"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚO! 18χρονη μαθήτρια συντάσσει...συστατική επιστολή για τον ...ΓΑΠ προς το Harvard!

Η Χριστιάνα Π. μια μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, συνέταξε μια συστατική επιστολή για τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να την εντάξει στον ατομικό του φάκελο, που διατηρεί στο Τμήμα Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.Αναλυτικά η επιστολή της μαθήτριας:

«Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μου, με τη μεθοδικότητα και την πρωτοτυπία που διέκρινε όλους τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας, οδήγησε τη μητέρα μου στην ανεργία, αν και βρισκόταν πλησίον της σύνταξης. Ο μισθός της μητέρας μου ήταν το μοναδικό οικογενειακό μας εισόδημα, αφού ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν πολύ μικρή.

2,25 δισ. θα πληρώσουν 15.000 καταθέτες εξωτερικού που απέκρυψαν εισοδήματα

Με επιστολή καλούνται από το υπ. Οικονομικών να δηλώσουν τα πραγματικά τους έσοδα

Επιστολές σε 15.000 φυσικά πρόσωπα που έβγαλαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό (από τη λίστα των 54.000) αποστέλλει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Οικονομικών με την οποία τους καλεί να πληρώσουν πρόσθετους φόρους για την απόκρυψη εισοδημάτων άνω των 5 δισ. ευρώ.

Για τους ανωτέρω φορολογούμενους (φυσικά

Κίνα : Απάνρθωπες συνθήκες εργασίας και 4.000 απεργοί σε εργοστάσιο της Apple!

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε εργοστάσιο του ομίλου Foxconn στην Κίνα, που κατασκευάζει εξαρτήματα για το iPhone 5 Apple απεργούν από χθες , ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση China Labour Watch.Η απεργία, με τη συμμετοχή 3.000 ως 4.000 εργατών, στο εργοστάσιο του Ζενγκζού στην κεντρική Κίνα άρχισε χθες μετά την απόφαση της διεύθυνσης να αυξήσει το επίπεδο παραγωγής των προϊόντων της, ζητώντας από τους εργαζόμενους να δουλεύουν τις αργίες, διευκρίνισε η οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γάλα ή Δηλητήριο;


Πίνετε γάλα; Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω, όλοι γνωρίζουν ότι, θα πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς, να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι; Χμ ! Όχι απαραίτητα…Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι. Αν ακούγεται συγκλονιστικό,είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ. Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία...

ΕΒΡΑΙΟΙ επινόησαν τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον ΔΙΟΙΚΟΥΝ

Ολόκληρη η θεωρία και η πρακτική, ως γνωστόν, είναι έργο των Εβραίων Κάρλ Μαρξ (μάλιστα η καταγωγή του είναι από οικογένεια ραββίνων) και Φρίντριχ Έγκελς. Επίσης των Lassalle, Adler, Eduard Bernstein, Paul Singer, Beine, Borne, κλπ.

Ίσως, δεν υπάρχει κάτι άσχημο σε αυτό, αλλά… δεν προξενεί υποψίες; Πόσο μάλλον όταν εκτός από την θεωρία και την πράξη, οι Εβραίοι έχουν τον ο έλεγχο του κομμουνισμού και, παράλληλα, του δίνουν κατεύθυνση με σκοπούς και στόχους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Εβραίων, δηλαδή, την Παγκόσμια Κυριαρχία…


Οι Εβραίοι ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ του πλανήτη, βρίσκονται πίσω από τις τράπεζες,  τις διεθνείς «αγορές», που, αυτή την στιγμή στραγγαλίζουν τον πλανήτη και, ειδικότερα, την χώρα μας. Είναι οι ίδιοι που μισούν την ανθρωπότητα.

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ την ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΛΕΓΧΕΙΣ τον ΚΟΣΜΟ


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί στην Serco, μία εταιρία η οποία βρίσκεται πίσω από σχεδόν κάθε κρατικό μηχανισμό. Κι αν, λοιπόν, η Serco ελέγχει σχεδόν τα πάντα σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, έχει αφήσει απ’ έξω ό,τι έχει να κάνει με θέματα διατροφής. Αυτό καλύπτεται από μία άλλη πολυεθνική, αμερικανικών συμφερόντων, τούτη τη φορά. Αναφερόμαστε στην πολυεθνική εταιρία γεωργικής βιοτεχνολογίας Monsanto Corporation. Βρίσκεται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο: ΗΠΑ, Κεντρική & Νότια Αμερική,  Καναδά, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Ειρηνικό. Γραφεία τους θα συναντήσουμε και στην Ελλάδα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ο δορυφορικός εντοπισμός αυτοκινήτου. Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ.


Φαίνεται ότι τα ηλεκτρονικά διόδια (TEO PASS) κλπ, δεν τους είναι αρκετά για να μας παρακολουθούν.
Θέλουν να ξέρουν ΚΑΘΕ στιγμή που βρισκόμαστε.






Ο "μεγάλος αδερφός" γίνεται ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ και μας παρακολουθεί ΔΙΑΡΚΩΣ καιΠΑΝΤΟΥ.




Αυτή τη φορά, απαιτούν την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τοποθέτηση του "συστήματος εντοπισμού οχήματος ecall" με το πρόσχημα ότι αν τρακάρεις θα σου εξασφαλίσει τη γρήγορη μεταφορά αφού θα μπορούν άμεσα να σε εντοπίσουν.






EKTAKTO! Τουρκία: Ναι της Βουλής για εισβολή σε Συρία-CHP:"Θα προκαλέσετε παγκόσμιο πόλεμο"!


H τουρκική Βουλή αποφάσισε ύστερα από ψηφοφορία να επιτρέψει στον τουρκικό Στρατό να πραγματοποιεί καταδρομικές επιχειρήσεις πέρα από τα σύνορα όπως αναφέρεται στο κείμενο των τουρκικών ΜΜΕ πρόκειται όμως ασφαλώς για περίπτωση εν δυνάμει εισβολής εάν πάρει και την έγκριση του εθνικού συμβούλιου ασφαλείας. 


Από την ψηφοφορία «ναι» ψήφισαν 286 βουλευτές και «όχι» 92 από τους παρόντες στη βουλή η οποία αριθμεί 550 μέλη.


Για περικοπές 10 δισ. το 2013 και όλες από μισθούς εκβιάζει η Τρόικα


Διπλάσιες περικοπές μισθών και συντάξεων από όσες προβλέπει το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2013, επιχειρεί να επιβάλει η Τρόικα. Ουσιαστικά κυβέρνηση και Τρόικα μιλούν για …άλλο Μνημόνιο, και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα συνεχίσει και την Πέμπτη το απόγευμα τις καθημερινές συσκέψεις με τους ελεγκτές, ώστε πριν μεταβούν την Δευτέρα στο γιούρογκρουπ να έχουν γεφυρώσει τις διαφορές τους.



Όπως ανέφερε όμως μιλώντας στο protothema.gr κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, η Τρόικα έως σήμερα απορρίπτει 2-2,5 δισ. από τις περικοπές δαπανών ύψους 7,5 δισ. που έχει προτείνει η κυβέρνηση για το 2013. 



Αποκάλυψη-βόμβα της ρωσικής KGB: Η Αλ Κάιντα πίσω από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα!


"Η Αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από τις εκτεταμένες πυρκαγιές των τελευταίων χρόνων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης" σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών


της Ρωσίας (FSB), Αλεξάντερ Μπορτνικοφ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Καθημερινής".




Η αποκάλυψη αυτή του Ρώσου αξιωματούχου έγινε στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου αρχηγών μυστικών υπηρεσιών στη Μόσχα.




Εξήγησε πως οι εμπρησμοί δασών σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλα κράτη της Ε.Ε., αποτελούν μία από τις καινούργιες πρακτικές στους κόλπους της Αλ Κάιντα.



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εγγραφο - Βόμβα της Ε.N.D. που κάνει προσφορά 5 δις δολλάρια για τη σωτηρία της Αλαμπάμα!




Ενα απίστευτο έγγραφο έπεσε στα χέρια του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ χτές το απόγευμα, που αποδεικνύει οτι η E.N.D. και ο "δισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας, έκανε προσφορά προς το Ανώτατο Συμβούλιο της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ 5 δισεκατομμύρια δολλάρια (!) με την προτροπή τα χρήματα αυτά να "πέσουν" στην αγορά της Αλαμπάμα αποφεύγοντας έτσι την επίσημη πτώχευση καθώς και ένα μέρος τους να διατεθεί σε ζητήματα πρόνοιας για άστεγους ή άνεργους!








Επανατοποθέτηση του Κυπριακού ζήτησε εκ νέου ο Βάσος Λυσσαρίδης


Τριάντα οκτώ χρόνια μετά την εισβολή και την κατοχή το Κυπριακό βρίσκεται σε δραματικό αδιέξοδο και η Τουρκία παρουσιάζεται ως ουδέτερος τρίτος που επείγεται μάλιστα για λύση, δήλωσε μεταξύ άλλων ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης, σε εκδήλωση για τον Δώρο Λοϊζο που διοργάνωσε το Ιδρυμα «Βάσος Λυσσαρίδης» στο Γούρρι.Ο κ. Λυσσαρίδης είπε ότι « λανθασμένοι και επιζήμιοι χειρισμοί των τελευταίων τεσσάρων χρόνων όχι μόνο δεν οδήγησαν σε λύση, αλλά επιδείνωσαν τη θέση της ελληνικής κυπριακής πλευράς».


H Monsanto... με λίγα λόγια και ένα ντοκυμαντέρ


Πλέον, σχεδόν όλος ο ενημερωμένος κόσμος γνωρίζει ότι η Monsanto θεωρείται ως η πιο σατανική εταιρεία στον πλανήτη μας. Αλλά τι  είναι το κακό, ακριβώς, που κάνει η Monsanto; Γιατί είναι η Monsanto χειρότερη κι από μια φαρμακευτική εταιρεία, μια εταιρεία φυτοφαρμάκων ή ακόμα και έναν κατασκευαστή όπλων;



Η απάντηση στο ερώτημα αυτό βρίσκεται στην ίδια την 'αρετή' της εν λόγω εταιρείας. Ως ενάρετοι άνθρωποι, περιμένουμε οι επιχειρήσεις να ενεργούν με την αίσθηση μιας θεμελιώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Περιμένουμε να συμπεριφέρονται μέσα στα όρια του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, με ειλικρινείς επιχειρηματικές πρακτικές και αξιόπιστη επιστήμη. Θέλουμε να πιστεύουμε (αφελώς) ότι οι εταιρείες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν αξιοπρεπείς άνθρωποι.

Ποια δημητριακά είναι "ύποπτα" για το μεταλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto


Μέχρι τώρα, σχεδόν ο καθένας που ενδιαφέρεται για την υγιή διαβίωση του, πρέπει να είναι ενήμερος για την πρόσφατη έρευνα που συνδέει το ΓΤΟ καλαμπόκι της Monsanto με τους καρκινικούς όγκους και την αύξηση του κινδύνου για πρόωρο θάνατο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η νέα έρευνα που εξαπλώνεται σαν φωτιά και επιδιώκει την επισήμανση το ΓΤΟ σε τρόφιμα - αυξάνεται μέρα με τη μέρα.


Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει τίποτα για τα καθημερινά τρόφιμα που πωλούνται στα μανάβικα που είναι απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της Monsanto (ΓΤ καλαμπόκι). Ποια τρόφιμα είναι πιο πιθανό να περιέχουν ΓΤ καλαμποκιού της Monsanto; Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, επισκεφθήκαμε ένα τοπικό μπακάλικο στο Ώστιν του Τέξας και αγοράσαμε 10 δημητριακά για πρωινό που έγιναν με υψηλά επίπεδα του μη-οργανικού καλαμποκιού.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μολύνεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων... για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην κινητή τηλεφωνία;


To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.


Ωστόσο... παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.


Και η Κύπρος στα πλοκάμια της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Σε 6 μήνες οι ηλεκτρονικές ταυτότητες


Η Κύπρος στην εποχή της e-διακυβέρνησης
Σε 6 μήνες οι ηλεκτρονικές ταυτότητες


Μιράντας Λυσάνδρου
Σε πορεία υλοποίησης βρίσκονται δύο πολύ σημαντικά έργα τα οποία εντάσσονται στον τομέα της ανάπτυξης της Κοινωνίας της Πληροφορίας κι αφορούν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση (e-government). Πρόκειται για την Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας και την Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών (Government Data Warehouse).
Και τα δύο έργα, τα οποία θα συνδέσουν όλα τα πληροφοριακά μηχανογραφημένα συστήματα που είναι εγκατεστημένα στο Δημόσιο, στοχεύουν στη δραστική μείωση του χρόνου πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες και στη βελτίωση τους, οι οποίες πλέον θα λειτουργούν on line 24 ώρες το 24ώρο, στη μείωση των δαπανών των πολιτών από τη μετάβαση στις υπηρεσίες, στη μείωση του λειτουργικού και διοικητικού κόστους του Δημοσίου και στην έγκαιρη δημιουργία ή αλλαγή πολιτικών.
Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η οποία καθυστέρησε πολλά χρόνια να υιοθετηθεί στην Κύπρο, συμβάλλει και στη διαφάνεια του δημόσιου τομέα, καθώς και σε κυβερνητικές λειτουργίες λιγότερο περίπλοκες και πιο συνεπείς έναντι των πολιτών.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ


Οι θεραπείες με βότανα που αναφέρονται παρακάτω προορίζονται για παιδιά μεγαλύτερα των δύο ετών.
Για να εφαρμόσετε μια θεραπευτική αγωγή με βότανα σε παιδιά μικρότερα των δύο ετών, θα πρέπει να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Το χαμομήλι και οι ευργετικές του ιδιότητες Το χαμομήλι είναι φαρμακευτικό φυτό. Τα άνθη του μαζεύονται και ξηραίνονται. Όταν τα βράσουμε, μας δίνουν ένα κιτρινωπό αφέψημα που είναι καταπραϋντικό για το νευρικό σύστημα και το στομάχι και θεραπευτικό για τα έντερα και τη διάρροια των παιδιών. Οι κομπρέσες με χαμομήλι είναι πολύ αποτελεσματικές για τη φλόγωση των ματιών.

Αν ζείτε με παιδιά, το φαρμακείο σας σίγουρα θα περιέχει αρκετά σιρόπια για το βήχα, αποσυμφορητικά, φάρμακα που καταπολεμούν τη διάρροια και ρίχνουν τον πυρετό.
Τέτοιου είδους συνταγολογημένα φάρμακα συχνά κάνουν σπουδαία δουλειά στο να παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τα συμπτώματα.
Δυστυχώς, όμως, μπορεί επίσης να δημιουργήσουν και δικά τους προβλήματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Για παράδειγμα, τα αποσυμφορητικά συνήθως προκαλούν υπνηλία και ανησυχία ενώ, κάποιες φορές επαναφέρουν τη συμφόρηση. Τα αντιβιοτικά, όταν χορηγούνται σε υπερβολική δόση, μπορεί να προκαλέσουν την ανάπτυξη επικίνδυνων στελεχών κάποιων βακτηριδίων που είναι ανεχτικά σε αυτού του είδους τα αντιβιοτικά.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D END NATIONAL DEBT



ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 30/9/2012 ΣΤΙΣ 6 μ.μ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΗΦΗΣΙΑΣ 43 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΕΓΙΝΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D END NATIONAL DEBT . 


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.......

600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ 50.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E.N.D ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ TORONTO. 

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisPD68tOdTMprVD8lXUSbNcUNFO2Mxrq3nYmoBoO98pVCRQrosDtHb1EtvIgIxO_X8rpA9axWMidW9uNH2VAczBrihNtglf5YFKWNajtfo_jxGbtVzi_HZEQ9W_b-BO0LbmKd7E2gJC-dl/s200/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%94%CE%99%CE%91.jpgΑυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.
Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα..... πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής. Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι και η κατάργηση των καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό αποτελεί καίριο πλήγμα κατά της φυσικής και εναλλακτικής ιατρικής, που βασίζονται στις βιταμίνες και στα άλλα συμπληρώματα διατροφής καθώς και στα βότανα για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών. Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5jeH_R0OVNvgjrucGAdFvMfkwOZrRkLFDFJ-mpwT-YTTSOr90QDIzXosEdhHob53LpLPrTN64cKcIn2S3iRvqPQmHXSfTGlPhBUoRZQK3W0GmiaS1uH501o0mqMXVkda2NUR53r09Nic/s640/imia-11-3.jpgΗ κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι…

Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/355c045393a084d715939fc88c126b9c_L.jpg?v=2Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.
 Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.
Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Αλλη μία Παγκόσμια Ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!

http://www.newsit.gr/files/Image/2012/09/24/PROMHTHEAS/resized/EXO_374_355.JPGΤην είδηση τη μεταφέρουμε αυτούσια απο το μπλόγκ NewsIT και μας άφησε με ...ανοιχτό το στόμα!

Τι λέει o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα.

Ο Προμηθέας είναι ένα νέο εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο μάλιστα είναι και παγκόσμια ελληνική πατέντα. Υπόσχεται οικονομία τουλάχιστον 50% σε σχέση με το πετρέλαιο η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου με τιμή από 1,40 εως 1,60 ευρώ κάνοντας το απλησίαστο για χιλιάδες νοικοκυριά που αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις