"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Έχεις ευθύνη για τον θάνατο της Πατρίδας σου.

http://www.dafuq.gr/images/2012/April/30/4f9e3260d071e.jpgΈλληνα ξύπνα. Ξύπνα επιτέλους.

Σταμάτα να βάζεις ταμπέλες. Σταμάτα να κάνεις αυτό που τα ΜΜΕ και το κομματικό σύστημα κάνει σε καθημερινή βάση για να συνεχίσει να υπάρχει.

Ποιος συμφωνεί με τον άλλον στα πάντα; Ποιος ταιριάζει με τον άλλο στα πάντα;

Αν ένας αριστερός είναι ανώμαλος σημαίνει ότι είναι όλοι ανώμαλοι;

Αν ένας δεξιός είναι αδερφή σημαίνει ότι όλοι οι δεξιοί είναι αδερφές;

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πύρινη ομιλία Βέλγου βουλευτή: "...Να πατε να γ@@@@@@ δεξιοί και αριστεροί υποκριτές!..."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJwPLURTQLU-YxKppmBJjk743skPVMGOH3UcJpBNlOQFP4aVvYdCrTjGzHhrRiDePgxVPsx1bI0SmES1R2jRz7vJ4j96lCVp_ABToTHBPVpExlktbvNfNy4VYsVlXE22ykma0C-cttpgRh/s640/velgos-vouleftis-vrizei-mesa-sto-koinovoulio.jpgΜε αφορμή την συμμετοχή του Βελγίου στις ισλαμοφασιστικές “επαναστάσεις”, ο Βέλγος βουλευτής Laurent Louis, αποκαλύπτει τους “παπανδρέηδες” του πλανήτη.
Όσα λέει, αφορούν άμεσα και την Ελλάδα. Τα ορυχεία, το Ουράνιο κλπ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πόλεμο στο Μάλι και προτρέπει τις μαριονέτες του Βελγικού Κοινοβουλίου, τους ηγέτες των κρατών που παίζουν με τις ζωές του κόσμου και σε όσους το παίζουν Δημοκράτες, να πάνε να γαμηθούν!

Μαθηματικά του Χάους (Ντοκιμαντέρ του BBC)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj87vBrPqM8fN8xUug4q4a2D5EQTTOWx1KdnwhkS-cpNYXNVoFISg_I366AARIJzo9nMqXmhGWMiKl2Gea394CEZgkItEAP60LuVBT7kfrWz6vTZ0f09PNpm2Gw-Jb1qM0cJ3HMTg3P8GM/s320/math-formulas.jpgΤο ντοκιμαντέρ του BBC έτος παραγωγής (2008) εξετάζει κατά πόσο οι εξελίξεις στα μαθηματικά στη διάρκεια του τελευταίου αιώνα έχουν αλλάξει τις αντιλήψεις μας γύρω από τις θεμελιώδεις αρχές του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Καθώς είμαστε στα πρόθυρα τόσο οικονομικών όσο και κλιματικών ανατροπών, το ντοκιμαντέρ εξετάζει μέσω της μαθηματικής επιστήμης την απροθυμία μας να αντιμετωπίσουμε τις

McDonalds - Super Size Me

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCtFLo4tMVURyDf4mz_inlHkymym3C1N9nnumhzW13W1DO6vnalvzAQuU0U8nNiCWS0NS1SKGLN6kmC6FddKlNKntpHAjDZYfwI7Y5uJli9ANIMONB1V8ilOvVRmLXyUnXGwCYa3irYbY/s320/super-size-me.jpgΗ ταινία του Σπέρλοκ ακολουθεί μια περίοδο 30 ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων έτρωγε μόνο τρόφιμα από τα McDonald's.


Η ταινία καταγράφει πως αυτός ο τρόπος ζωής είχε μια δραματική επίδραση πάνω στην σωματική και ψυχολογική ευεξία του Σπέρλοκ, και διερευνά την εταιρική επιρροή της βιομηχανίας τροφίμων ''fast food'', συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που ενθαρρύνει την κακή διατροφή.


Το ντοκιμαντέρ ήταν υποψήφιο για βραβείο Academy Award για καλύτερο ντοκιμαντέρ 2005.



Γερμανικές εταιρίες αγοράζουν τα δάνειά μας... Με στόχο να τα εισπράξουν στο 100%!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAthk71v3DQlMErsUpFy45xcY3B2DRDTSgch9mjJjBaq6nbeP186Rnin6RBa8rJp6-O5famaHODmwJe_aes8h81CyEVPWwGCtBGFcU4anmSuUzWJlqneNuv6Sa9nzbZDJwvdKe9MOZy_4N/s640/germanoi-agorazoyn-ellhnika-daneia.jpgΔιαπραγματεύσεις για την αγορά σε χαμηλή τιμή δανείων από τις ελληνικές τράπεζες βρίσκονται ξένες εταιρείες που ειδικεύονται στις πτωχεύσεις. Παζαρεύουν τα δάνεια στο 5 έως 50% της αξίας τους για να εισπράξουν στη συνέχεια το 100% πιέζοντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Στην ιδιοκτησία ξένων εταιρειών, των λεγόμενων “distress fund” που ειδικεύονται στην αγορά «κοψοχρονιά» προβληματικών

Ντροπή!! Η παράδοση των ελληνικών κοιτασμάτων, από τον κ. Σαμαρά...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCvIkDmfPURjYMm9uEdDUlwT4OVhCJhGcTzAFSrhVMj52uDr40AnVZnY2qSb-BcuU0xTd408US9jd8Yn9Sb_wXiOqeO1FZpNpy1MdTCrA4eaEDsGmJSF3a1l6J8Vu-T7oN6Yvjd2QvR4Q/s400/%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84.jpgΌταν κάτι θέλεις να το κρύψεις, βγάλε το σε κοινή θέα...


Δεν είναι τυχαία αυτή η πρόταση. Κρύβει μέσα της μία περίεργη λογική.

Οι δηλώσεις που πραγματοποίησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Ολάντ, κινήθηκαν πάνω σε αυτή τη λογική.

Στη λογική ότι είναι κοινό μυστικό η προσπάθεια Οικονομικής Ένωσης της Ευρώπης. 

Πέρασε νύχτα (και) η αύξηση του ωραρίου!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKv7_7zqEH8ZpxpwhiGD8SMFUGeNVvg6olwu-sZ93FUOJubvuuwdWKlyAWySPIEUykIiQkVsH9hs-gVM5R8Ybzy4mYGH7jZ217z-f8rUyjNwUNdas-p726iZqDn1GpRpbrneDzpY5mI4k9/s400/perase-h-aykshsh-toy-orarioy.jpgΣε πραγματικό κάτεργο μετατρέπει το σχολείο η ψήφιση, νύχτα στη Βουλή, του επικαιροποιημένου Μεσοπρόθεσμου που ανάμεσα στα άλλα προβλέπει μείωση των προσλήψεων αναπληρωτών με παράλληλη αύξηση του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών από τη νέα σχολική χρονιά.

Ήδη τα καθεστωτικά ΜΜΕ και εφημερίδες αρχίζουν να «εξειδικεύουν» σε ώρες την επικείμενη για τον καθένα μας αύξηση ωραρίου, αλλά και να παρουσιάζουν χαλκευμένα στοιχεία του Υπουργείου, συκοφαντώντας τον έλληνα εκπαιδευτικό ότι δουλεύει λιγότερες ώρες από συναδέλφους άλλων χωρών, ενώ ισχύει το αντίθετο!

Αυτή η βίαιη φαλκίδευση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, που μετά την εξαθλίωση του μισθού 

Ανδρείκελα και υποτελείς έχουν κατανοήσει πλήρως το ρόλο τους

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoPOdQReKTc-qdPIgCXyjxnX_VxKQHVsYc0N2gx5bvdEuGPsUG0eIiLTdVX6649Vhy0Mz1vOEcNVsOke8jiYKuXE03YdFSFFQHY-aHQgq07njy_ub_BN8OboBoEQ3tpoxwqCoBMIBU_EiD/s640/andreikela-kai-ypoteleis.jpg«Μιας πεντάρας» νιάτα…


Απάτες, ψεύδη και επικοινωνιακά τεχνάσματα συγκροτούν πλέον, σε μόνιμη βάση, τον πολιτικό λόγο, το πολιτικό επιχείρημα των αχυρανθρώπων που συναπαρτίζουν την πολιτική ομάδα η οποία (υποτίθεται ότι) κυβερνά τη χώρα.

Να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του ελληνικού λαού επιχείρησε το δίδυμο Α. Σαμαρά – Γ. Στουρνάρα με την απόπειρα του τελευταίου να υποτονθορύσει τα περί του «λάθους» του ΔΝΤ στους ευρωπαίους αφέντες του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην απάντηση 

Μάθε ποιος είναι ο «εχθρός» σου, χρησιμοποίησε το μυαλό σου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5vWEjms8Nus2SkeE33J4zYPG9TfJlOIXEs71P0CoVabi1PF3gVQoSgpGs9RvEP3idr-R7EJCr0ZTwk7TQrOaVQLQgzcQWkXXFTpKgaMeYp0lGbsQ8LxMRF8dZ6VCA0I05zJuwZkbc35s/s640/__Pink___Floyd___The_Wall_by_Emrat.jpgΏρες ώρες η ζωή μοιάζει με παράξενο παιχνίδι, κάτι σαν κρυφτό, κάτι σαν κυνηγητό, μέσα σε σκοτεινό δωμάτιο…
…σκουντουφλάς σε αντικείμενα από δω κι από κει…συχνά τρως σφαλιάρες…πολλές φορές είναι πολύ δυνατές…βίαιες…
…προσπαθείς να καταλάβεις από πού έρχονται μα…μπερδεύεσαι… πονάς και μπερδεύεσαι…δυσκολεύεσαι να κινηθείς…απορείς…

Άραγε γιατί το «δωμάτιο» να είναι σκοτεινό;
Ποιος κρατάει τα φώτα σβηστά;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις