"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλι, το δώρο των θεών στον άνθρωπο και στην φύση

Το Μέλι είναι πράγματι ένα μοναδικό δώρο «κλεισμένο» σε μια κυψέλη, ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν, που υπερβαίνει την ιδιότητα της απλής γλυκαντικής ύλης, αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών και ενέργειας, υπερβαίνοντας τα όρια του φαρμάκου. Το μέλι περιέχει 17% νερό, γεγονός που εξηγεί την έντονα ενυδατική δράση του.Επίσης εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, καθώς αποτελεί πηγή απλών και σύνθετων υδατανθράκων. Έρευνες δείχνουν ότι ορισμένα από τα αντιοξειδωτικά συστατικά του έχουν σημαντική αντικαρκινική δράση.

Πώς οι μουσικές επιτυχίες ενθαρρύνουν αλκοόλ και σεξ

http://8tracks.imgix.net/i/000/539/350/c/partygayedit-547.jpg?fm=jpg&q=65&fit=max&w=200&h=200Ένα στα τέσσερα τραγούδια που έχουν γίνουν μεγάλες επιτυχίες την τελευταία τριετία, ενθαρρύνουν την υπερκατανάλωση αλκοόλ, ενώ πάνω από ένα στα δέκα ενθαρρύνουν το σεξ υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

«Codex Alimentarius» και FDA

«Codex Alimentarius» Το πανηγύρι συνεχίζεται, η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, Ω! ναι η αμαρτωλή FDA ετοιμάζεται να κλείσει την βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και όλων των ευεργετικών για τον άνθρωπο τροφών. Η εξαφάνιση του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε, έχει ήδη αρχίσει εντατικά και μεθοδικά, μετά τον πόλεμο, τώρα απλά βιώνουμε τις απόρροιες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις