"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η δύναμη της ελεύθερης βούλησης


Η Ελεύθερη Θέληση είναι η ουσία που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Αυτή είναι η απόδειξη πως έχει λόγο και ύπαρξη. Με την ποδηγέτηση της ελεύθερης θέλησης της ανθρωπότητας




Στον κόσμο μας επικρατεί η τριαδικότητα μέσα σε έναν τετραδιάστατο χωροχρόνο. Στο σύνολό του αποδίδει τον σεβαστό αριθμό Επτά- Σεπτά. Μέσα από μια ανθρωποκεντρική υφή , διαιρούμε τα πάντα με τις τρείς υποστάσεις που μας εκφράζουν. Νου, Ψυχή , Σώμα. Οι τρείς θεϊκές βασιλείες από τις οποίες εκπορεύτηκε ο κόσμος. 

Γενετική χειραγώγηση


Είμαστε στη μέση μιας παρασιτικής επίθεσης με ολόκληρο τον πλανήτη μας να αλλάξει κυριολεκτικά το θεμελιώδη λειτουργικό σύστημα του. Γενετική και άλλες ταυτόχρονες χημικές, βιολογικές και ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές στον εαυτό μας και των βιοτόπων είναι τα 


Όλως περιέργως, τα τμήματα της ανθρωπότητας που προκαλούνται παρασύρονται εύκολα και από την επιστημονική "πρόοδο". Οι επιπτώσεις είναι δραστικές και οι πιθανές συνέπειες ολέθριες. Όλα είναι πραγματικότητα όπως ιοί και προγράμματα που είναι ήδη σε εξέλιξη και ήδη μολύνουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και ενεργά εξαπλώνονται σε εσάς και εμένα. Έτσι ίσως ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να ξυπνήσει την κόλαση και να μυρίσει την αλλαγμένη πραγματικότητα μας και αυτή την επεμβατική ύπουλη επιρροή στο πολιορκημένο πλανήτη μας πριν να είναι πολύ αργά!


Αλουμίνιο, ο "αόρατος" φονιάς...


Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες…


Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχέουν
αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…..



Το επεξεργασμένο τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα –όλα περιέχουν αλουμίνιο.


Τι γνώριζαν οι γιατροί από το 1934 για τον καρκίνο...


Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε 


Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.


19 ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ


Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με  τη μείωση του πληθυσμού .
Όπως βλέπετε  οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερία από τον έλεγχο του νού!


Οι ερπετόμορφοι έχουν μια περιεκτική κατανόηση της "μηχανικής" της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου και μυαλού, και έχουνε μεγάλη ικανότητα να το χειραγωγούν σε αυτό το επίπεδο. Έτσι διεξάγουν τον πόλεμό τους ενάντια στην ανθρωπότητα, δουλεύοντας στο να μας σκλαβώσουν μέσα στα ίδια μας τα μυαλά.


Μέχρι τώρα, έχουν επιτυχώς κρατήσει την πλειοψηφία των ανθρώπων σε απίστευτα χαμηλό επίπεδο συνείδησης. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να δραπετεύουν από αυτή την κατάσταση και 

να έχουν αυξανόμενη επίγνωση καθώς μια Παγκόσμια Αφύπνιση/ Αλλαγή επιταχύνεται.


Για να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας, πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσουμε πώς μας χειραγωγούν και ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν. Πρέπει να μάθουμε το έδαφος και τους κανόνες της συμπλοκής για να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τη μάχη.



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας κήρυξαν η Αλ Κάϊντα και οι σουνίτες ισλαμιστές!


«Αδέλφια, η Μόσχα έγινε εχθρός του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των πιστών και της θρησκείας μας». Με αυτά τα λόγια ο Σεΐχης Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί – ο πιο σεβαστός θεολόγος στο κόσμο των σουνιτών, κήρυξε ιερό πόλεμο σήμερα στην Ρωσία και αυτό μόνο θετικό δεν είναι για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια. 



Ο Αλ-Καρνταβί σε ένα κήρυγμα μίσους ζήτησε από τους πιστούς "Να πολεμήσουν την Ρωσία, όπου βρίσκονται γιατί φέρει ευθύνη για τις δολοφονίες άοπλων κατοίκων στη Συρία". Σίγουρα και η χθεσινός θάνατος 49 ισλαμιστών ανταρτών στον Καύκασο από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο κήρυγμά του.


Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ πίσω από τις "αποκρατικοποιήσεις"


Φαίνεται πως σ’ αυτή την ερημοχώρα, τον εκάστοτε υπουργό οικονομικών δεν τον επιλέγει ο πρωθυπουργός, αλλά οι διεθνείς τοκογλύφοι και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Συνεπεία αυτής της αδιάλειπτης εξάρτησης των «ελληνικών» κυβερνήσεων προς τους επικυρίαρχους τοποτηρητές, φτάσαμε από τον Παπαντωνίου, τον Αλογοσκούφη και τον Παπακωνσταντίνου (άπαντες αναπόσπαστα μέλη της «λέσχης») στον νυν Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (επίσης μέλος της Μπίλντεμπεγκ)....




Όμως η επιλογή ειδικά αυτού του συγκεκριμένου τύπου γεννά πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις απώτερες επιδιώξεις της κυβέρνησης, αφού εκτός από τακτικό μέλος της «λέσχης», υπήρξε άρρηκτο μέλος της σπείρας Σημίτη. Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (1986-1989), ειδικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος (1989-1994), τακτικό μέλος της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1994-2000), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ.ο.κ.


Η ψευδαίσθηση της εργασιακής ελευθερίας


«Οι τοκογλύφοι είχαν ανακαλύψει ότι το σύστημα της δουλοκτησίας απέφερε λιγότερα κέρδη σε σχέση με το σύστημα της 'ελεύθερης' εργασίας. Όποιος ήταν ιδιοκτήτης δούλου έπρεπε να τον συντηρεί στη ζωή και σε καλή κατάσταση, ώστε να είναι σε θέση να εργαστεί. Το σύστημα της δουλείας παρουσίαζε μεγαλύτερο κόστος απ' ό,τι η 'ελεύθερη' εργασία βάσει της οποίας στο καπιταλιστικό σύστημα ο εργοδότης δεν έφερε οποιαδήποτε ευθύνη. Η ήττα των δουλοκτητών είχε ήδη καθοριστεί, είχε προαποφασιστεί». 

Έζρα Πάουντ, «Η Αμερική και οι αιτίες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», σελ. 51, ΕκδόσειςΠερίπλους


Βλαβερή και για τον εγκέφαλο η πολλή ζάχαρη


Σε ελάττωση των νοητικών δυνάμεων μπορεί να οδηγήσει η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας σακχάρων όπως η φρουκτόζη, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.


Όπως προέκυψε από τα πειράματα τις επιπτώσεις του μεταβολικού συνδρόμου στον εγκέφαλο και τις νοητικές επιδόσεις του, μπορούν να αντισταθμίσουν τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3. 

Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια , τάισαν δύο ομάδες αρουραίων, αντί για νερό, με σιρόπι καλαμποκιού που είχε υψηλή ποσότητα φρουκτόζης, η οποία υπάρχει συνήθως σε γλυκά, αναψυκτικά κ.α.


Περί ψυχολογικού πολέμου

"Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμοείναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη..."
ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ

Υπάρχει ένας τομέας της στρατιωτικής τέχνης που λέγεται "ψυχολογικός πόλεμος".

Δυστυχώς, όταν ακούμε τη λέξη "ψυχολογικός πόλεμος", μας έρχεται (όχι τυχαία) στο νου η γειτόνισσα μας που προσπαθεί να μας σπάσει τα νεύρα επειδή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει.

Τηλε-δούλοι


Στο μέλλον, ο ιστορικός που θα καλεστεί να γράψει για την εποχή που ζούμε, θα αφιερώσει ένα τεράστιο κεφάλαιο στην κατηγορία ανθρώπων, που θα μπορούσαν άνετα να ονομαστούν τηλεδούλοι.

Εδώ και 3 χρόνια, ένας ολόκληρος λαός, παρακολουθεί από την τηλεόραση να τον δολοφονούν χωρίς να αντιδράει. Χρόνια τώρα παρακολουθεί ένα θέαμα που ακόμα και ο Όργουελ θα αδυνατούσε να φανταστεί.



Οι τηλεκανίβαλοι της ενημέρωσης, με τους τεράστιους μισθούς και τις καταθέσεις, προσπαθούν κάθε βράδι, στην ζώνη των ζόμπι, να πείσουν έναν ολόκληρο λαό, πως μπορεί και πρέπει να ζήσει με αέρα κοπανιστό, μάλιστα και μολυσμένο, όταν οι ίδιοι πληρώνονται αδρά για να υπηρετήσουν την παράνοια των φασιστοτοκογλύφων του πλανήτη. Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό, στο τέλος, αυτή ήταν πάντα η δουλειά τους, αυτό έκαναν πάντα. Το περίεργο είναι πως ένας ολόκληρος λαός κάθεται και τους ακούει.

Έβαλαν νέα εκρηκτικά στις γέφυρες του Έβρου οι Τούρκοι - Ανησυχία στα Επιτελεία...


Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ΓΕΣ πριν από τέσσερις ημέρες ο τουρκικός στρατός προέβη σε μία κίνηση που έχει δημιουργήσει προβληματισμό: Συγκεκριμένα από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης μονάδα Μηχανικού του τουρκικού Στρατού... ανανέωσε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς υπονόμευσης που βρίσκονται τοποθετημένοι από την τουρκική πλευρά στην Γέφυρα των Κήπων.

Η κίνηση έχει δημιουργήσει απορίες καθώς οι μηχανισμοί είχαν εγκατασταθεί σχετικά πρόσφατα και εν πάση περιπτώσει δεν δικαιολογείται η αντικαταστασή τους παρά μόνον αν κάποιοι στο τουρκικό Επιτελείο θεωρούν ότι μπορεί να έχουμε έναρξη επιχειρήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ψυχοτρονική και ψιονικός πόλεμος


«Μπορώ να πω, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι το χάρισμα στο οποίο αναφέρομαι σ’ αυτό το χρονικό, είναι ένα πολύτιμο και υπέροχο εργαλείο, το οποίο είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε στη ζωή μας. Μπορώ επίσης να πω, εξίσου γρήγορα, ότι όπως κάθε τι που περνά στα χέρια των θνητών, έτσι κι αυτό το χάρισμα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατάρα που θα καταστρέψει την ανθρωπότητα, αντί να την υπηρετήσει. Διατηρώ αυτό το φόβο όσο η τηλεπαθητική παρατήρηση παραμένει το μυστικό όπλο του Υπουργείου Άμυνας. Η επιλογή είναι δική μας. Το μυστικό έχει αποκαλυφθεί...».

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-Η επιρροή της μασονίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας


Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.
Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.
Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς 


ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ


Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα ...
από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον  Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών - ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας.  
Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες. Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:

Πως οι παράνομοι μετανάστες γίνονται νόμιμοι...!!!


Επειδή πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό για τους νόμιμους μετανάστες θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα για το τι εννοεί το διεφθραρμένο σύστημα «νόμιμος μετανάστης». Νόμιμος είναι ο μετανάστης που κάποιος νόμος του δίνει τη δυνατότητα να είναι νόμιμος. 

Ως εκ τούτου εάν αύριο ψηφιστεί ένας νόμος από την βουλή και ορίζει ότι όσοι αλλοδαποί βρίσκονται σήμερα 12ηΟκτωβρίου 2012 στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα εργασίας και διαμονής, αυτόματα οι εισβολείς μετατρέπονται σε νόμιμους μετανάστες. Μα θα μου πείτε ότι εντάξει θεωρητικά μπορεί να γίνει αλλά στην πράξη είναι πολύ προχωρημένο. Δεν νομίζουμε ότι θα γίνει ποτέ, εκτός και άν κάποια κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καταλάβουν την εξουσία.

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Ο ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ ανάρτησε μια καταπληκτική ανάλυση της PHOENIX CAPITAL RESEARCH, 




ΤΙΤΛΟΣ : H ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ σε ΑΡΙΘΜΟΥΣ



Διαβάστε το.



Η ανάλυση στηρίζεται στο ζήτημα των UNFUNDED LIABILITIES.


Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους κύριε Παπανδρέου;



  • Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
  • Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

Η FDA ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ RFID


Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εγκρίνει τα μικροτσίπ RFID χάπια για χρήση στις ΗΠΑ


Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εγκρίνει το φαγώσιμο ψηφιακό αισθητήριο που μπορεί να παρακολουθεί τη φυσική υγεία με τον ισχυρισμό ότι οι ασθενείς δεν λαμβάνουν τα φάρμακά τους τακτικά και χρειάζονται μια συσκευή εντοπισμού μέσα στο σώμα τους για να τους βοηθήσει στην ιατρική φροντίδα τους
 Αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή της ψηφιακής ιατρικής ότι «αλλάζει το πρότυπο." Είναι τόσο μικρό όσο ένας κόκκος άμμου, που μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα χάπι, και λαμβάνεται για να παρακολουθεί τον ασθενή και την σωματική υγεία του. Η συσκευή θα συλλέξει μετρήσεις όπως ο καρδιακός ρυθμός, τη θέση του σώματος και τη δραστηριότητα.
Το ΙΕΜ στέλνει ένα σήμα στο smartphone σας, το οποίο στη συνέχεια διαβιβάζει τα δεδομένα με το γιατρό σας.


Ο Πνευματικός θάνατος μια γενιάς...


Οι δρόμοι δεν γεμίζουν από μόνοι τους. Χρειάζεται εκείνο το μεγάλο πλήθος ,άλλα δεν φτάνει. Χρειάζεται ένα κάλεσμα , χρειάζονται τα φωτεινάμυαλά, τα θαρραλέα εκείνα πνεύματα που τολμάνε να επωμίζονται πολλά., οι στίχοι ενός ποιήματος , τα λόγια ενός τραγουδιού, η μελωδία μιας

μουσικής , οι σελίδες ενός βιβλίου που προβληματίζει, που εμπνέει.
Που είναι , λοιπόν, τα φωτεινά μυαλά, τα θαρραλέα πνεύματα, τα λόγια, οι στίχοι, οι σελίδες?
Που είστε εσείς οι επιφανείς ανθρωπιστές, σοσιαλιστές, αριστεροί προστάτες του λαού, πνευματικοί ανθρώποι?
Που είστε εσείς αλλοτινοί επαναστάτες μουσικοί, τραγουδιστές, διανοούμενοι, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι? Εσύ πνευματική γενιά του πολυτεχνείου, έγινες σήμερα γενιά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, με τους μισθούς τους παχυλούς.
Να τραγουδήσετε, να γράψετε για αυτόν που σήμερα πονά, μάλλον δεν σας συμφέρει.

Charles Nenner: "Πόλεμος στο τέλος του 2012"!


Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012,

προκαλώντας... αμηχανία στους συνομιλητές του.

Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιών, πάνω από δύο χρόνια, πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO H.A.A.R.P KAI O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ


Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003. Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήτανμηχανολόγος - πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις. 



Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει - συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) , καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ. Γκιόλβα , η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος , αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή , είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. . . 

Αεροψεκασμοί και μήνυση από πολίτη! Παράδειγμα προς μίμηση!


Όλοι μας τον τελευταίο καιρό για να μην πω τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει τα αεροπλάνα να πετάνε στον ουρανό  αφήνοντας πίσω τους ουρές λευκής ουσίας.

Όλοι μας αναρωτιόμαστε τι μπορεί να είναι αυτό που ψεκάζουν. Στην αρχή απλά νομίζαμε πως είναι αεροπλάνα της Ε.Μ.Υ. , μετά μας καθυσήχασαν ότι απλώς είναι για να μπορέσουν να προστατέψουν τον πλανήτη από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι σε έξαρση.

Όμως τι πραγματικά είναι;; Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί.. Μήπως οι συχνοί πονοκεφάλοι που έχουμε λίγο ή πολύ όλοι μας οφείλονται στους ψεκασμούς;;; Τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν με αυτούς τους ψεκασμούς;; Είναι ασφαλές για την υγεία μας; Ποιος θα πάρει την ευθύνη και θα μας εξηγήσει τι είναι όλο αυτό που αντικρύζουμε σχεδόν κάθε μέρα στον ουρανό ;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις