"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Psy War - Ντοκυμαντέρ για την Προπαγάνδα... ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την εξέλιξη της προπαγάνδας και των δημοσίων σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας έμφαση στην "ελιτίστικη θεωρία της δημοκρατίας" και τη σχέση μεταξύ του πολέμου, της προπαγάνδας και των τάξεων.

Μια συνέντευξη του δημιουργού σχετικά με το ντοκιμαντέρ μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://v-radioblog.blogspot.com/2010/09/v-radio-interview-with-scott-noble.html

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του CNN για το τέλος της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα


Μια συγκινητική περιήγηση του αμερικανικού καναλιού σε γειτονιές της Αθήνας που μαστίζονται από τις επιπτώσεις της κρίσης και των συνεχόμενων μέτρων λιτότητας κάνει το γύρω του κόσμου, υπογραμμίζοντας τον κατακερματισμό των μεσαίων εισοδημάτων και τη δημιουργία της τάξης των νεόπτωχων.

Η τρόικα καταδικάζει σε θάνατο τα παιδιά και τους γέροντές μας!

Θα πεθάνουν άνθρωποι. Δεν είναι σχήμα λόγου. Θα πεθάνουν, πρώτα-πρώτα, τα παιδιά μας και οι παππούδες μας. Κι αυτό δε θα συμβεί κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον. Θα πεθάνουν άμεσα. Τους επόμενους μήνες, τις επόμενες εβδομάδες.

Οι θάνατοι αυτοί, των συγγενών, των φίλων, των γνωστών μας, θα έχουν υπογραφή. Μια λέξη: τρόικα. Κάθε μέρα που περνά, οι δανειστές μας αποδεικνύουν ακόμη και στον πιο ανυποψίαστο ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν εκατομμύρια. Μέχρι τώρα λέγαμε ότι θέλουν να βγάλουν εκατομμύρια στις πλάτες των Ελλήνων. Είναι πλέον σαφές ότι αυτό δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να βγάλουν εκατομμύρια πατώντας πάνω στα πτώματα των Ελλήνων. Κι αυτά τα εκατομμύρια δε θέλουν καν να

Το Λυκόφως των Διεφθαρμένων!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Κυβέρνησαν τον τόπο 31 ολόκληρα χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Τριάντα ένα ολόκληρα χρόνια λήστευαν,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις