"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συστατικά των chemtrails και στο αίμα των Ελλήνων !!!

Ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών.



ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

ΟΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ - ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην έρευνα του καρκίνου του μαστού, οι άνδρες με καρκίνο του μαστού, βρίσκονται σε άνοδο τα τελευταία 15 χρόνια.Μια μελέτη στο περιοδικό Τοξικολογίας το 2004, διαπίστωσε ότι "18 από τους 20 όγκους του μαστού περιείχαν τη σημαντική συγκέντρωση των parabens.» Αυτή η μελέτη δεν ολοκλήρωσε μια σύνδεση μεταξύ τους και του καρκίνου, εντούτοις αυξάνουν τον κίνδυνο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απληροφόρητοι για το τι είναι τα paraben και τι περιέχουν τα προϊόντα τους στην πραγματικότητα. Αν διαπιστωθούν τα σημαντικά επίπεδα parabens σε όγκους του μαστού που έχουν βρεθεί, τότε λογικά αυτό θα μας οδηγήσει σε πολλά ερωτήματα όπως: Τι είναι τα paraben; Είναι επιβλαβής; Σε ποια προϊόντα βρέθηκαν; Υπάρχουν εναλλακτικά προϊόντα που δεν περιέχουν τα συστατικά αυτά; 

ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ - ΕΝΩ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ


Μια ομάδα ερευνητών που αναζητούν στο γιατί τα καρκινικά κύτταρα είναι τόσο ανθεκτικά, τυχαία έπεσαν πάνω σε μια πολύ πιο σημαντική ανακάλυψη. Κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους, η ομάδα ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό η χημειοθεραπεία καταστρέφει τα υγιή κύτταρα και στη συνέχεια τα ενεργοποιεί να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που στηρίζει και τροφοδοτεί την ανάπτυξη του όγκου. 


Πέρα από αυτό, καθιστά ακόμη και τον όγκο ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μελλοντική θεραπεία.

Και η Goldman Sachs με τον... ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπαραγωγικές οι περικοπές που εφαρμόζονται

Αντιπαραγωγικές σε όρους μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος καθίστανται οι περικοπές που εφαρμόζει η τρόικα σύμφωνα με την Goldman Sachs.

Η επενδυτική τράπεζα σε έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα κάνει λόγο για αναποτελεσματικότητα των περαιτέρω μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα και προειδοποιεί με κλιμάκωση των πολιτικών προκλήσεων. 

Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα


Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος

Σε ελληνικά χωρικά κινούμενη μεταξύ Κέας και Κύθνου, εντοπίστηκε το Σάββατο η τουρκική κορβέτα «Bafra», η οποία είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Σμύρνης.Η κορβέτα στη συνέχεια κινήθηκε σε Διεθνή Ύδατα δυτικά Μήλου, ΒΔ της Κρήτης, νότια Κρήτης και με ανατολική πορεία απομακρύνθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 15 Οκτωβρίου εκτός ορίων FIR Αθηνών.


CHIP RFID (ΤΣΙΠ). ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ; ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ HAARP;


Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP (ΤΣΙΠ) που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν σε όλους τους ανθρώπους (…αν θα προλάβουν). Τι είναι όμως αυτό? Πως λειτουργεί και πως τροφοδοτείται? Από πού παίρνει ενέργεια για να λειτουργήσει? Ας δούμε αναλυτικά μέχρι που έχει φτάσει η επιστήμη…

Η τεχνολογία αναγνώρισης µέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) βασίζεται στην απλή 

Bαφές μαλλιών: Πόσο αθώες είναι; (Ιωάννα Φωτιάδη) Οι δέκα «ένοχες» ουσίες


Επιμέλεια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΔΡΑΚΟΥ.
Κατηγορούνται για αλλεργίες, ακόμη και για καρκινογενέσεις, όμως η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά παραμένει αγαπημένη συνήθεια των γυναικών. Τελευταία, πολλές εταιρείες καλλυντικών κάνουν στροφή σε βαφές με πιο ήπια σύσταση, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα πλαίσιο για την πιστοποίησή τους.

Ποιες «πράσινες» βαφές κυκλοφορούν στην αγορά και στα κομμωτήρια, τι περιέχουν, πόσο αποτελεσματικές είναι, τι να προσέχετε στις ετικέτες τους...;

Και το πάρτυ των αεροψεκασμών συνεχίζεται...

Άλλη μια μέρα με χημικούς αεροψεκασμούς και δηλητήρια για εμάς και τη φύση στους ουρανούς αυτή τη φορά της Λευκωσίας...

Αυτή την ώρα όσοι κοιτάξετε στον ουρανό θα δείτε τις γραμμές από τους ψεκασμούς με δηλητήριο όπου έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές σε προηγούμενα μας άρθρα.

Και το πάρτυ συνεχίζεται... όπου ανενόχλητοι οι ΟΗΕδες, έχουν πλέον εντάξει και αεροπλάνα πολιτικής αεροπορίας για την υλοποίηση των αδιαμφησβήτητα πλέον,σατανικών τους σχεδίων.

MONSANTO:Γονίδιο Σε Προϊόντα Που Προκαλεί Μόνιμη Στείρωση Σε Άνδρες Και Γυναίκες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ:

Η Σιωνιστική MONSANTO έχει βάλει γονίδιο σε μεταλλαγμένα προϊόντα που προκαλεί μόνιμη στείρωση σε άνδρες και γυναίκες...

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως η αντίδραση μας πρέπει να είναι δυναμική. Σταματούμε να αγοράζουμε προϊόντα από πρώτες ύλες από τη MONSANTO τώρα! Απαιτούμε να αναγράφονται πάνω σε όλα τα προϊόντα η εταιρεία πρώτων υλών και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ μόνο ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ πρώτες ύλες για τα προϊόντα που καταναλώνουμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις