"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Στην Μόσχα ο Ν.Αναστασιάδης για "να δώσουν χέρια" με Β.Πούτιν - Τα λάθη του Κρεμλίνου

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/article2173709.ece/BINARY/w660/anastasiades_putin.jpgΟ πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκάλεσε τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη να επισκεφθεί την Μόσχα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού κράτους Δημήτρη Πεσκώφ μετά το τηλεφώνημά τους.

Το τηλεφώνημα Αναστασιάδη-Πούτιν παρέμενε σε εκκρεμότητα επί μέρες, καθώς στο αίτημα

"Προσοχή: Μπλοφάρει χοντρά η ΕΚΤ για την Κύπρο"!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj33SpUz7WHw4HkutmSGY6PLhZPpz80on74CT9VLrb3PM6yFbs4xh8L32g5L6Oxez9na-iuczHADBcjuP_YV8aN4Jo_uv_J8cCFXY50-ape_AggTudGOURSGXu8k_thjTPFlnAR6ytqOK8/s1600/varoufakis_giannis.jpgEρωτήσεις - προκλήσεις, αλλά και απαντήσεις με έντονη βεβαιότητα ανταλλάσσονται στο twitter μεταξύ του Γιάννη Βαρουφάκη και followers, με αφορμή την προειδοποίηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας περί κλειδώματος της παροχής ρευστότητας στις τράπεζες και την αντίθετη άποψη του καθηγητή.

Το κοινό ρωτάει τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας «Εσύ δεν έλεγες πριν ένα χρόνο 

Καταργούν την συνθήκη της Ζυρίχης! - Αναλαμβάνει το ΝΑΤΟ "εγγυητής" για κοιτάσματα!

http://cyprusinsight.files.wordpress.com/2011/04/1_1.jpgΝέο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, που αναφέρεται σε μιά  χαλαρή ομοσπονδία, επεξεργάζεται o OHE (εμπνευστής φυσικά οι ΗΠΑ), αλλά το σημαντικότερο βρίσκεται αλλού: Στο ότι το ΝΑΤΟ πατά στο νησί και επίσημα από την την πίσω πόρτα, ως "εγγυητής" της ασφάλειας του νησιού!

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2013 και αφ'όσον αναδειχθεί 

Curing cancer with ultra radio frequencies

http://www.earthtimes.org/newsimage/smallcould-the-ecstasy-drug-treat-cure-cancer_198.jpgThe following article by George Lakhovsky first appeared in Radio News magazine in 1925. He discusses his research and theories with a device he called a Multiple Wave Oscillator (referred to as a «Radio-Cellulo Oscillator«) which was his adaptation of Tesla Coil which he used for healing. This article is posted for educational purposes only and does not represent any specific products in our catalog.

A new and important application of very short wave-lengths is described in this article by one of the

Αν θέλουμε να δικαιωθεί ο Tesla …

http://static.neatorama.com/images/2010-03/tesla-coil-web.jpgΠροειδοποίηση προς τον αναγνώστη: Αυτή η γνώση είναι μόνο για την ελίτ των πολεμιστών της αλήθειας. Εάν δεν μπορείτε να την χειριστείτε, κι επιλέγετε να είστε λάθος, εκτιμώντας το ασήμαντο ΕΓΩ ΣΑΣ περισσότερο από την επιστημονική -λογική σκέψη, να σταματήσετε να διαβάζετε τώρα. Αν είστε βέβαιος για κάτι και έτοιμος να το αναιρέσετε, αν το μυαλό σας δουλείει, τότε διαβάστε παρακάτω και ίσως πάρετε μια ιδέα του τι σημαίνει να είστε «πρωταθλητής της γνώσης», όπως ο Tesla θα ήθελε να είμαστε.

Η εργασία του Nicola Tesla είναι πλέον περισσότερο σε καταστολή από ποτέ: Αντί της έρευνας και της ανάπτυξης οι οργανισμοί Τέσλα απλώς κάνουν φασαρία ανευ ουσίας, για απόσπαση της προσοχής και διασποράς της έντονης παραπληροφόρησης. Σχεδόν

Τι Ειχε Μέσα ο «Χρυσός Δίσκος» του Voyager;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJDBKAcB2jo_mjSnkAtzmHtwVEz0uRMs5gQANM7eKpIgrkrGEd3GqxtK5AEzbDrpvygNp-hXo8RfubBays-EB2Bw34NurPCf4ynbhw9B7C1DnB1lLvM0PChhzZtyFOl03dLA9RHUcb3Bw8/s400/ti-eixe-mesa-o-xrysos-diskos-tou-voyager.jpg“Θεωρώ ότι ήταν μία καταπληκτική ιδέα από την αρχή,” λέει ο Timothy Ferris που κατασκεύασε έναν δίσκο γραμμοφώνου που περιείχε εικόνες και ήχους της ανθρωπότητας, τον οποίο και έστειλε στο ηλιακό μας σύστημα.
Μέχρι τη δεκαετία του 1970, οι αστρονόμοι Carl Sagan και Frank Drake είχαν ήδη μία εξοικείωση με την αποστολή μηνυμάτων στο διάστημα. Είχαν κατασκευάσει δύο χρυσές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις