"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νέοι επίδοξοι κομματικοί βολεμένοι, Τελος! Το χαρμόσυνο μήνυμα, έρχεται απο την Ισπανία!

Ακούγονται ΠΟΛΛΑ τελευταία, μέσα στα (πρώην πλέον) μικρά κόμματα και νύν κόμματα εξουσίας, τα οποία έχουν να κάνουν με την...επόμενη μέρα! Τη μέρα δηλαδή που θα κληθούν να αναλάβουν κυβερνητικά ή βουλευτικά έδρανα. Σε ένα απο αυτά δε, γίνεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΦΑΓΗ για να μπορέσουν οι...εκλεκτοί να καπαρώσουν τις βουλευτικές έδρες, για να ...βολέψουν καταστάσεις, είτε δικές τους, είτε των κομματικών φίλων τους! Κοινώς, "έφυγαν τούτοι για να ρθουμε εμείς"! Μυαλό δε βάζει τούτος ο λαός ή απλά είμαστε ως λαός για τα ...μπάζα;

Α, όχι! Όσο κι αν μου πιέσετε το καρύδι του λαιμού μου, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ούτε ονόματα, ούτε τίτλους κομμάτων. Έξυπνοι είστε, βρείτε τα μόνοι σας.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διάδοχοι του Καρλομάγνου

Του Χάρη Φεραίου* 

Περί του ποιος κυβερνά σήμερα στην Ευρώπη, ιδού τι, με αφορμή μιαν από τις συχνές αντιγερμανικές εκρήξεις του κυρίου Πάγκαλου, δημοσιεύτηκε πριν 16 χρόνια από τον γράφοντα, για το «γερμανικό φαινόμενο», την επικαιρότητα του οποίου θα διαπιστώσει ο αναγνώστης αν ευαρεστηθεί να το αναγνώσει:
*** ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ γιατί τάχα θα έπρεπε να προκαλέσει οργή στον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών, η εχθρική προς την Ελλάδα στάση Γερμανών και Γάλλων εταίρων-του της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Μα η «Ένωση της Ευρώπης» δεν γεννήθηκε εμπνευσμένη από τον Καρλομάγνο, εκείνον ακριβώς τον Ευρωπαίο ηγεμόνα, που ήθελε (και δεν το έκρυβε) να δημιουργήσει μιαν Ευρώπη σαν πνευματικό αντίποδα στην Ελληνική Ανατολή; 

Υπεξαιρέσεις Τραπεζών και εξαιρέσεις αλήθειας

Του Κώστα Βαξεβάνη

Όταν οι συμπτώσεις είναι πολλές, μάλλον δεν είναι συμπτώσεις. Είναι γεγονότα που περιγράφουν μια πραγματικότητα. Οι συμπτώσεις λοιπόν των τελευταίων μηνών, θέλουν αρκετά στελέχη Τραπεζών, να κάνουν απάτες και υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων. Πρόκειται για «μπίζνες» που διήρκεσαν μήνες στο εσωτερικό των Τραπεζών.
Πιο χαρακτηριστικές είναι δύο υποθέσεις που αφορούν στην Τράπεζα Πειραιώς, μία στη Λάρισα και μία σε κεντρικό υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Δύο κυρίες, διευθύντριες, υπεξαίρεσαν ποσά άνω των 7 εκατομμυρίων. Στα λιτά δελτία Τύπου της αστυνομίας για αυτές τις υποθέσεις, δεν ανακοινώνεται ποιά είναι η Τράπεζα. Εν αντιθέσει με τα δελτία Τύπου που αφορούν ληστείες, όπου η Τράπεζα ανακοινώνεται. Γιατί;

Έλληνας πιλότος «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»


Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά! Αυτό αποτελεί ακόμη μια τρανή απόδειξη πως υπάρχει και συμβαίνει αυτό το πράγμα και δεν είναι αποτύπωμα ταινίας επιστημονικής φαντασίας όπως πολλοί πιστεύουν ή μας θέλουν να πιστεύουμε.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι  κυβερνήσεις αποσιωπούν το θέμα κρατώντας μια παθητική εώς αφελή στάση εδώ και χρόνια. Κάποιοι φαίνεται βρήκαν τον τρόπο να τους κρατούν το στόμα κλειστό ακόμα κι αν αυτοί ονομάζονται επίτροποι περιβάλλοντος ή ακόμα Οικολόγοι...

Η ξεχασμένη τους συνείδηση ή μπορεί και η βλακεία

Δεν πιστεύω στις πλειοψηφίες. Πιστεύω στους ανθρώπους που σκέπτονται και σε αυτούς που θεωρούν πως η ζωή γίνεται καλύτερη όταν το θέλεις. Και αξίζει να το θέλεις. Την ιστορία την αλλάζουν οι μειοψηφίες και την υπογράφουν στο τέλος οι πλειοψηφίες.
Όπως καταλάβατε ίσως, αυτά τα «φιλοσοφικά» τα γράφω για να ανακοινώσω πως σήμερα, εμείς η μικρή μειοψηφία του «Κουτιού της Πανδώρας», αποφάσισε να αναμετρηθεί με όλες τις αρνητικές πιθανότητες που υπάρχουν στο χώρο του Τύπου και να εκδώσει το HOT DOC. Για να διασκεδάσω τους φόβους ίσως, που μια μικρή ομάδα, αποφάσισε (ακόμη μια φορά) να τα βάλει με όλο αυτό τον συρφετό που αποτελεί το πολιτικό σύστημα. Πολιτικούς, επιχειρηματίες, οικονομικούς παράγοντες, τραπεζίτες, εισπράκτορες της δημοσιογραφίας και «αναλυτές» του καλού μας. 

BLOCK-άρετε τα πιστόλια

Αν δεν πεις την αλήθεια την ώρα που πρέπει, θα βρεθείς κάποια στιγμή υπόλογος απέναντι στο ψέμα που θα κυριαρχήσει ως αλήθεια. Ας μιλήσουμε λοιπόν με αλήθειες για το ίντερνετ πριν είναι αργά.
Το ότι γράφω αυτές τις γραμμές τις οποίες θα διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς να μεσολαβήσει κάποια προσπάθεια λογοκρισίας, είναι κάτι που συνοδεύει την μεγάλη ανακάλυψη του διαδικτύου. Το ίντερνετ είναι μια μεγάλη προϋπόθεση ελευθερίας. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αξιωματικά ελεύθερο. Στο διαδίκτυο υπάρχουν και ψέματα και ανακρίβειες και προπαγάνδα και καλά στημένες παγίδες. Πέρασαν χρόνια μέχρι να καταλάβει ο κόσμος τον τρόπο που λειτουργούσαν να παραδοσιακά ΜΜΕ. Πως πίσω από τα πρωτοσέλιδα, υπάρχουν συμφέροντα, πιέσεις και όχι μόνο απόψεις ή ειδήσεις. Στην εποχή του ίντερνετ, η κατανόηση λειτουργίας του πρέπει να γίνει γρήγορα. 

Θεαματική ανάκαμψη Ισλανδίας! Κόλαφος για τους Τραπεζίτες και το ΔΝΤ!

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν.

«Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά
από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».

"Διαφορετικότητα" σημαίνει παραδοχή της ήττας

Οι Εβραίοι μπορούν να έχουν μια χώρα όπου αποτελούν την πλειοψηφία και διαφυλλάττουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Το ίδιο και οι Ινδοί, οι Άραβες, οι Αφρικανοί, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν. Οι Ευρωπαίοι έχουν μια αίσθηση πολιτικής και οικονομικής δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύουν την τελευταία εστία αντίστασης στον έλεγχο των Illuminati.
Του Henry Makow Ph.D.
Βλέποντας τον κύριο με τη στολή και το τουρμπάνι στην φωτογραφία, θα βάζατε στοίχημα ο κ. Gurvinder SinghChakal, 35 ετών ανήκε στην Αστυνομία του Πουντζάμπι στην Ινδία.
Στην πραγματικότητα, προσελήφθηκε πρόσφατα στην Αστυνομία του Winnipeg στον Καναδά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις