"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Ο Βασιλιάς της ποπ Michael Jackson θύμα των Illuminati

Παρακολουθήστε αυτό το ενδιαφέρον βίντεο το οποίο διασαφηνίζει την κατάσταση που είχε να αντιμετωπίσει ο βασιλιάς της ποπ μουσικής και γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, τάδε έφη Illuminati, διακαώς προσπαθούσαν να τον βγάλουν από το παιγνίδι. Αυτό που είναι πραγματικά ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως παρόλο τον άνισο πόλεμο που του είχαν κυρήξει κι είχε να αντιμετωπίσει, αυτός, όχι μόνο αντιστεκόταν αλλά προσπαθούσε επίσης μέσα από τη μουσική του να βοηθήσει τον κόσμο περνώντας τα σωστά μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλοεκτίμησης, σεβασμού, ειρήνης κι αγάπης που όλοι μας πρέπει να έχουμε για το συνάνθρωπο μας.

Καλή Χρονιά!!!

Η συντακτική ομάδα του Βλέπε Άκου Πράξε σας εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το νέο έτος! Ένα έτος όπου όλοι μας θα ζήσουμε, θα βιώσουμε και θα μάθουμε πολλά γι αυτό ας μείνουμε ενωμένοι για να νικήσουμε ότι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας προς Αφύπνιση, Γνώση, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Σεβασμό κι Αγάπη.

Από εμάς εξαρτάται και εμείς αποφασίζουμε γι αυτό! Να είστε όλοι πάντοτε καλά, υγιείς, δυνατοί, με πνευματική διαύγεια και ενωμένοι!

Καλή χρονιά!

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Επιτέλους ένα πραγματικό εγερτήριο ξύπνημα από τους WakeUpCyprus!

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4zPu-Li1IcUl_S_0fax5BqPS_7-1bpCNG0ZlhjABxVWKbOrRIigΔιαβάστε μια όμορφη και καλοπροαίρετη πρωτοβουλία ανθρώπων που τολμούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους όσον αφορά το μνημόνιο δημόσια, σε αντίθεση με όλους αυτούς τάδε έφη Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, βουλευτές, κρατικούς αξιωματούχους, νομικούς, τραπεζίτες, κόμματα, υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές καθώς και λοιπούς ιθύνοντες αυτού του τόπου, που τηρούν σιγήν ιχθύος όσον αφορά το μνημονιακό καθεστώς που προσπαθούν να μας εντάξουν και όλοι τους αποφεύγουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις ή να διατυπώσουν ξεκάθαρες απόψεις περί τούτου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις