"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 2011, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΑΒΔΑ"



Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΑΒΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011
ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ,
ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ», ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ
ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ
«ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Με δοξολογίες και κωδωνοκρουσίες θα αρχίσει η Ρωσική Εκστρατεία κατά της Ισλαμικής Τουρκίας,
ζωντανεύοντας τους επικούς αγώνες του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκι κατά των Τατάρων

Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»
Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ: ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ; - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HAARP

Ο πρόσφατος σεισμός στην Ιαπωνία που "έστειλε" σχεδόν 20 χρόνια πίσω την ιαπωνική οικονομία (-3,3% το ιαπωνικό ΑΕΠ τον περασμένο Μάρτιο, το μεγαλύτερο ποσοστό από το 1994) έφερε στην επιφάνεια ένα από τα πλέον απόρρητα αμυντικά προγράμματα που υπήρξαν μέχρι σήμερα σε Ανατολή και Δύση, αυτό της κατασκευής όπλων πρόκλησης σεισμών ή απλά "σεισμικά όπλα".
Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση για την ανάπτυξη τέτοιους είδους συστημάτων. Ξεχωρίζει το πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) το αγαπημένο θέμα των συνωμοσιολόγων της δεκαετίας του 1990. Η διεθνής κοινή γνώμη έστρεψε για πρώτη φορά την προσοχή της στα αρχικά HAARP το 1995.

Ζητούνται ηγέτες…

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Π Ω Σ, ΑΡΑΓΕ, θ’ αποκριθούν με ειλικρίνεια και πειστικότητα οι νυν ηγέτες του καθεστηκώτος πολιτικού συστήματος, στην εναγώνια κραυγή των νεότερων, απηυδισμένων πολιτών που φωνάζουν δημοσίως, πλέον, ότι «αναζητούνται ηγέτες του αύριο»; Πώς, άραγε, οι επικεφαλής των κομμάτων κι ο εσμός των υποτελών εκάστου, που συναπαρτίζουν την απελπιστικά αμαρτωλή, ανεπαρκή και ανάξια, στα μάτια των πλειόνων νέων, καθεστηκυία τάξη, μπορούν ν’ ανατρέψουν εαυτούς για να βρει ο λαός έμπιστη, ικανή, ελπιδοφόρα κι αποτελεσματική νέα ηγεσία; Πώς θ’ απαλλαγεί ο λαός από την, και λαομίσητη, κυβέρνηση μειοψηφίας και πώς θα βρει και θ’ αναδείξει ο λαός τον ικανότερο ηγέτη;

Χωρίς σχόλια...

Παγκόσμιος πόλεμος εν όψει...

Πολιτικός αναλυτής, μιλώντας στον Παρατηρητή είπε ότι «εάν ο χρυσός ξεπεράσει τα 2000 δολάρια η ουγγιά και ταυτόχρονα...
η ισοτιμία γεν-ευρώ πέσει κάτω από τα 100 , τότε οδηγούμεθα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»! Όπως τόνισε ο αναλυτής, «ο συνδυασμός αυτός είναι …θανατηφόρος. Αυτή την στιγμή η ισοτιμία γεν-ευρώ βρίσκεται στο 111,93, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε είχε φτάσει και στο 108. Ο χρυσός άγγιξε τα 1.851 δολάρια η ουγγιά. Εάν ξεπεράσει τα 2000 δολάρια η ουγγιά, θα οδηγηθούμε σε θλιβερές καταστάσεις. Θα υπάρξει πόλεμος»! Το διεθνές σκηνικό μυρίζει ήδη μπαρούτι. Η Μέση Ανατολή βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στις φλόγες: Λιβύη, Συρία, νωρίτερα η Αίγυπτος και η Υεμένη. Στο Ιράκ συνεχίζεται η τρομοκρατία , ενώ το Ισραήλ άρχισε εκ νέου τις εχθροπραξίες με τους Παλαιστίνιους. Η Τουρκία εισέβαλε στα εδάφη του Ιράκ για να συγκρουσθεί με τους Κούρδους. Στο Αφγανιστάν συνεχίζεται ο πόλεμος. Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο η οποία σε συνεργασία με το Ισραήλ και Αμερικάνικη εταιρεία, προγραμματίζει τον Οκτώβριο εξορύξεις πετρελαίου. Η Γερμανία έχει ήδη κάνει άνω-κάτω την Ευρώπη διευρύνοντας την ανησυχία και την οικονομική κρίση σε περισσότερα κράτη.

«Ελληνική χρεοκοπία εντός του 2011 "βλέπει" η Standard & Poor's»...

«Ελληνική χρεοκοπία εντός του 2011 "βλέπει" η Standard & Poor's»...

"Αντί να πάρουμε τα στειλιάρια και να τους σπάσουμε τα κεφάλια, δίνουμε βάση στις παπαριές του μυαλοχυμένου και περιμένουνε σαν τους μ@#%$#^ το μοιραίο… " Χάρρυ Κλυνν

Την έκρηξη στο Μαρί ενδέχεται να ακολουθήσει μια νέα «έκρηξη»…

Του Νίκου Στέλγια
Όσοι βιάζονται να επωμιστούν τα κέρδη από την κυπριακή ΑΟΖ θα έπρεπε να προβληματιστούν για τις επιπτώσεις της επικείμενης κατάρρευσης των διαπραγματεύσεων υπό το πρίσμα των ιστορικών εξελίξεων σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο ήταν σαρωτικές. Από την Άγκυρα, την Κύπρο, τη Συρία μέχρι το Ισραήλ και την Αίγυπτο έλαβαν χώρα ιστορικής σημασίας εξελίξεις.
Στην τουρκική πρωτεύουσα η εβδομάδα ξεκίνησε με έκτακτες εξελίξεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης Δευτέρας, φάνηκε ότι το Κουρδικό Ζήτημα εισερχόταν πια σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ιστορική νίκη στις βουλευτικές εκλογές της 12ης Ιουνίου, η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) άρχισε να προετοιμάζει την κοινή

''Ακατάλληλος ο Εισαγγελέας και ανεπαρκής ο Πολυβίου''

Θεσμικά ακατάλληλος να ενεργήσει σε σχέση με τα γεγονότα της 11ης Ιουλίου 2011, κρίνεται ο Γενικός Εισαγγελέας ενώ η Μονομελής Διερευνητική Επιτροπή (Πολυβίου) θεωρείται ανεπαρκές διερευνητικό όργανο, σύμφωνα με επιστολή των δικηγόρων της οικογένειας του αποβιώσαντος κατά την έκρηξη στο Μαρί, Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη. Η επιστολή εστάλη σήμερα στον Γενικό Εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη και κοινοποιήθηκε στο Μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής κ. Πόλυ Πολυβίου.

Γιατί πάσχει η Μονομελής ΕπιτροπήΣύμφωνα με την επιστολή των δικηγόρων της οικογένειας Ιωαννίδη, Αναστάσιου Αντωνίου και Δημήτρη Αραούζου, η Μονομελής Διερευνητική Επιτροπή («ΜΔΕ»), συστημένη υπό το Κεφ. 44, αποτελεί – σύμφωνα και με σχετική νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων («ΕΔΑΔ») ένα ανεπαρκές διερευνητικό όργανο το οποίο πάσχει νομικά σε 5 βασικά σημεία:

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Με κανένα κομμα δεν είναι οι αφυπνισμένοι πολίτες...

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στηρίζουν τους αγανακτισμένους και αφυπνισμένους πολίτες που διαδηλώνουν εδώ και 40 μέρες περπατώντας και διαδηλώνοντας την πικρία τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ούτε έχουν αντιληφθεί ότι οι αγανακτισμένοι και αφυπνισμένοι πολίτες έχουν αποτάξει όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς θεσμούς και δεν έχουν πια εμπιστοσύνη σε κανένα απολύτως κόμμα ή
αρχηγό κόμματος.
Ας αλλάξουν λοιπόν τα κόμματα την πολιτική τους συμπεριφορά, σήμερα είναι του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, αύριο είναι δικές τους οι διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων και αφυπνισμένων πολιτών.
Τον Κυπριακό λαό τον έχει ξυπνήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τα απανωτά σκάνδαλα και την φονική έκρηξη στην ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί.
Οι αφυπνισμένοι ούτε πραξικοπηματίες είναι ούτε ΕΟΚΑ Γ' όπως τους λένε κάποια στελέχη του ΑΚΕΛ.

Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ - Η κυβέρνηση σκόπιμα μας οδηγεί στη χρεοκοπία και στο μηχανισμό στήριξης;

Σε μια περίεργη δήλωση, που έμοιαζε περισσότερο με διάγγελμα το νέο αφεντικό των οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσα από μια λαβυρινθώδη λογική, κατέληξε ότι για την κατάντια της οικονομίας μας φταιν όλοι οι άλλοι, εκτός από την κυβέρνηση. Αφού δεν πείθονται οι δικοί μας, διερωτήθηκε φαρισαϊκά, πως θα πεισθούν οι ξένοι.
Οι ξένοι κ. Υπουργέ θα πειστούν με χειροπιαστά, αποτελεσματικά μέτρα και όχι με τις δηλώσεις, είτε τις δικές σας, είτε του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.
Παραγνωρίζοντας την απραξία της κυβέρνησης για τρία ολόκληρα χρόνια, την ανεπάρκεια των μέτρων στα οποία επιτέλους κατέληξε, αλλά αγνοώντας και τη νέα υποβάθμιση της οικονομίας μας, απάντησε με στόμφο, αρνητικά στη ρητορική ερώτηση που τέθηκε από την αντιπολίτευση τις τελευταίες μέρες.
Μήπως η κυβέρνηση συνειδητά μας οδηγεί σε μηχανισμό στήριξης; Ο κ. Καζαμίας,κοιτάζοντας απ' ευθείας το φακό για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του, απάντησε με ένα έντονο όχι.
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Μα κύριε Υπουργέ σε ποιόν τα πουλάτε αυτά. Αλίμονο αν θα παραδεχόσασταν ανοικτά ότι η κυβέρνηση Χριστόφια σκόπιμα οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ !

Του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο Δ. Χριστόφιας και ο Μπασάρ Αλ Άσαντ συναντήθηκαν στη Δαμασκό στις 31 Αυγούστου 2009 με κύριο θέμα συζήτησης τα εκρηκτικά του πλοίου Monchegorsk που βρίσκονταν εντός των εμπορευματοκιβωτίων στη Ναυτική Βάση.
Από το Πρακτικό της συζήτησης (έγγραφο Άκρως Απόρρητο, 3 Σεπτεμβρίου 2009) προκύπτει ότι ο Δ. Χριστόφιας με δική του απόφαση αρνήθηκε τον έλεγχο του φορτίου από τις υπηρεσίες άλλων χωρών και ότι με ειδική νομική διάταξη τα εκρηκτικά χαρακτηρίστηκαν ως μη απαγορευμένα στην έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ.
Το Σ.Α. απάντησε ότι τα υλικά είναι απαγορευμένα και παρά την εκφρασμένη θέληση του Δ. Χριστόφια εμπόδισε την Κύπρο να επιτρέψει τη μεταφορά τους στη Συρία, ενώ ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απολογήθηκε στον Άσαντ για την αναγκαστική κατακράτηση επειδή η χώρα τελεί υπό κατοχή και στηρίζεται πλέον στα ψηφίσματα του Σ.Α. του ΟΗΕ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Άποψη Διπλωματικού ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Πολλά παράξενα γεγονότα συνέβησαν στην Κύπρο μέσα σ’ ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν οδυνηρές συνέπειες για την μέχρι πολύ πρόσφατα σταθερή πολιτικά και εύρωστη οικονομικά Κυπριακή Δημοκρατία.
Ιρανικά εμπορευματοκιβώτια που είχαν προορισμό τη Συρία και βρίσκονταν αποθηκευμένα στην Κύπρο ανατινάχθηκαν μετά από μια «φωτιά στο έδαφος» και κατέστρεψαν τη Ναυτική Βάση, διέλυσαν τον κύριο ηλεκτρικό σταθμό της χώρας, σκότωσαν 12 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 60, προξένησαν ζημιές σε εκατοντάδες σπίτια και υποχρέωσαν υπουργούς και κυβέρνηση σε παραίτηση.
Όλα αυτά οδήγησαν ραγδαία την Κύπρο σε παρατεταμένη πολιτική κρίση ενώ οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης υποβάθμισαν την οικονομία της και τις τράπεζες καθιστώντας τη χώρα ως την επόμενη υποψήφια να οδηγηθεί σε μηχανισμό βοήθειας.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας σε σχετικό διάγγελμα αμέσως μετά τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση δήλωσε ότι «θα βρούμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι», χρησιμοποιώντας μια έκφραση που δεν είναι ακριβώς κατάλληλη για μια «φωτιά στο έδαφος».

Τουρκικό γινάτι για τις γεωτρήσεις στην Κύπρο

Αμόκ στην Άγκυρα για τις υποθαλάσσιες έρευνες


Η νοτιοανατολική Μεσόγειος «φλέγεται». Η έναρξη των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο από το Ισραήλ και την Κύπρο, μέσα στον επόμενο μήνα, έχει προκαλέσει νευρική κρίση στην Άγκυρα, η οποία μπορεί λεκτικά να ανεβάζει τους τόνους, απειλώντας για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, ωστόσο γνωρίζει καλά ότι οι επιλογές που έχει για να αποτρέψει τις έρευνες δεν είναι πολλές. Απέναντί της έχει συμφέρονται δισεκατομμυρίων, που δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Το Ισραήλ έχει κινητοποιήσει τη στρατιωτική του μηχανή στην περιοχή και στην Αθήνα ανησυχούν για πιθανή μεταφορά της τουρκικής έντασης στο Αιγαίο! Οι έρευνες έχει καθοριστεί να αρχίσουν στις 21 Σεπτεμβρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις