίο από τα πολιτεύματα, είναι πολύ καλό πράγμα.
 Αν δεν ήταν, θα την είχαμε καταργήσει όπως τα θερμόμετρα με τον υδράργυρο.
Δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα σημαίνει να μπορείς να λες ελεύθερα τη γνώμη σου, φτάνει να συμφωνεί μαζί σου
 ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και ο Πρωτοσάλτης. Δημοκρατία επίσης είναι να μπορείς να διαδηλώνεις ελεύθερα για ό, τι πράγμα θέλεις.

H FED και άλλες αδελφές Κεντρικές Τράπεζες σώζουν

Στις ΗΠΑ, υπάρχει παραδοσιακά, μια αντιπαλότητα ανάμεσα στην πολιτική και τους τραπεζίτες, η οποία ξεκινά από τους Πατέρες του Έθνους και συναντιέται ως τα σήμερα. Οι Ευρωπαίοι πολίτες είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι στο θέμα αυτό.
Η αντίσταση στους τραπεζίτες είναι ισχυρότερη στον συντηρητικό - φιλελεύθερο -και όχι νεοφιλελεύθερο- χώρο και έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στον ρόλο του γερουσιαστή Ron Paul, μόνιμου διεκδικητή του χρίσματος για την προεδρία, στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα , τα τελευταία χρόνια.
Μετά από καμπάνια των Ron Paul και Alan Grayson, με βάση την τροπολογία Dodd-Frank, που πέρασε τον προηγούμενο χρόνο, χάρις στις ενέργειες του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή DeMint, και του ανεξάρτητου  Bernie Sanders, έγινε έλεγχος στους κρυφούς λογαριασμούς της  FED. 
O τραπεζίτες περιόρισαν τη δύναμη της τροπολογίας, με άλλο νόμο, αλλά τελικά ο πρώτος έλεγχος στην 100χρονη ιστορία της FED, από την Γερουσία έγινε.

Δεν ξεχνώ την Κύπρο

Υπάρχει ένα κόμμα που ομνύει στο όνομα της χούντας των απριλιανών. Από την πρώτη στιγμή, το πραξικόπημα είχε σαν στόχο την αδέσμευτη φωνή της Κύπρου: Τον Μακάριο. Πόσοι θυμούνται τις απόπειρες δολοφνίας κατά του Μακάριου; Ο "εφτάψυχος" διέφυγε σώος από όλες. Εκεί γύρω στο 73, ο Παπαδόπουλος άλλαξε ρότα. Ήξερε καλά, πως η ικανοποίηση του αιτήματος των αμερικάνων θα σήμαινε και το τέλος το δικό του και πλησίασε τον Μακάριο, απαιτώντας από την ΕΟΚΑ β' να αφοπλιστεί.  Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο "σκληρός" εθνικιστής Ιωαννίδης, χρόνια μετά, στην απολογία του, δήλωσε πως οι αμερικάνοι τον εξαπάτησαν. Ο φάκλεος της Κύπρου δεν θα ανοίξει ποτέ, γιατί είχαν εμπλακεί και οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης (Καραμανλής, Αβέρωφ κλπ). Να μη ξεχνάμε πως είχαμε "αλλαγή φρουράς", όταν ο σκοπός εκπληρώθηκε. Η Ελλάδα, τότε, είχε υπεροπλία. Στα ανοιχτά της Κερύνειας υποβρύχια εκλιπαρούσαν εντολή για να βυθίσουν τα τούρκικα πολεμικά που βρίσκονταν στο στόχαστρο τους. Δεν θα προλάβαιναν να αποβιβαστούν. Η εντολή ήρθε, αλλά ήταν "γυρίστε πίσω".
Τη συνέχεια τη βρίσκουμε πιο κάτω. Για να θυμόμαστε.
 

Είμαστε μόνοι. Θα γίνουμε μαζί;

Εμπνεόμενοι από την εικόνα το  Δον ΨΥΧΩΤΗ, θα τους αποκαλέσουμε νεκροθάφτες. Η πολιτικής τους είναι ο "τάφος του άγνωστου πολίτη". "Άγνωστου", για όλους αυτούς, που διαφεντεύουν τις τύχες μας, που αποφασίζουν για μας και εναντίον μας. Ούτε καν "μνημείο". Σκέτος τάφος, σίγουρα ομαδικός. Κι ίσως κάποιος περαστικός να βάλει πάνω του ένα σταυρό. Πριν έρθει η σειρά του. (Πάψαμε να μετράμε τις αυτοκτονίες. Είναι πολλύ περισσότεροι οι νεκροί και οι νεκροζώντανοι. Οι άνθρωποι, χωρίς ζωή)
Κοιτάζω γύρω μου και μέσα μου και βλέπω απελπισία. Άνθρωποι που βουλιάζουν στα τάρταρα για λίγα ευρώ. Δεν πρόκειται πια για το χρέος των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων.

Χρυσή Αυγή: Επιχείρηση σκούπα κατά μεταναστών σε σπίτια στην Κρήτη

ε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις φαίνεται πως προχωρά στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το τοπικό όργανο του λαϊκού συνδέσμου σε blog του, με αίτημα πολιτών.
Στο blog αναφέρεται: "Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την Χρυσή Αυγή στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.
Ωστόσο, περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα, απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ηλιακή ενέργεια - γιατί όχι και η δική μας λύση στο ενεργειακό;

Γερμανικές Ηλιακές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο που φτάνει τα 22GW (gigawatt) ανά ώρα και αντιστοιχεί με 20 πυρηνικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίες δουλεύουν σε πληρότητα 100%.

Αν αυτό λέει κάτι σε σας, τότε πως είναι δυνατόν με τόση ηλιοφάνεια να μη λέει κάτι στους ιθύνοντες αυτού του κράτους, χρόνια τώρα που η γνώση αυτή μπορεί να αλλάξει την εξάρτηση μας από το πετρέλαιο;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις