"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σοκαριστικές αλήθειες από το δεύτερο μήνυμα των Anonymous!

Το δεύτερο μήνυμα των Anonymous που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για το πως θησαυρίζουν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" μας εις βάρος της χώρας.













Η συνωμοσία των αεροψεκασμών

Η Συνωμοσία των Αεροψεκασμών και τα Chemtrails!Παράξενοι σχηματισμοί νεφών, επικίνδυνες χημικές ουσίες, εξωτικά όπλα βιολογικού πολέμου, άγνωστες μέθοδοι αλλαγής του κλίματος. 
Με τι από όλα αυτά συνδέονται τελικά τα περιβόητα chemtrails, οι χημικές ουρές που εμφανίζονται στους ουρανούς του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκατίες;


Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).

Το κύκνειο άσμα της Κύπρου

Του Δ. Καζάκη
Τι συμβαίνει με την Κύπρο. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, αντιμέτωπη με την εκπνοή της προθεσμίας στο τέλος Ιουνίου για την ανακεφαλαιοποίηση του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, η Λευκωσία δεν αποκλείει προσφυγή στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης εάν δεν εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κεφάλαια: «Υπάρχει ένα τελευταίο δίχτυ, το δίχτυ του EFSF, και εάν καταστεί αναγκαίο θα χρησιμοποιηθεί» ανέφερε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης σε συνέντευξή του σήμερα στους Financial Times.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι...!

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία.Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα.Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά όσων συνηγόρησαν στις αυτοκτονίες των Ελλήνων και στο νέο μεταναστευτικό κύμα που ''αδειάζει'' τη χώρα από τους εκλεκτούς επιστήμονες ενώ γεμίζει με λαθροεποίκους.Κάθε δύο γεννιές περίπου υπάρχει ένα μεταναστευτικό κύμα.Τα συμπεράσματα και πράξεις θα είναι δικά σας.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Του Χάρρυ Κλυνν
Ρε καθίκια ρουφιανοδημοσιοκάφροι των μπουρδελοκάναλων, βγαίνετε κάθε μέρα και ζωγραφίζετε την Ελληνική πραγματικότητα με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά δε λέτε ρε πουλημένα τομάρια, ποιος ευθύνεται για την τραγωδία που ζει η χώρα μας.
Πείνα, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, απόγνωση, μετανάστευση των νέων... Που είναι ρε βρομιάρηδες ο Παπανδρέου που στηρίζατε και εκθειάζατε; Δεν ξέρετε ότι ο ολετήρας Παπακωνσταντίνου κοσμεί τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ;
Ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης ο Βενιζέλος, ο άνθρωπος που χαράτσωσε τον Ελληνικό λαό και υπόγραψε παρέα με τον Τρελαντώνη τη θανατική καταδίκη των μισθωτών και των συνταξιούχων, δεν έχει ευθύνη;
 

Τράπεζα της Ελλάδος: Η σιωπή είναι χρυσός;

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πιο γνωστή άγνωστη Τράπεζα. Είναι η Τράπεζα των Τραπεζών. Στο μυαλό του καθενός είναι η Τράπεζα που εξέδιδε το ελληνικό νόμισμα, που φυλάσσει για 83 χρόνια τον ελληνικό χρυσό και καθορίζει την οικονομική πολιτική.

Είναι δηλαδή η Τράπεζα του ελληνικού κράτους. Είναι όμως;

Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι καν κρατική. Είναι μια ανώνυμη εταιρεία όπου το κράτος έχει ένα ελάχιστο ποσοστό. Οι μέτοχοί της μπορούν να κερδίζουν απ' αυτήν, όπως οι μέτοχοι όλων των εταιρειών.

Η κρίση με απλά λόγια και το μέλλον με λίγα

Όπου ευημερούν οι αριθμοί και οι θεωρίες συνήθως δεν ευημερούν οι άνθρωποι. Και δυστυχώς εδώ και καιρό οι αναλύσεις και οι θεωρίες είναι πολλές.

Κρίση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τρόικα, επιμήκυνση, πτώχευση, σπρέντ, οίκοι αξιολόγησης. Τι είναι η κρίση και όλα όσα γέννησε σε όρους, αλλά και καταστάσεις; Τι σημαίνουν όλες οι λέξεις που ξαφνικά μάθαμε να χρησιμοποιούμε;

Μέσα σε δύο χρόνια γίναμε πιο σώφρονες, ρίχνουμε ανάθεμα στο παρελθόν της ευδαιμονίας και κυρίως φοβόμαστε. Από την άλλη υποψιαζόμαστε πως κάποιοι παίζουν παιχνίδι στις πλάτες μας, ετοιμάζουν τα χειρότερα για την Ελλάδα και εμφανίζουν ως μονόδρομο τον δρόμο που οδηγεί στον γκρεμό.

Τα μνημόνια είναι η λογική της σίγουρης πτώχευσης

Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλά στο www.koutipandoras.gr για όλα αυτά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο εφιάλτης των Ελλήνων και έχουν στοιχειώσει έναν ολόκληρο λαό. Χρεοκοπία, στάση πληρωμών, τράπεζες, καταθέσεις, η αδιέξοδη και λανθασμένη συνταγή των Μνημονίων, τα κυβερνητικά λάθη, η έξοδος από το ευρώ, καθώς επίσης και τι θα σημάνει για τη δημόσια περιουσία η αποπληρωμή των δανείων σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.

Overtveldt: Τα μνημόνια δεν οδηγούν πουθενά...

Δείτε τη συνέντευξη του αρχισυντάκτη του κορυφαίου εβδομαδιαίου επιχειρηματικού και οικονομικού  Βελγικού περιοδικού  Johan Van Overtveldt:

«Όσο η κρίση βαθαίνει... τόσο θα αυξάνουν οι λόγοι για την Γερμανία να φύγει από το ευρώ»

Μιλήσαμε με τον Johan Van Overtveldt όταν ήρθε στην Αθήνα πριν μερικές μέρες να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το τέλος του ευρώ: Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ο ίδιος είναι αρχισυντάκτης και γενικός διευθυντής τουTrends (Τάσεις), ενός κορυφαίου εβδομαδιαίου επιχειρηματικού και οικονομικού περιοδικού του Βελγίου.
Στη συνέντευξη του μαζί μας αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα.

…. ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ (βοήθεια μας)

Στις καθημερινές μου συναλλαγές, επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές κ.α. τυγχάνει να αντιμετωπίζω το εξής ερώτημα. Από πολύ λίγους, εκλεκτούς, αλλά επειδή είναι εκλεκτοί γίνονται ενδιαφέρουσες συνομιλίες. «Καλά σε έχει πείσει η αριστερά ; Εσύ ψήφιζες ΠΑΣΟΚ ! Ήσουν υπέρ του ανταγωνισμού ! (του υγιούς αν υπάρχει, ακόμα είμαι). Θέλεις να μείνουν χωρίς κανένα έλεγχο οι μετανάστες εδώ; Πως γίνεται να είσαι κομουνιστής …. στη Γλυφάδα ;
Προφανώς δεν έγινα κομουνιστής (έχω να φορέσω σανδάλια από τότε που ήμουν 17, δεν ακούω Μαχαιρίτσα) και προφανώς πλέον δεν παντρεύομαι κανένα κόμμα. Απλά είμαι μιας λογικής (κοινής) που λέει: 

Αναλύοντας τη στρατηγική του δικομματισμού

Δεν έχω προλάβει όλες τις αναλύσεις και τους σχολιασμούς γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο τηλεοπτικός χρόνος φαίνεται να βυθίζει τη σκέψη του μέσου έλληνα γύρω από το διαρκές δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» ωστόσο η στρατηγική των δύο ετοιμοθάνατων γιγάντων είναι περισσότερο πολύπλοκη από όσο δείχνει μια πρώτη ανάγνωση.
Τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση των exit polls το ΠΑΣΟΚ ήταν εξαφανισμένο όχι όμως γιατί φοβόταν να αντιμετωπίσει την αλήθεια της κατάρρευσης του αλλά γιατί σχεδίαζε την στρατηγική διαχείρισης της «ανάγκης για κυβέρνηση». Το πρώτο χτύπημα ήρθε με μια γενικόλογη πρόσκληση για συγκυβέρνηση με τον νικητή ΣΥΡΙΖΑ βασισμένου στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η λαϊκή εντολή επιτάσσει κυβερνήσεις συνεργασίας, το δεύτερο, με τη ψήφο ανοχής και εν λευκώ εντολή όλων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη τρίτη πράξη ο κομιστής της παγίδας-μπλόφας γίνονταν η ΔΗΜΑΡ.

Η κρυφή πορεία προς το ΔΝΤ

Η κρυφή πορεία προς το ΔΝΤΔιαβάστε το αποκαλυπτικό αφιέρωμα του περιοδικού HOT DOC για την κρυφή πορεία προς το ΔΝΤ, που περιγράφει με λεπτομέρειες πως η Ελλάδα πήρε τον δρόμο για την πιο μεγάλη εξάρτηση που γνώρισε ποτέ μέσα από σχεδιασμένες κινήσεις και επιλογές ανθρώπων.

Με το χρήμα μπορείς να αγοράσεις πολλά ψέματα.

Αλλά το χρήμα λέει πάντα την αλήθεια. Αρκεί να ακολουθήσεις την πορεία του. Ποιά είναι η αλήθεια για την καταστροφή της Ελλάδας; Τρία ακριβώς χρόνια από εκείνη την μέρα που ο Γεώργιος Αντρέα Παπανδρέου, με μία προσεγμένα επιλεγμένη μωβ γραβάτα και ύφος τεθλιμμένου συγγενή, παρέδιδε μπροστά στο βαθύ μπλε του Καστελόριζου την Ελλάδα στο ΔΝΤ, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Η Ελλάδα πήρε το δρόμο για την πιο μεγάλη εξάρτηση που γνώρισε ποτέ, μέσα από σχεδιασμένες κινήσεις, επιλογές ανθρώπων που γνώριζαν και άλλων που απλώς ήταν ανίκανοι. Η πολιτική στην Ελλάδα αρκετές φορές είναι ταυτισμένη με την υποτέλεια. Και η υποτέλεια ξέρει καλά πως αν οι προδότες είναι χρήσιμοι για τα άμεσα αποτελέσματα, οι ανίκανοι είναι αποφασισμένοι να τρέξουν τον μαραθώνιο, μόνο και μόνο για να βγουν νικητές.

Η σιωπηλή πλειοψηφία....




Γνωρίστε τη Σιωπηλή Πλειοψηφία από κοντά...




Τα συμπεράσματα δικά σας...

Γνωρίζετε την αξία... της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα, διαβάστε και διαδώστε το!!!

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

Τι συμβαίνει με το ανθρώπινο είδος;

Τι συμβαίνει τελικά στο ανθρώπινο είδος;… Τι συμβαίνει στις ζωές μας;…
Ποια είναι αυτή η «αόρατη» παράμετρος, που μας κάνει να μπερδεύουμε το προφανές με το φανταστικό;…

Ανόητοι (;) άνθρωποι;…
Εγκληματικά(;) μυαλά;…
Οργισμένα νιάτα;…
«Βολεμένοι» μικροαστοί;…
Διεφθαρμένοι πολιτικοί;…
Άπληστοι τραπεζίτες;…
Κοινωνίες οι οποίες προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη προς όφελος τους;…
Κράτη που, εξαιτίας της λαμπρής τους ιστορίας, προσπαθούν να αποκτήσουν διαφορικό πλεονέκτημα έναντι άλλων;…
Στρατοί, που στο όνομα της «ελευθερίας» ισοπεδώνουν ανθρώπινες και όχι μόνο ζωές;…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις