"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Διατροφή 101: Γιατί πάντα να επιλέγετε βιολογικά

http://1.bp.blogspot.com/-po1NOReMPXI/UAruN8ers4I/AAAAAAAAAAk/atjSXKXGnwI/s320/Farmers-Market-Organic-Produce-Veggies-And-Fruits.jpgΚάποιοι άνθρωποι φαίνεται πως είναι ικανοί να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους κάθε μέρα, με κάθε δυνατό τρόπο. Υπάρχουν επίσης και αυτοί που ποτέ δεν φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, μη καταφέρνοντας ποτέ να υλοποιήσουν αυτή την ιδέα που θα τους έκανε πλούσιους, μη αξιοποιώντας τους εαυτούς τους, τις ευκαιρίες που τους δίνονται ή τα ταλέντα τους.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια δίαιτα πλούσια σε βιολογικά φαγητά, ποτά, βότανα, βιταμίνες, μέταλλα, άλατα από την Νεκρή Θάλασσα και φυσικό μεταλλικό νερό, μας καθιστά ικανούς να φτάσουμε στο υπέρτατο επίπεδο υγείας μας και να αξιοποιήσουμε περισσότερο από το 15 τις εκατόν του εγκεφάλου μας κάθε μέρα.

Για την "Ισότητα"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8k_UAOZz0sVCjYTpOnBkFHyYYSXoGuLJNc8twqlNWQXckCw-jBnu_D8y2ZQchHEgZdWlUEHD7tiTCZ04hUAm-28MdFYsQYmlzFE0LWCUAhyphenhyphensMZdkd6JhAj_OcwUlmTY_4_-oH63g8_Hw5/s1600/Inequality2002.jpgτου Βλάση Γωγούση

Βρε δεν πα να με πείτε ρατσιστή!
Δεν πα να με πείτε… ψηλομύτη !
Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου , δεν μ` ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών, των ολίγων, των εκλεκτών αλλά και των απλών εργατικών και έντιμων ανθρώπων μ΄ ενδιαφέρει , μόνο, η γνώμη. Και εξηγούμαι :


Τι σημαίνει η κατά κόρον διατυπούμενη άποψη : «είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΙΟΙ ; »
Σε τι είμαστε ίσιοι; στο βάρος;, στο ύψος;, στο ….φάρδος; στο χρώμα των ματιών , στο μήκος των δαχτύλων η στο σχήμα της μύτης ;,

Μια μικρή έρευνα για το φασισμό

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXkOJcVh_gw3bHe3Zo2LoQQRMrvtsGTn3nguN0dWFqm6uhwWb1c_l6l7y1lz2CY7U2iHd2E5OeG1HfqEL-rsxx96kRMafAGdYyXkmHk5rD8popAYAgT4NIPgrdZ4q8huQt4vhyphenhypheny_m7dsN6/s200/%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82.jpeg
"Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης."
ΠΛΑΤΩΝ



Ο πόλεμος που ζούμε, εκτός από πολιτικός και οικονομικός, είναι και ηθικός και πνευματικός. Ο κόσμος έχει χάσει το μυαλό του. Κανείς δεν ξέρει πια ποιος είναι ποιος, κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει, κανείς δε θέλει να μάθει τίποτα για κανέναν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά, άνθρωποι καταστρέφονται, συμπολίτες μας αυτοκτονούν, εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε, όλοι περιμένουν ότι κάποιος (άλλος) θα κάνει κάτι, όλοι μας σε κατι ελπίζουμε, και με την ελπίδα αυτή συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε τον ιδιωτικό μας γολγοθά, χορευοντας ο καθενας το δικό του χορό, στο χαοτικό πάρτι που λέγεται κρίση.

Γιατί ο καπιταλισμός θέλει τους ανθρώπους εργένηδες

http://coloringinthedark.files.wordpress.com/2012/04/loneliness02.jpgΑρεσκόμαστε να θεωρούμε πως είμαστε ελεύθεροι στην ελεύθερη αγορά· πως κατανικούμε τις δυνάμεις της διαφήμισης και δεν χειραγωγούμεθα από τις δυνάμεις της αγοράς. Αλλά υπάρχουν ορισμένες νέες κοινωνικές τάσεις -σαν την αναγόρευση του «εργένη» σε καταναλωτή-υπόδειγμα- που μας θέτουν ενώπιον ορισμένων παραδοξοτήτων: αυτό που θεωρούσαμε ριζοσπαστικό -να μείνουμε εργένηδες- ίσως σήμερα να είναι αντιδραστικό.

Κατασκοπευτικό malware εντοπίστηκε από την Kaspersky Lab! Προσοχή στους ΗΥ σας!

http://www.aegeantimes.gr/images/53776.jpgΈνα ακόμη κατασκοπευτικό malware εντόπισε η Kaspersky Lab αντίστοιχο με εκείνα που είχαν ανακαλυφθεί το τελευταίο διάστημα (Flame κλπ). Πρόκειται για το Gauss, το οποίο αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική απειλή για τον κυβερνοχώρο και έχει ως στόχο κυρίως χρήστες της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Gauss είναι ένα εξαιρετικά πολυσύνθετο toolkit το οποίο μπορεί να προσβάλλει USB flash drives, να καταγράφει λεπτομέρειες για τα network interfaces, τους σκληρούς δίσκους και για το BIOS των υπολογιστών τους οποίους έχει...

Διαφθορά θεσμῶν καί διαφθορά συνειδήσεων

eys terraappersΗ επιβολή της βουλήσεως της πλειονότητας στη μειονότητα. Τι είναι η επιβολή;
Δεν είναι πρακτική τυρρανίας; Τι οφείλει – υποχρεούται να κάνει η μειονότητα; Να υποταχθεί!
Δεν εξετάζω  αν η βούληση των πολλών είναι ορθή. Εστιάζω στην επιβολή.
Διότι η μειονότητα οφείλει υπακοή, ακόμα κι αν διαφωνεί κάθετα με την θέληση των πολλών.
Ουπς! και η ελευθερία που πήγε;
Πολιτεία Ελεύθερων Ατόμων
“Δεν έχω μεγάλη συμπάθεια στον όρο «ηθική».
Γνωρίζω πολύ καλά την «γενεαλογία» της, την οποία διαφώτισε καλά ο Νίτσε.
Τείνω άλλωστε να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσες πολλές «ηθικές» όσα και τα επίπεδα της ανθρωπότητας.
Αντιθέτως, πιστεύω πολύ στις αρχές που μπορεί να είναι ταυτοχρόνως και κανόνες ζωής
Καταθέτω λοιπόν εδώ τις δικές μου αρχές, στις οποίες θέλω να πιστεύω ότι μένω κατά κανόνα συνεπής.”
Alain de Benoist
——————————–

Τα εμπόδια στο μονοπάτι της Θέλησης για Ελευθερία

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRQLk6mlrZWbsZfLqVPnbmxvIIcJ5pUVKGtAtKXMvu2ND9WhbRovwΤον παλιό καιρό ήταν σημαντικό να μάθει ο ζηλωτής καλύτερα να ε ί ν α ι παρά να έχει: να τρώει, να καταναλώνει λίγα, αλλά να αφομοιώνει τέλεια. Οι διδάσκαλοι συνήθιζαν να τους δοκιμάζουν πολύ προσεκτικά, να τους δοκιμάζουν φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά για να ανακαλύψουν τα αδύνατα σημεία και να τα εξαλείψουν πριν ο ζηλωτής εισέλθει στην πύλη των μυστηρίων.
Όταν ο άνθρωπος γίνει μια προσωπικότητα, το πρώτο σημάδι που παρατηρείται είναι μια ισχυρή έκφραση θέλησης για ελευθερία, ελευθερία στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, μια στάση ανεξαρτησίας. Αυτό δημιουργεί μεγάλες εντάσεις γύρω του, στην οικογένειά του, στο κοινωνικό περιβάλλον, στην ομάδα του, ακόμα και στο έθνος, αν είναι σε σημαντική θέση.

Το Κβάντο Της Αγάπης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBASA8IDDFjkqKum6pszmNW9NLafeTWZsH6auf_GFZYxvTX6FNUc6egEaTG26U2NkN0uZs4SM0jiHy3VvyvOQ0Vzdm-fl-TcHoun-xorGMjvv8FroSi2mgRhTZvPhn46rSqsbT3OqbhY4/s1600/to-kbanto-ths-agaphs.jpgΑπό την ψυχανάλυση του Freud, στη χαρακτηροανάλυση του Reich
και από αυτήν στα σημερινά γεννητούρια της επιστήμης της Ψυχοδιατροφολογίας.
© Mythaon Pontix.

Μια σύντομη αλλά σημαντική εισαγωγή. Αλήθεια σημαίνει κυριολεκτικά, αυτό που δεν ξεχνιέται. Υπάρχει το φαίνεσθαι των πραγμάτων, υπάρχει και η ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων, που είναι και η αλήθεια τους, επειδή η ουσία των πραγμάτων δεν αλλάζει! (Μα σας παρακαλώ. Ανοίξτε ένα βιβλίο εισαγωγής στην κβαντική φυσική).

Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά "εμπορική εισβολή"! Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMyOPF9s3I1D3qeLK_mc8gFiMkcRyEVLTutRSXnY7MISFmT0Tn0-YEDKNl0vPJnwCgvNvRYbuNq3TjLFwcLILaBTR3jjZ7jyR7aixQ-nSOOnL5upHqnkEzBhZD1W4hyphenhyphenpjPxd7rjKudvn8e/s640/SARTurkXL.jpg"Ίμια" στο τομέα της έρευνας και διάσωσης είχαμε την χθεσινή νύχτα όταν θαλαμηγός με σημαία Μάλτας και πλήρωμα 5 ατόμων ουκρανικής καταγωγής προσάραξε δυτικά της Χίου και νότια των Ψαρών, εντός των εθνικών χωρικών υδάτων και οι Τούρκοι αμφισβητώντας έμπρακτα την ελληνική αρμοδιότητα έσπευσαν και διέσωσαν τους Ουκρανούς, ενώ από ελληνικής πλευράς οι δυνάμεις διάσωσης έφτασαν "κατόπιν εορτής".

Ντοκουμέντο: Όλα Είναι προσχεδιασμένα - Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά μια "παράπλευρη απώλεια"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5fNQW01QFkiuhM2eOX2UZyJswtIv9oXI9eSAE-3OsdYHarguH-QR4mynzffmTkoJZ2C49l984JA1qFnL1Wu7pdGa4KWKpt7ktt1cT8b2iuUVz6wEvNpl1AceTodoGwcq5k3_NdEZwgnfp/s320/patris.jpgΗ κυνική  δήλωση  του  επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο  και η  σοκαριστική ομολογία  του παραιτηθέντος  απο το ΔΝΤ  Ντέϊβ Μπαντού.
Μάϊκλ Μπρούνο 

Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו) γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου  του 1932και  πέθανε τα  χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996. Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγοςτης Παγκόσμιας Τράπεζας .Το "έργο" του  ήταν τόσο  ...σημαντικό,που  το πασίγνωστο   για τις  παρακρατικές και  παραοικονομικές  δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το  ειδικό βραβείο  "Michael Bruno" το οποίο  απονέμεται φυσικά  στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους"  οικονομικούς   δολοφόνους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας.

Τρόικα: "Βγάλτε στο σφυρί 100.000 σπίτια"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvchen_zEtuW87Q-cQ2Z5KoUW5ibyzAsH8zRoqr3SxNEnBubDxHD0mHh4L447vcxaZGSoHBENCXEDGCfVZ5EclMB9TC9i_P2fcOhCRkbl9-lYtMhGGuLGIqAunJ8KJuxaMdDVkzrSyfeM/s400/550_334_119288.jpgΝα βγουν στο σφυρί 100.000 ακίνητα ιδιοκτητών που δεν εξοφλούν τα στεγαστικά τους δάνεια ζητά η τρόικα με στόχο να πέσουν οι τιμές, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ.

Ήδη ασκούνται πιέσεις από την πλευρά των δανειστών, ώστε να επιτραπούν εκ νέου οι πλειστηριασμοί ακινήτων, ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια.
Δεδομένου ότι σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 100.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό, αν βγουν μαζικά προς πώληση στην αγορά αναμένεται να οδηγήσουν σε πτώση των τιμών φέρνοντας επίσης μεγάλες ανατροπές στην κτηματαγορά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις