"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι θεμελιώδεις νόμοι της ανθρώπινης βλακείας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtltNURgsSEcxbAvA2atCCPDk6ZZ9OtfsBtQ-kSxDVx2vKHkGQpMXyv45CGEa5MRhgqZLHKlLNJ2LoQzSnh2dXi8YA4BIO6yIEIgz2glQiwsatb0pEbS9U2MmfYShe6CW1lxT3n4bz4wA/s1600/vlakeia.jpgΥπάρχουν κάποια βιβλία που αναπόφευκτα σε οδηγούν σε νέους δρόμους συνειδητοποίησης της πραγματικότητας. Κυρίως όταν έχεις σχηματίσει από μόνος σου μία αντίληψη για ένα θέμα αλλά με διάφορα σκόρπια κομμάτια εδώ και κει, και ξαφνικά διαβάζεις ένα κείμενο που δένει τα κομμάτια μαζί. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και το «Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας» του Carlo M. Cipolla*, το οποίο σε κάποια φάση της ζωής μου, ήρθε να βάλει στη θέση τους διάφορες σκόρπιες σκέψεις που είχα σχετικά με έναν από τους μεγαλύτερους χαοτικούς παράγοντες του σύμπαντος· την ανθρώπινη βλακεία.

Ως έννοια, της έχουν αποδοθεί πολλοί και διάφοροι ορισμοί. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι η βλακεία συσχετίζεται με τον δείκτη νοημοσύνης ή το μορφωτικό επίπεδο ενός ανθρώπου. Στην πραγματικότητα όμως, ο σαφέστερος ορισμός δίνεται από τον Cipolla στον Τρίτο Θεμελιώδη Νόμο της Ανθρώπινης Βλακείας (βλ. παρακάτω) ως εξής:

Χίος: Οργανωμένος εμπρησμός - Βρέθηκαν μηχανισμοί, γνώριζαν έδαφος & δεδομένα meteo

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT9fTfVu9Z1IngZTbhuVGL4fU7B-t597WRJR2q_JT9cfuM2SkXkggH χθεσινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να εμπλέξει την ΕΥΠ και την αστυνομία σε ότι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: Οτι επίκειτο "ασύμμετρο" κτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.
Να σημειώσουμε ότι η Χίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες γίνεται πεδίο δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών: Η

Α. Νταβούτογλου: «Ναι, θα εισβάλλουμε στη Συρία» – Συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα

http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/SYRIANTABOYTOGLOYXL.jpgΓια πρώτη φορά από την έναρξη των ενόπλων συγκρούσεων στη Συρία, η Τουρκία σε επίσημο επίπεδο και δια χειλέων του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου διατύπωσε την πρόθεσή της να εισβάλει στην Συρία με την πρόφαση δημιουργίας ζώνης προσφύγων σε συριακό έδαφος.
Αυτό θα γίνει δήλωσε ο Α. Νταβούτογλου μόλις ο αριθμός των Σύρων προσφύγων ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό, θέτοντας και πλαφόν στον αριθμό αυτό στις 100.000 προσφύγων. 
Μόλις το φράγμα αυτό ξεπεραστεί κατά έστω ένα πρόσφυγα η Τουρκία θα θέσει σε λειτουργία την πολεμική της μηχανή ειβάλλοντας πρκτικά στο έδαφος τγης Συρίας για τη δημιουργία της «ζώνης προστασίας», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νταβούτογλου. 

Τραπεζική αποδέσμευση της Σερβίας από ΕΕ - Γεωπολιτική στροφή προς Ρωσία

http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/SERBIARUSSIAXL.jpgΕπανάσταση στον τραπεζικό τομέα και στην λειτουργία της εθνικής οικονομίας αλλά και στην βαλκανική πολιτική φέρνει ο νόμος που ψηφίστηκε από το σερβικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα της Σερβίας εγκαταλείπει το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού.
Με την απόφαση αυτή η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Βελιγραδίου απαντά στην επικυριαρχία των Τραπεζών της Ευρώπης του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων. Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ivica Dacic παραιτήθηκε και ο πρόεδρος της Τράπεζες της Σερβίας Dejan Soskic ενώ η θητεία του έληγε το 2016. 

Στο βασίλειο των τυφλών...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG13BI_tFFq2JKvKdGEcDe4X1VA9gaITrYVC_pLGEHcycy3WpWYJVTn6sAsfjjyRsV4y-Y0aJX0qnZL1xQU8orix2P9eQa1KLVjIK5-rAj2eDNVBQCv5KO-TStGX18s0K8IetkN_5YcYnV/s400/spoiled_kid.jpgΠαρατηρώντας όλη αυτή την αναμπουμπούλα που έχει προκύψει με την απαγόρευση του καπνίσματος στα μαγαζιά και στους κλειστούς δημόσιους χώρους, προσπαθώ να θυμηθώ κάτι παρόμοιο στα χρονικά της ζωής μου εν Ελλάδι και δεν βρίσκω κάτι. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ποτέ ΤΟΣΟΙ πολλοί άνθρωποι, δεν κατάφεραν μέσα σε ΤΟΣΟ λίγο χρόνο, να μας φλομώσουν με ΤΟΣΕΣ πολλές μαλακίες. Και φυσικά η αναφορά πάει σε ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ και μία μερίδα «θιγμένων» καπνιστών.
Για να εξηγούμαι: Δεν εξετάζω την ουσία του αντικαπνιστικού νόμου. Δηλαδή, αν και το έχω κάνει ήδη, δεν μπαίνω στη διαδικασία να εξετάσω αν ο νόμος είναι δίκαιος, δημοκρατικός, φασιστικός, λογικός, ζημιογόνος, κλπ ή όχι. Ούτε μπαίνω στη διαδικασία να εξετάσω τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Αυτά συζητήθηκαν εκτενώς πριν την εφαρμογή του νόμου, από όλες τις πλευρές και φαντάζομαι ότι λίγο πολύ, τα ξέρουμε όλοι. Ο καθένας έχει το μυαλό του να σκεφτεί, να αποφασίσει, να καταλήξει και φυσικά κάθε δικαίωμα να συνεχίσει να έχει την άποψή του. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Ubi Dubium Ibi Libertas

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgax5OAdFNt0yjusvnddsiK-R5s_ThNKEWulml0exRvURkPqqCDzh_n4Pq5mVkce9slFIAaIg8vnuGlJTG1uBOLJLJ7Ra73fvcC5ZWoFT2QXeG2Bf8B9NjtAYZ4HGLzszah-cBI8HjNUU9q/s200/not-my-fault.jpgΑτομική ευθύνη. Από εκεί ξεκινάνε και εκεί τελειώνουν όλα. Έχοντας ατομική ευθύνη, πάντα κριτικάρεις τον εαυτό σου πριν κριτικάρεις τον άλλο. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μαθαίνεις από τα δικά σου λάθη, παρατηρείς, εξελίσσεσαι, αναπτύσσεσαι.

Αν είσαι ΟΚ με τον εαυτό σου, κατά μία πολύ μεγάλη πιθανότητα είσαι ΟΚ και με το περιβάλλον σου. Μπορεί να έχεις σπουδάσει ή να έχεις μελετήσει το σύμπαν, μπορεί να έχεις γυρίσει τον κόσμο και να έχεις γράψει και δέκα βιβλία. 

Συνομωσίες κατά των κρατών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVldTewb1RzyPsSPrhyphenhyphen23TLAmL2NiORVqo2A3W1ay_hFGaybMeLJ6lPCdBLrnVR6E8u0WVnZeH8GV78jii1PEqud6OoeRU4LVTyYjEpEU_U1kxa0tjIsjd1HeogI0lvl6uTq4tkP3a_oBR/s200/ConspiracyShow_1-400x300.jpgΤελικά όλα είναι θεωρίες συνομωσίας που συμβάινουν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή μήπως είναι η πραγματικότητα που ζούμε; Μήπως εθελοτυφλούμε μπροστά σε όλο αυτό ή μήπως αρνούμαστε να πιστέψουμε πως ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος; Είναι πλέον πασιφανές πως μια μερίδα ανθρώπων είτε ονομάζονται Αμερικάνοι ή Ευρωπαίοι, είτε αριστεροί ή δεξιοί, είτε τραπεζίτες ή κρατικοί αξιωματούχοι, είτε πολιτικοί ή ανεγκέφαλοι, αποτελούν όλοι τους ένα κομμάτι αυτής της πλεκτάνης η οποία έχει στηθεί με στόχο την υποδούλωση των ανθρώπων με σύγχρονα μέσα και χωρίς να γίνεται εμφανές στο μέσο νου πως αυτό σημαίνει πόλεμος και σκλαβιά. Εμφανίζεται με τη μορφή της απάθειας, του φόβου, της πρόσκαιρης καλοπέρασης και την ισοπέδωση κάθε ηθικής αξίας σιγά σιγά, φορώντας τη μάσκα του προοδευτισμού, της ανάπτυξης, της φιλελευθεροποίησης...

Πως Προστατεύεται το Δημόσιο Συμφέρον;

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRfMkiWZsXLF_eTizVCIHkaaeYtaWVf__8m--7h8es6ztcYmgy78wΤου Κώστα Μαυρίδη*
 
Η Κυβέρνηση δέχτηκε την συμφωνία μεταξύ Τύμβιου-Τουρκίας για ανταλλαγή Ε/κ γης στα κατεχόμενα με Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές (συμφωνία που καταχωρήθηκε στο ΕΔΑΔ) και η Κυβέρνηση θα πληρώσει 13 εκ. ευρώ για να αγοράσει την Τ/κ γη από τον Τύμβιο. Στις 9/7/2012 ο Γεν Εισαγγελέας προέβαλε με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ ότι «η αγορά έγινε για λόγους δημοσίου συμφέροντος» δίνοντας στην περίπτωση περιεχόμενο στο δημόσιο συμφέρον και εμμένοντας πως δεν αποτελεί προηγούμενο αλλά ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση. Τόσο η απόφαση καθεαυτό, όσο και χρόνος και η αιτιολόγηση παραμένουν ακατανόητα. 

Λαμβάνουμε επαρκείς ποσότητες βιταμινών μέσω της καθημερινής διατροφής;

http://3.bp.blogspot.com/-3o66JdLpkLk/UCtSphyX7GI/AAAAAAAAADM/iRS7BjkWB5c/s320/vitamins+through+food.jpgΗ διατροφή και μόνο, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, δεν αποτελεί ικανοποιητική πηγή βιταμινών. Ακόμα και σε υγιείς ανθρώπους αυτό δε συμβαίνει πάντα, για να μην κάνουμε λόγο, για παράδειγμα, για ανθρώπους που λόγω ιδιαίτερου στρες, αυξημένων περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων ή άλλων παραγόντων κινδύνου έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βιταμίνες. Επίσης, κάτι που είναι ελάχιστα γνωστό, η μέση διατροφή στη Γερμανία και σε άλλες βιομηχανικές χώρες δεν περιλαμβάνει πια καθόλου βιταμίνες, καθώς σχεδόν όλες τους καταστρέφονται από τη συντήρηση των τροφίμων και τον τρόπο μαγειρέματος. Γι’ αυτό και η καθημερινή απόλαυση φρούτων και φρέσκων λαχανικών είναι τόσο σημαντική. Και αυτό, όμως, συνήθως δεν αρκεί.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

29.407.000 ευρώ αγορές από τα κατεχόμενα

http://www.ikypros.com/assets/image/imagearticle/Untitled-50275.jpgΗλεκτρικό ρεύμα αξίας 24,1 εκατομμυρίων ευρώ πώλησε το ψευδοκράτος στην ε/κ πλευρά, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο την έκθεση του Τούρκου «πρέσβη» στα κατεχόμενα Χαλίλ Ιμπραχίμ Ακτσιά για την βοήθεια της Τουρκίας στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται σε τ/κ ΜΜΕ, στο πλαίσιο του Κανονισμού της πράσινης γραμμής έγιναν «εξαγωγές» - όπως αναφέρεται – 29.407.000 ευρώ, από τα οποία τα 24,1 αφορούσαν την ηλεκτρική ενέργεια. Στην έκθεση παρατηρείται ότι σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, εκτός της πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος, σημειώθηκε αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων.

Γλουτένη – Ο κρυφός δολοφόνος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ29SzEyortmHjrh0eqXO_QO_ZtniEC8FlV1nBb6Z10tf-cYSh0pUt4ScDZvuZaVKUTTKnzeXMzli_OyIvlpmE4mT25Gv5_gzn66_bXLhnUVpNdeLtaysFUoDjB4R1t54pXoGJpBL3EkAq/s320/images.jpgΓράφει ο Δημήτρης Μ.

Κατά την δεκαετία του ’20 η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι ζώα που θρέφονταν με άσπρο αλεύρι, ανέπτυξαν σοβαρές νευρολογικές ασθένειες και πέθαναν. Το παράξενο είναι ότι για να λυθεί το πρόβλημα, αντί της απαγόρευσης δόθηκαν οδηγίες να εμπλουτισθεί το άσπρο αλεύρι με σίδηρο και λίγες βιταμίνες. Φευ όμως, το αποτέλεσμα ήταν «διαβήτης», «καρδιακές νόσοι» και «καρκίνος» για εκατομμύρια ανθρώπων. 

Η Ρωσική αρκούδα βρυχάται κατά της παγκόσμιας δικτατορίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpxWrm1Qz6Ml5BE0Yd1FSajfMfkA08x69CUyGz60Mt5iUFVuzye7qRBQP8oerGvXNtmClxXkovfYN9LlO9KpSHbyXzQ3XVi8SoW3N_wAOjz6iPLxSeRnCWAn2unvcHI_DnSkpqAT13TkmF/s1600/h-rosikh-arkoyda-brygxatai.jpgΤου Αντώνη Γρυπαίου. 

Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων.
Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει το Αιγαίο εν πλώ προς Συρία, και Ν.Α. Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη.
Επιτέλους, πρέπει να μπεί φραγμός στις αυθαιρεσίες της Παγκόσμιας Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη.

Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδος. Ποιοι είναι με ονόματα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtdMZEVnnu0IYHZ0QURSi2Qk3GYj-a8JLqYDMJMhUbkZhIKYMRqurxqyTld65PStpc5XH4glPt8QGpvYMYARUpD5m5KAaE_pryTxxSHQNWWYBGA8aKADM83VYo9jsKqMprnXvwSKFnbaE/s320/ta-onomata-kai-oi-etairies-poy-katestrepsan-thn-ellada.jpgΠολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δέχθηκε μια ισχυρή επίθεση και το σχέδιο της επίθεσης είχε στόχο μια οικονομική κρίση που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην χώρα με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της και την πλήρη κατάκτησή της σε όλα τα επίπεδα από τους ξένους.

Συνέντευξη της ΕU με την Κατερίνα Μουτσάτσου

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTMCt2vYiPI6FbJgDVUjhPYPhiRn23GE-SGOyvEZscNYcEzj-0EΠολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την προσπάθεια της Κατερίνας Μουτσάτσου, μέσω του YouTube με δικές της παραγωγές, να εκφράσει την άποψή της σχετικά με την Οικονομική Κρίση που περνάμε σαν χώρα, έστω και αν αυτή γίνεται από την Μεσόγειο της Αμερικής, δηλαδή την California.

Στο νέο αυτό video, γίνεται μία συνομιλία της κ. Μουτσάτσου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία "ενσαρκώνεται" μέσω ενός Κεντρικού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή....

Η κρίση έχει νικητή: Τη Γερμανία!

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQHgWfTSm9GKo4nQE2DE10UWPegZRXC91uq-zH8s2lo_BvrA8U-Η Ελλάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πληρώνει το ομόλογο ύψους 3,2 δισ. ευρώ που έληξε προ ημερών και έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ, προσθέτοντας νέα κέρδη σε αυτά που έχει ήδη αποκομίσει από την παρατεταμένη κρίση στην ευρωζώνη η Γερμανία, αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, όταν η ΕΚΤ επιστρέψει τα κέρδη της στις ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία θα λάβει το μεγαλύτερο μερίδιο καθώς διατηρεί τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτήν.
 

Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία ζεσταίνει τις "μηχανές" της και ειναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο

http://www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2011/11/PONY-2012.jpgΜέσα στο 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον λόγω των ανθεκτικών
χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του. Μερικές απο τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή.

Πλουτίζουν "πουλώντας" ψεύτικα και επικίνδυνα πρότυπα σε μια νεολαία που σβήνει στην αμορφωσιά της

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0bG7gjnbi1hPE30Y-lSTlCeW_cHHVaoHYtAbpnzD3GAU5p3-4UkPuZT2HtE0dmvgAUvFM4jTEMF4CqA7d9ZYAQEIY-_q3MhUW72cGAdJnlT5Fn7XMv5RlIFSypP3IH1tbgk_7iNS6R0M/s320/kanakis-vissi.jpgΜας είναι και οι δυο παντελώς αδιάφοροι. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν. Ούτε για τον ένα ούτε για την άλλη.

Ξεπεσμένη τραγουδοποιός η μία, ιδιοκτήτης κωλόμπαρων με τέκνο μουσική ο δεύτερος που όταν βαριέται τα ποτάδικα και τα ξενυχτάδικα(από τα οποία σημειωτέον έχει κονομήσει τα άντερά του και μαγκιά του βέβαια πουλώντας το γνωστό πνεύμα της τηλεόρασης στα γκομενάκια και στους φλούφληδες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης)αρχίζει τα χειμωνιάτικα ξενερώματα στον ΑΝΤ1.

Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα!!! Δημιούργησαν Ανθρωποειδή!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh63MVTHa_DUJ0nQjodubSP0O5noRrEMwWNZ_Sr64GjgWJwWcK9M2vtDfQFBSG4IXCl2rn3HQKCkzW-d6_wjjlRmtPzNZLkdUBSN6T90YHI1s1y8o_N-yw27Xg7lqKHjnDjovdWPISLbeK5/s320/1.jpgΕπιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια.
Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν....
η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.
Η αποκάλυψη έγινε μόλις μια μέρα μετά την προειδοποίηση μια επιστημονικής επιτροπής για πιθανό εφιαλτικό σενάριο, παρόμοιο με αυτό της ταινίας ο «Πλανήτης των πιθήκων», στην οποία πειράματα δημιουργίας υβριδίων ανθρώπου με ζώο προχωράει σε υπερβολικό βαθμό.

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQHPth9sidyg2BfZgIHjWkMvQXZCoj1kNn3UfXV9gCYfxbWavc5Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!
 

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!

Πολιτικό Άσυλο στο άψε – σβήσε είχε πάρει ο Πακιστανός εγκληματίας!

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTK7EWUaCqmpsxdpPRhA6wb3wSbT-JjUOK7Gehp9lsnt9z4Ui-jΝέες εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και προσφάτως έγινε γνωστό ότι όταν ήλθε στην Ελλάδα, επί των ημερών της κυβέρνησης Παπανδρέου, έλαβε πολιτικό άσυλο παρότι δεν προερχόταν από εμπόλεμη περιοχή.O συγκεκριμένος ζήτησε και έλαβε άσυλο σε διάστημα 1,5-2 μηνών, εκμεταλλευόμενος φυσικά τα «παράθυρα» της τότε νομοθεσίας και της πρωτοφανούς ανοχής (στα όρια της συνενοχής) που επεδείκνυαν τότε οι πολιτικές αρχές δημόσιας τάξης της χώρας.

Απλώς «στρατηγικά βλακώδες», Χριστόδουλε;

https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTXZ-K19kejnICvUZn3lIxX0aUBVRn0g4TSVEygXVLL-SXlDdUΓράφει ο Χάρης Φεραίος*

Το ερώτημα δεν είναι νέο. Το έθετε ο γράφων κατ’ επανάληψη στα πρώτα (τα επικίνδυνα!) μεταεισβολικά χρόνια ως πολιτικός χρονογράφος, και το έθετε στα μεταγενέστερα ως πολιτικός αρθρογράφος, και ήταν το εξής: «Σε τι αλήθεια ωφελεί την Κύπρο, η λαλίστατη προβολή από τους πολιτικούς της, του εις βάρος της εγκλήματος του ‘74, ως διδύμου»; Στα «επικίνδυνα» χρόνια του «επισημάνθηκε» ότι τέτοια ερωτήματα υποβάλλουν μόνο «πραξικοπηματίες»(!), ενώ στα μεταγενέστερα, του διαμηνύθηκε (με φιλεύσπλαχνη συγκατάβαση), πως συνιστούν αφέλειες, ίσως και μωρίες. 

Τρόικα, Προεδρικές και Σκοπιμότητες

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRbrkQzVfxmSEMA2JgGLBeLHg4xlRuRl003Y4AT9RSBPTCu2YskΔημοσκόπηση προ μερικών βδομάδων κατέγραψε ότι ένας στους δύο πολίτες αντιμετωπίζουν θετικά την έλευση της Τρόικας στην Κύπρο. Με δεδομένο ότι η Τρόικα είναι συνδεδεμένη με οικονομικά μέτρα εξουθένωσης της κοινωνίας (π.χ. Ελλάδα), το εύρημα αποτέλεσε έκπληξη. Άλλο εύρημα της δημοσκόπησης καταγράφει ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό πολιτών (γύρω στο 60%) να καταλογίζει τις ευθύνες για την οικονομική μας κατάσταση πρωτίστως στην Κυβέρνηση και ελάχιστα σε άλλους παράγοντες (π.χ. τράπεζες). Ένα εύλογο συμπέρασμα είναι πως στην κοινή γνώμη επικρατεί η άποψη στο ίδιο περίπου ποσοστό ότι η εξωτερική παρέμβαση της Τρόικας θα λειτουργήσει θετικά για να λύσει τους διάφορους γόρδιους δεσμούς της κυπριακής οικονομίας και ιδίως των δημόσιων οικονομικών του κράτους, εκεί όπου η Κυβέρνηση μέσω του πολιτικού συστήματος λήψης αποφάσεων έχει αποτύχει. 

«Τι γλόσσα μου έδοσαν ελλινικί»

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSReJrJY1zWwVmxuvmXWqygTOVlpDCHati5IlWd0kX0wWJ2V2LGeA
Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκά
 
Το πιο πάνω είναι τα νέα Ελληνικά (δεν σας θυμίζουν την «αποκατινή τεντώστρα» (υποτείνουσα…) των μαλλιαρών του προπερασμένου αιώνα;)  που θα μαθαίνουν στα παιδιά και στα εγγόνια μας οι ρεπούσηδες της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλλη, που ήδη συγκυβερνούν με το κόμμα της Ελληνικής εθνικοφροσύνης την Ελλάδα. Και επελαύνουν……
Το άκουσα και είδα (ακριβώς έτσι!) από το ΡΙΚ1 στις 20 Αυγούστου το βράδυ. Αυτή θα είναι η νέα γραμματική των Ελληνικών. Και όταν τα παιδιά μας θα μάθουν να γράφουν τον Ξέρξη, Κσέρκση, άντε μετά να καταλάβουν ποιος ήταν ο Ξέρξης που νικήσαν οι Έλληνες τότε στη Σαλαμίνα ή με ποιόν πολέμησε ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες…….

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Εξωγήινοι και αρχαίοι μηχανικοί (Ντοκιμαντέρ)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM41MFr2f3HV7W5GTftyYvCROsHgGXO-fKl3r6ot0tMuuTDqvKZUL7kQ9PRlvxOBY_UVWFyr1Lt1TbXrdmKxxQelbv2V5dnKcXhebDt2k3K_zGY8nBYnHrcC6V74Kge89Ql6d64dn1kl5h/s400/Ancient_Aliens_S03E06.HDTV_Aliens_and_Ancient_Engineers.jpgΛέιζερ με τη δύναμη να κόψουν σκληρές πέτρες.

Ακουστικές αίθουσες που δίνουν τη δυνατότητα διαπλανητικών επικοινωνιών και αρχιτεκτονική σχεδιασμένη να αξιοποιήσει την Κοσμική Ενέργεια.

Έχουν αυτά τα εντυπωσιακά παραδείγματα κάτι από τη δική μας σύγχρονη τεχνολογία, ή είναι παραδείγματα από καταπληκτικά επιτεύγματα που χρησιμοποιούνταν στο αρχαίο παρελθόν;

Η Τουρκία ετοιμάζεται να προσαρτήσει τα κατεχόμενα

http://dailynews24.gr/media/k2/items/cache/0611800bcbbb1ac44c1ca640907ac55d_L.jpgΘέμα προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία επανέρχεται στο προσκήνιο, δεν αναμένεται όμως να γίνει τούτο με «συμβατικές διαδικασίες».
Του Κώστα Βενιζέλου
Το θέμα έχει συζητηθεί σε συσκέψεις υψηλού επιπέδου στην Τουρκία και αναφορές έγιναν πρόσφατα από τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου σε ενημέρωση τουρκικών ΜΜΕ. Η Άγκυρα δεν πρόκειται να προχωρήσει και να προσαρτήσει τα κατεχόμενα με «επίσημο» τρόπο, αλλά θα πράξει τούτο μέσα από σειρά κινήσεων, αποφάσεων και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων επί του εδάφους. Σε πολιτικό επίπεδο, αυτό που διαφαίνεται είναι πως μέσα από την εξουδετέρωση της διαδικασίας των απευθείας διαπραγματεύσεων, η οποία ούτως ή άλλως παραπαίει, θα επιχειρήσει η τουρκική πλευρά να προχωρήσει στην εφαρμογή των σχεδιασμών της.

Μάθε πώς σε εξουσιάζουν. Ο αθόρυβος πόλεμος με τα σιωπηλά όπλα....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYqbPe2SaaRmIx3g5TG6qn1WXTpNfPcx3VNO64m3CPkX75mMf7gNU8_FLcFR7M4bMWxaETQ3-lzZATVGB981nu66oMIk6Lj_SOndPKd0Vmgc4XO0cEffjzUHkKAXyY8iUbBnPP3mWZjQo/s320/billedermind-control2.jpgΤο έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου....

Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954».


Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

Αεροψεκασμοί chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyDKEKyTnuZ0zxUhozvnC_6Ad80tFGgWzudfQQTk0QQFeDaa2Tq7O6w0T0W54mVhyphenhyphenng-N5coln0rSd-6Zg6EYHBUtOjiZvl5W_yrASHCLBDp97VRtPLv-NEYAN2tJXzGuWPzV2FYk7gX0/s400/chemtrails-spraying-weather.jpgΟι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι ο καιρός στον πλανήτης μας αλλάζει δραματικά. Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες διαδρομές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια από εμάς να αποδεχθούμε την πραγματικότητα των αεροψεκασμών chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των chemtrail και του καιρού;Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα,και στοιχεία που είναι πλέον άφθονα να αποδείξουν ότι γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού .

Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως κανονιοφόροι

http://3.bp.blogspot.com/-fipUsdBzwlE/UC9bUhzgj_I/AAAAAAAAMV0/Ure8W4hO_ps/s200/download+%2844%29.jpg Γράφει o Σωτήριος Καλαμίτσης 

Συχνά διαβάζουμε εκθέσεις διαφόρων οργανώσεων, συνήθως ΜΚΟ με πρώτη και καλλίτερη τη «Διεθνή Αμνηστία», που μας ενημερώνουν για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε διάφορες χώρες ....
 
 
 
 
 
 

Ο μύθος του Υπερπληθυσμού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii-EQImx73nU4tX83qTXu87fbnVxvlZ_0OmHXPn0ZIHxu5bF0eSZVipvBRBxr7Uj6buDTSaNsVuch1zkWTr6Fn0Oap5XMynNrxYB-q898-Od_mVOYf4DkcI2jYDIby-9cR1UP__OLHAwYE/s1600/150px-Thomas_Malthus.jpgΣτις μέρες της Βιομηχανικής Επανάστασης, ο Τόμας Μάλθους, ένας Άγγλος εφημέριος, διατύπωσε τον περιβόητο «νόμο του πληθυσμού», σύμφωνα με τον οποίον, τα διαθέσιμα αποθέματα τροφίμων στην ανθρωπότητα αυξάνονται με αριθμητική πρόοδο ενώ ταυτόχρονα ο πληθυσμός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς έλεγχο του πληθυσμού, η τροφή δεν επαρκεί για να τραφεί η ανθρωπότητα.

Υποστήριξε ότι η ισορροπία ανάμεσα στον πληθυσμό και τα αποθέματα τροφής μπορεί να επιτευχθεί μέσω πολέμων, λιμών και επιδημιών.

Η ενσωμάτωση του νόμου του Μάλθους στην δαρβινική θεωρία της εξέλιξης διαμόρφωσε τον «κοινωνικό δαρβινισμό», θεωρία ευρέως διαδεδομένη στις ΗΠΑ και στην Αγγλία που στην ουσία υποβαθμίζει την κοινωνία σε ζούγκλα και νομιμοποιεί τη λεηλασία του κόσμου από την άρχουσα τάξη καθώς και τα εγκλήματα της κατά της ανθρωπότητας.

Ο Ανθρωπάκος…

Τώρα που τέλειωσες με τα μίζερα μπάνια σου ανθρωπάκο, τώρα που επιστρέφεις στην κόλαση της πραγματικότητας που σου ετοίμασαν άλλοι για να ζήσεις, τώρα που σε περιμένουν στη γωνία να σου κλέψουν ότι έχεις και δεν έχεις, οι επιλογές σου δεν είναι πολλές. Η θα συνεχίσεις να είσαι ανθρωπάκος, η θα αποφασίσεις να γίνεις άνθρωπος.

 

H Πορνοποίηση της Γενιάς των '90 και '00! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ισοπεδώνει αξίες και ηθική εθίζοντας παιδιά στο Πορνό!

http://static.rhap.com/img/500x500/7/4/6/2/2762647_500x500.jpgΓράφει η Jessica Bennett

Η ιδέα για ένα βιβλίο που να αφορά την κουλτούρα του πορνό ήρθε στον Κέβιν Σκοτ (Kevin Scott) τη μέρα που η κόρη του αποφάσισε πως έπρεπε απαξάπαντος να αποκτήσει ένα πόνι «Bratz». Επί μήνες το πεντάχρονο κορίτσι τον παρακαλούσε να της πάρει μία κούκλα «Μπρατζ» -με τακούνι-στιλέτο, δικτυωτό καλτσόν, μίνι φούστα, και πελώρια κουταβίσια μάτια στο υπερμέγεθες κεφάλι…

Αλλά το βλέμμα της κούκλας φαινόταν στον Σκοτ κάπως υπερβολικά σέξι για ένα προνήπιο, κι έτσι αποφάσισαν με τη σύζυγό του να πάρουν 

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανεμογεννήτριες και πράσινη ανάπτυξη. Οι κρυφές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmr9u2nZle7i7caEnnj15ewn1pY_95s5vqBfxMpD-XdXeN2LcBQadnjA01YQZ8YhQvM8GJDYhw2s83AXcXEBRVWVD57P09h7mwThZOFiRBvSRuLC_PKfdv_HS3bPpHuOBM-wFIOw8rQyDf/s1600/images.jpgTους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερο ακούμε τον όρο «πράσινη ανάπτυξη». Την παραγωγή, δηλαδή, ενέργειας με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον. Σε ολόκληρη την ελληνική επαρχία επικρατεί κυριο­λεκτικά φρενίτιδα.
 
Γιγάντιες ανεμογεννήτριες τοποθετούνται αλόγιστα σε βουνοκορφές και νησιά και χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης παραμένουν σε αγρανάπαυση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Η πράσινη ανάπτυξη σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο που, όπως θα αποδειχτεί και στη συνέχεια, φαίνεται ότι τελικά η πράσινη ανάπτυξη μόνο πράσινη δεν είναι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις