"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια Είναι η Προέλευση των Επιχειρημάτων της Διζωνικής Νομενκλατούρας;

Η πρόσφατη ομιλία του Νίκου Αναστασιάδη στο συμβούλιο αποδήμων ανέδειξε για ακόμη μία φορά τα επιχειρήματα που έχει στη φαρέτρα της η διζωνική νομενκλατούρα. Ο πρόεδρος, το ΔΗΣΑΚΕΛ, οι παραφυάδες των, οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, οι χρηματοδοτούμενες «ομάδες πολιτών», τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υποστηρίζουν τη ρατσιστική διζωνική, οι συνδεόμενοι και χρηματοδοτούμενοι από τον ιμπεριαλισμό «προοδευτικοί» ακαδημαϊκοί πιπιλούν όλοι μαζί τα ίδια επιχειρήματα. Η ομιλία του Νίκου Αναστασιάδη στο πρόσφατο συμβούλιο αποδήμων συμπύκνωσε όλα αυτά τα επιχειρήματα σε μία και μόνον παράγραφο:

Η Διζωνική Βαρβαρότητα και οι Επιφανείς Υποστηρικτές της

Αποτέλεσμα εικόνας για διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία προδοσίαΤις τελευταίες μέρες και μετά την εκλογή του Μουσταφά Ακκιντζί ως νέου αρχηγού του κατοχικού μορφώματος πολλοί φίλοι και σύντροφοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να ζητήσουν μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώνεται στο νησί μας και γύρω από το πρόσωπο του.

Έλληνας: Ο νέος Εβραίος του Γερμανικού Ολοκληρωτισμού

Στις 7 Νοεμβρίου 1937 έγινε στη Γερμανία η πρώτη έκθεση του προπαγανδιστικού έργου «Ο Περιπλανώμενος  Εβραίος» - «Der Ewige Jude» Η έκθεση που αποτελείτο από 265 φωτογραφίες με λεζάντες «απεικόνιζε» τον εκφυλισμό της Εβραϊκής φυλής.

Το 1940 προβλήθηκε μια προπαγανδιστική ταινία με τον ίδιο τίτλο. (1)  Τα διαβόητα αυτά έκτρωματα παρουσίαζαν τους Εβραίους ως ένα απολίτιστο και παρασιτικό λαό εξομοιώνοντας τον με τρωκτικά. Η προπαγάνδα αυτή στόχευσε συλλογικά ολόκληρο το Εβραϊκό έθνος. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής πορείας ήταν τα στρατόπεδα εξόντωσης με την είσοδο στην οποία δέσποζε το σύνθημα «Η εργασία θα σας απελευθερώσει» - «Arbeit Macht Frei».

Η Φωνή του Αφέντη των ~ Their Master’s Voice

Ο καθημερινός βομβαρδισμός της κοινής γνώμης με πληροφορίες, ευσεβοποθισμούς, παραινέσεις, απειλές και πρόσφατα δημοκοπήσεις που αφορούν τη «λύση» που ψήνεται εν κρυπτώ στο Κυπριακό προκαλούν αισθήματα δυσφορίας, απόγνωσης και αγανάκτησης σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Το κράτος, αρκετά ΜΜΕ καθώς και όλες σχεδόν οι ομάδες «επαναπροσέγγισης» βρίσκονται σχεδόν υπό την πλήρη έλεγχο των οπαδών του Διζωνικού ρατσισμού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η αγανάκτηση για τις στοχευμένες επιθέσεις ενάντια στην εθνική μας ταυτότητα και ενάντια σε όσους αρθρώνουν τον όποιο λόγο αντίστασης άθελα αποπροσανατολίζει.

Πριν την Τουρκοποίηση των Ελλήνων Μουσουλμάνων της Κύπρου

Εισαγωγή:
Η πολιτική εκμετάλλευση του Κυπριακού προβλήματος από αισχρές εγχώριες δυνάμεις έχει οδηγήσει τον τόπο μας στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής καταστροφής. Ταυτόχρονα η απέχθεια που προκαλούν οι κομματικοί σχηματισμοί στερούν το λαό μας από τη δυνατότητα μιας νηφάλιας και αντικειμενικής μελέτης η οποία θα τον ενδυναμώσει στην αναζήτηση Ελευθερίας και Δικαιοσύνης για όλους τους κατοίκους του τόπου μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις