"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι από λαθρομετανάστες σε τυφλή γυναίκα!

του Στρατή Μαζίδη

Πολλοί ισχυρίζονται πως η κοινωνία μας έχει καταντήσει ζούγκλα. Το ίδιο κι εγώ. Κάναμε όμως λάθος! Γιατί και στη ζούγκλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες ενώ στην κοινωνία μας όχι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω ένα άρθρο για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση οπότε δεν πρόκειται να πρωτοτυπίσω. Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνω με αφορμή μια δολοφονική επίθεση σε στενό αγαπημένο πρόσωπό μου, και όχι γιατί συνδέομαι μαζί του αλλά γιατί είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, διάολε!

Έχουμε μπερδέψει τους ρόλους...;

http://artofweightlossblog.com/wp-content/uploads/2012/02/womanvsman.jpg  «Δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες πια», «οι άντρες δεν φλερτάρουν, δεν κάνουν το πρώτο βήμα». Φράσεις που ακούς πολύ συχνά σε καθημερινές γυναικείες κουβέντες και πλησιάζουν να γίνουν κλισέ. Δεν έχω πρόθεση να κατηγορήσω το γυναικείο φύλο και να υποστηρίξω τους άντρες. Πριν βιαστούμε όμως να δώσουμε την ετυμηγορία μας, αλήθεια, διερωτηθήκαμε γιατί επικρατεί σήμερα αυτή η κατάσταση γύρω μας; Μήπως έχουμε κι εμείς ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό; Μήπως εμείς με τη δική μας στάση οδηγήσαμε τους άντρες στην αντίπερα όχθη; Καταρχήν ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες αλλά δυστυχώς σε ένα μεγάλο ποσοστό, αρκετό για να γενικεύσει την εικόνα που σχηματίζεται για μας ως σύνολο και που σίγουρα δεν μας τιμά.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Axciom: Ο Μεγάλος Αδελφός που κανείς δεν γνώριζε

Ένα εκτενές άρθρο στην εφημερίδα New York Times, αρχίζει με τον πιο τρομακτικό τρόπο:
Γνωρίζει ποιος είστε.
Γνωρίζει πού μένετε.
Γνωρίζει τι κάνετε… Διεισδύει βαθειά στην Αμερικανική ζωή, πολύ πιο βαθιά από το FBI ή την Εφορία, ή τα αδιάκριτα μάτια του Facebook και της Google.
Αν είστε Αμερικανός ενήλικας, κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζει πράγματα για εσάς, όπως η ηλικία σας, η φυλή σας, το φύλο σας, το βάρος, το ύψος, την οικογενειακή σας κατάσταση, το μορφωτικό σας επίπεδο, τις καταναλωτικές σας συνήθειες, το οικογενειακό σας εισόδημα, όσα σας ανησυχούν για την υγεία σας, πού θέλετε να πάτε διακοπές, κλπ κλπ.

Επανάσταση στην Οικονομία...!

Επανάσταση στην ΟικονομίαΗ Επανάσταση στην Οικονομία από τον Βραβευμένο Xιλιανό Οικονομολόγο Manfred Max Neef ''Ανάπτυξη Ανθρώπινης Κλίμακας''

"Ξυπόλυτα Οικονομικά" - Manfred Max-Neef
Με τον Δ. Μελέτη και την επιμέλεια της Σ. Χόνδρου, υποτιτλίσαμε ένα βίντεο του Manfred Max Neef.

Ίσως είναι ωφέλιμο, σε αυτή ειδικά τη φάση, να γνωρίσουμε και στην Ελλάδα το έργο του M. Max Neef σχετικά με την "Ανάπτυξη Ανθρώπινης Κλίμακας".

Θα θέλαμε αυτό το video να είναι η αφορμή ώστε να αναζητήσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Ανάπτυξη Ανθρώπινης Κλίμακας".

Τα εννιά είδη πολιτικής νοημοσύνης... και ανοησίας

Πρόσφατα έκανε το «γύρο του ίντερνετ» μια είδηση που αφορούσε στα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με την νοημοσύνη. Σύμφωνα με αυτήν (ή τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε στα διαδικτυακά media) οι «συντηρητικοί» άνθρωποι έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη από τους «προοδευτικούς».
Το παράδειγμα του Ουίνστον Τσώρτσιλ από μόνο του θα αρκούσε για να ανατρέψει τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας, αλλά το θέμα είναι ότι εξαρχής αυτή η έρευνα στηρίζεται σε σαθρό –και ξεπερασμένο- έδαφος.

Η ζωή μας σε διακανονισμό...

Η ζωή μας σε διακανονισμόΔεν είμαστε άνθρωποι πια. Είμαστε απλήρωτοι λογαριασμοί.
Ψάχνουμε με σφιγμένο στόμα την αλληλογραφία. Όποιο γράφει το όνομα μας το έχει στείλει κάποια εταιρεία (ηλεκτρισμού, αερίου, υδρεύσεως, τηλεφωνίας) ή τράπεζα ή –το πιο τρομαχτικό απ’ όλα τα τέρατα- η εφορία αυτοπροσώπως.
Τους σχίζουμε προσεκτικά, κοιτάμε το ποσό –με γουρλωμένα μάτια, την προθεσμία και μετά τους καταχωνιάζουμε σε ένα συρτάρι, σαν τις δυσάρεστες σκέψεις που νομίζουμε πως θα χαθούν αν τις απωθήσουμε στα σκονισμένα ντουλάπια του υποσυνείδητου.
Οι πιο θρήσκοι ψιθυρίζουν: «Έχει ο θεός» και κάνουν το σταυρό τους. Οι άλλοι, αυτοί που έχουν χάσει πια κάθε ελπίδα και κάθε πίστη, κοιτάνε αφηρημένα τον τοίχο και αναρωτιούνται τι θα επιλέξουν: Την αυτοκτονία ή την αυτοδικία;

Αποκλειστικό: Aπόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει τα πρώτα στάδια δημιουργίας της "Τραπεζικής Ένωσης" της ΕΕ!

Ένα έγγραφο, που φέρει την ένδειξη "LIMITE"στο αρχείο αυτό του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα έγγραφα "LIMITE" - δημοσιεύθηκε αποκλειστικά από τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. Το έγγραφο είναι απόρρητο και προορίζεται αποκλειστικά για τους διπλωμάτες και αξιωματούχους που θα συμμετάσχουν στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ, στις 28 και 29 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου υπάγεται στο παράρτημα με τον τίτλο "Συμφωνία για την ανάπτυξη και την απασχόληση", και αφορά συμφωνίες για τη θέσπιση του ευρωομολόγου και άλλες μικρής κλίμακας πρωτοβουλίες της ΕΕ, στις οποίες έχει ήδη αναφερθεί ο François Hollande ως "σύμφωνο ανάπτυξης 120 δισεκατομμυρίων ευρώ".

Αυτά που πρέπει όλοι οι Έλληνες να γνωρίζουμε!

1. ΠΟΣΑ χρήματα χρωστάμε;

2. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ χρωστάμε;

3. ΠΩΣ δημιουργήθηκε αυτό το χρέος;

Μέχρι τώρα θυσιαζόμαστε, χάνουμε τις δουλειές μας, αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας επειδή...κάποιοι μας λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό μας.





Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας εκπέμπουν καρκίνο!


fluorescent_lampΓερμανοί επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι νέοι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας εκπέμπουν επικίνδυνες ουσίες κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους, συμπεριλαμβανομένων και φαινόλης, ενός δηλητηρίου που χρησιμοποιήθηκε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι ερευνητές προειδοποιούν να μην αφήνουμε τα παιδιά μας να κοιμούνται πολύ κοντά σε λαμπτήρες φθορισμού, επειδή εκπέμπουν καρκινογόνες χημικές ουσίες.
Η ΕΕ έχει λάβει μέτρα για την αντικατάσταση όλων των κανονικών λαμπτήρων με τις νέες λάμπες εξοικονόμηση ενέργειας για τη μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Αλλά από όσο φαίνεται τα νέα φωτιστικά δεν είναι και τόσο «πράσινα», όπως αναμενόταν. Όταν σπάσουν, από αυτά διαρρέουν επικίνδυνες ποσότητες υδραργύρου, ενός επίσης πολύ ισχυρού δηλητηρίου.


Τώρα, οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι, όταν λειτουργούν, οι λάμπες αυτές απελευθερώνουν επικίνδυνες χημικές ουσίες σε μορφή ατμού. Σύμφωνα με τον Andreas Kirchner από την Ομοσπονδία Γερμανών Μηχανικών, γύρω από τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας σχηματίζεται ένα βλαβερό «ηλεκτρικό νέφος» και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δωμάτια που δεν αερίζονται, και σε καμιά περίπτωση, κοντά στο κεφάλι.
Πηγή: Πρώτο Θέμα και http://www.physics4u.gr/blog/?p=3374

Προσοχή! Η Τοξική Ασπαρτάμη επαναπροωθείται στο εμπόριο με την ονομασία Aminosweet!!!


Το γεγονός της αποκάλυψης στο ευρύ κοινό της τοξικής και βλαβερής δράσης της ασπαρτάμης υποχρεώσε τις πολυεθνικές να την λανσάρουν εκ νέου στην αγορά με την ονομασία Aminosweet. Όσοι αγοράζετε Diet προϊόντα δώστε προσοχή.
Η σύντομη ιστορία της ασπαρτάμης.
Η ασπαρτάμη ήταν μια τυχαία ανακάλυψη από τον χημικό James Schlatter, ο οποίος προσπαθούσε να παρασκευάσει φάρμακο κατά του έλκους για την GD Searle & company το 1965. Με την ανάμειξη του ασπαρτικού οξέως και της φαινυλαλανίνης , δύο αμινοξέα τα οποία βρίσκονται στη φύση, ανακάλυψε ότι η νέα ένωση είχε γλυκιά γεύση. Η εταιρία επομένως άλλαξε την εφαρμογή της έγκρισης του FDA από τα ναρκωτικά σε πρόσθετα τροφίμων και έτσι γεννήθηκε η ασπαρτάμη.
Η GD Searle & Company κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την ασπαρτάμη το 1970 από το FDA. Λίγα χρόνια μετά το 1973 υπέβαλε την πρώτη αίτηση προς το FDA και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια για να κερδίσει την έγκριση υποβάλλοντας τις δικές της μελέτες για την ασφάλεια της ασπαρτάμης , οι οποίες για πολλούς ήταν ανεπαρκείς και παραπλανητικές.


Παρά τις πολλές ενστάσεις , μεταξύ των οποίων και μία από τους δικούς της επιστήμονες, η εταιρεία ήταν σε θέση να πείσει το FDA να εγκρίνει την ασπαρτάμη για εμπορική χρήση σε ένα μικρό αριθμό προϊόντων το 1974, πυροδοτώντας μια φλόγα διαμάχης.
Το 1976 ο επίτροπος του FDA Alexander Schmidt έγραψε μια επιστολή στο γερουσιαστή Ted Kennedy εκφράζοντας την ανησυχία του για τα «αμφιβόλου ακεραιότητας» βασικά δεδομένα ασφαλείας που υποβλήθηκαν από την GD Searle & Company σχετικά με το αν είναι ασφαλής η ασπαρτάμη για το κοινό ή όχι.
Ο Διευθύνων σύμβουλος του FDA Richard Merrill πίστευε ότι μια μεγάλη κριτική επιτροπή έπρεπε να ερευνήσει την εταιρία GD Searle & Company σχετικά με τα ψέματα για την ασφάλεια της ασπαρτάμης στις εκθέσεις της καθώς και για την απόκρυψη των στοιχείων ότι η χημική ουσία είναι μη ασφαλής για κατανάλωση.
Παρά τις μυριάδες των αποδεικτικών στοιχείων που έχουν αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια τα οποία τεκμηριώνουν ότι η ασπαρτάμη είναι επικίνδυνη και τοξική για τον άνθρωπο, τα προϊόντα της ασπαρτάμης παραμένουν στην παγκόσμια αγορά με εξαίρεση λίγες χώρες που τα έχουν απαγορεύσει.
Στην πραγματικότητα συνεχίζει να κερδίζει την έγκριση για χρήση σε νέα είδη τροφίμων παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι προκαλεί νευρολογικές βλάβες στον εγκέφαλο, καρκινικούς όγκους καθώς και ενδοκρινικές διαταραχές.

Διαβάστε την δήλωση Σόιμπλε, για να καταλάβετε τι ψηφίσατε και τι μας περιμένει...

20120618-010212.jpg
«Εάν τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικων.

Άρα, καταλαβαίνετε τι μας περιμένει…

Το σχέδιο του Δ.Ν.Τ. και της Παγκόσμια Τράπεζα: "...καταστρέφοντας χώρες..."


Η Παγκόσμια Τράπεζα - ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Rothschild και 30 έως 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για πάνω από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να καταλάβουν όλο τον κόσμο μέσω του χρήματος. Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Joe Stiglitz, απολύθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα πριν μερικά χρόνια. Επεσήμανε για κορυφαία στελέχη ότι, σε κάθε χώρα που το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα αναμείχθηκε, κατάληξε με διαλυμένη οικονομία, κατεστραμμένη κυβέρνηση, και μερικές φορές στις φλόγες με ταραχές.
Πριν ο Joe Stiglitz απολυθεί πήρε μια μεγάλη στοίβα των μυστικών εγγράφων από την Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτά τα απόρρητα έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν ότι το ΔΝΤ απαιτεί από τα έθνη:



1. να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες με πάνω από 100 αντικείμενα
2. στις οποίες συμφώνησαν να πουλήσουν βασικά περιουσιακά στοιχεία τους όπως: νερό, ηλεκτρικό, πετρέλαιο,φυσικό αέριο,ορυκτό πλούτο κλπ.
3. στην οποία συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα τα οποία πραγματικά έχουν καταστρεπτικά αποτελέσματα για τα έθνη που συμμετέχουν
4. να πληρώσουν δις δολάρια σε πολιτικούς σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς..
Αν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα οι χώρες είναι αποκομμένες από κάθε διεθνή δανεισμό. Σήμερα, αν δεν μπορούν να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει.
Εάν αυτό δεν λειτουργήσει θα ανατρέψουν την κυβέρνηση και κατασκευάζουν ψέματα για την προηγούμενη κυβέρνηση και / ή ακόμα ξαναγράφουν την ιστορία.

Το σχέδιο Αργεντινή

Μέσα από την Αργεντινή τα έγγραφα δείχνουν το μυστικό σχέδιο της Αργεντινής. Αυτό υπογράφεται από τον Jim Wolfensen, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η Αργεντινή είχε έξι προέδρους σε πέντε εβδομάδες, επειδή η οικονομία της είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Αυτό συνέβη στο τέλος της δεκαετίας του '80 με τις εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας για την εκποίηση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως το σύστημα διανομής του νερού τους. Στη συνέχεια φορολογούν βαριά τους ανθρώπους. Και λαδώνουν με δισεκατομμύρια πολιτικούς σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η σύνδεση της Enron

Το δίκτυο ύδρευσης του Μπουένος Άιρες εκποιήθηκε τζάμπα σε μια εταιρεία με την επωνυμία Enron. Ο αγωγός ύδρευσης μεταξύ της Αργεντινής και της Χιλής, είχε πωληθεί στην Enron. Στη συνέχεια, οι τύποι χρεοκόπησαν την Enron, με τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία.
Έρχονται στις χώρες λαδώνουν τους πολιτικούς για να ξεπουλήσουν, το σύστημα ύδρευσης, τους σιδηροδρόμους, τις τηλεφωνικές εταιρείες, εθνικές εταιρείες πετρελαίου, πρατήρια καυσίμων, στο ΔΝΤ για το τίποτα. Το σχέδιο είναι συνολική σκλαβιά για το σύνολο του πληθυσμού.

Οι ταραχές του ΔΝΤ

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα διαλύουν συστηματικά τα έθνη, είτε πρόκειται για το Εκουαδόρ ή την Αργεντινή. Δεν είναι η ιδιωτικοποίηση. Κλέβουν τους ανθρώπους και παραδίδουν τα χρήματα στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. Παραδίδουν τα πάντα στην παρέα τους, όπως η Citibank άρπαξε τις μισές τράπεζες της Αργεντινής. Η British Petroleum άρπαξε τους αγωγούς στο Εκουαδόρ. Η Enron άρπαξε το σύστημα ύδρευσης σε όλη τη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν τα συστήματα αυτά. Δεν μπορείτε ακόμα να πιείτε το πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες. Δεν είναι μόνο θέμα κλοπής. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βρύση. Είναι κάτι περισσότερο... κάποιος πλουτίζει από με δημόσια δαπάνη. Το ΔΝΤ έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ύδρευσης τώρα.
Σε κάθε χώρα που πήγε το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα, καταστράφηκε η οικονομία τους και κατέληξαν στις φλόγες. Μπορούν ακόμη και σχεδιάζουν τις ταραχές. Ξέρουν ότι όταν πάνε σε μια χώρα και καταστρέψουν την οικονομία της, θα έχουν ταραχές στους δρόμους. Επειδή υπάρχουν ταραχές, όλο το κεφάλαιο τρέχει μακριά από τη χώρα και ότι δίνει την ευκαιρία στο ΔΝΤ για να προσθέσει στη συνέχεια περισσότερες προϋποθέσεις-όρους.

Βήμα δεύτερο

Η Αργεντινή είναι ένα παράδειγμα του βήματος δύο από το ΔΝΤ. Ένα πέμπτο του πληθυσμού της Αργεντινής ήταν άνεργοι, και είπαν κόψτε τα επιδόματα ανεργίας δραστικά, διαλύστε τα συνταξιοδοτικά ταμεία, μειώστε τους προϋπολογισμούς για την εκπαίδευση. Τώρα, αν μειώσετε την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης (που δημιουργήθηκε από το ΔΝΤ), θα κατεδαφιστεί απολύτως το έθνος.
Λογικά δεν ξεκινάς την περικοπή του προϋπολογισμού σε μια ύφεση, αρχίζεις να ξοδεύεις χρήματα για την τόνωση της οικονομίας. Δεν αυξάνεις τους φόρους, τους κόβεις. Αλλά λέει το ΔΝΤ στις χώρες που πάει: περικοπές, περικοπές, περικοπές.... Και αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τα έγγραφα από μέσα, για να πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο οι ξένες τράπεζες ....

Μέρος 3 και Μέρος 4.

Απομακρύνουν τις κυβερνήσεις και εγκαθιστούν τη δική τους εταιρική διακυβέρνηση. Στη Βενεζουέλα, που είχε έναν εκλεγμένο πρόεδρο, το ΔΝΤ έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίξει μια μεταβατική κυβέρνηση, εάν ο πρόεδρος απομακρυνθεί. Δεν λένε ότι πρόκειται να εμπλακούν στην πολιτική, απλά ότι θα υποστηρίξουν μόνο μια μεταβατική κυβέρνηση.
(http://www.GregPalast.com )

Νέοι, πάρτε την πατρίδα στα χέρια σας...!


Ἀνωνύμου

Παιδιά μου,

Σᾶς ζητᾶμε συγνώμη γιὰ τὴν ἀνεπάρκειά μας νὰ διαχειριστοῦμε τὸ μέλλον σας.

Προδοθήκαμε ἀπὸ τὴν γενιὰ τοῦ Πολυτεχνείου καὶ πιστέψαμε ὅτι τὸ σύνθημα … «ψωμὶ παιδεία ἐλευθερία» μὲ τὴν ὁρμὴ τῆς νεότητας, τὸ ὅραμα θὰ γινόταν πραγματικότητα.

Δυστυχῶς οἱ ὁραματιστὲς καὶ γνήσιοι ἀγωνιστὲς ἀποσύρθηκαν ἀπὸ τὴν πολιτικὴ βρωμιὰ καὶ συναλλαγὴ καὶ ἔμειναν οἱ κάποιοι ποὺ ἐξαργύρωσαν τὸν ἀγώνα μὲ θέσεις καὶ χρῆμα. Οἱ γραβάτες ἀντικατέστησαν τὰ ζιβάγκο καὶ τὰ burberry/s καὶ τὰ συνολάκια τὸ casual ντύσιμο. Ἀπὸ τὰ δωράκια τῶν 500.000 δρχ ἄρχισε τὸ μεγάλο φαγοπότι καὶ τρώγοντας ἄνοιξε ἡ ὄρεξη ἀφοῦ κανεὶς δὲν τιμωρήθηκε τότε, οὔτε καὶ τώρα.
Σᾶς ἔκαναν νὰ πιστέψετε ὅτι εὐημερεῖτε ἀφοῦ δανειζόμενοι σᾶς ἔδιδαν ἐλάχιστες παροχὲς καὶ μὲ τὰ ὑπόλοιπα ἔφτιαξαν περιουσίες καὶ ὅταν ἦλθε ἡ ὥρα πληρωμῆς τοῦ χρέους, τὸν λογαριασμὸ τὸν ἔστειλαν σὲ ὅλους μας καὶ ὄχι μόνο. Ἔβαλαν ὑποθήκη τὰ σπίτια μας δηλαδὴ τὴν πατρίδα τὴν Ἑλλάδα.

Παιδιά μου,

Δυστυχῶς τὸ βάρος τῆς ἀπαλλαγῆς ἀπὸ τὸν ζυγό, πέφτει σὲ ἐσᾶς. Ἡ ἀδύναμη καρδιά μας δὲν εἶναι σὲ θέσει γιὰ ἀγῶνες, οὔτε καὶ τὰ χρόνια μας πολλὰ γιὰ νὰ ζήσουμε καὶ νὰ δοῦμε τὴν καταστροφή σας.

Ἐσεῖς ὅμως, ποὺ τὸ μέλλον σᾶς ἀνήκει πρέπει νὰ ἀναθεωρήσετε τὶς στρατηγικές σας νὰ ὀργανωθεῖτε καὶ νὰ ξεσηκωθεῖτε.

Νέοι καὶ νέες, ἐργαζόμενοι καὶ ἄνεργοι, φοιτητὲς δῶστε τέλος στὸν πολιτικὸ εὐνουχισμὸ ποὺ σᾶς ἐπέβαλαν μέσω τηλεόρασης. Κατήργησαν τὶς ἀξίες. Ἀντικατέστησαν τὴν σκέψη μὲ τὴν εἰκόνα καὶ τὰ ἰδανικὰ μὲ τὴν ὕλη. Τὸ ὅραμα μὲ τὸ παρόν. Τὴν ἀνθρωπιὰ μὲ τὴν ἀδιαφορία. Τὴν φύση μὲ τὸ τσιμέντο. Δημιούργησαν ἐμπορικὰ κέντρα ὅπου σας ἐγκλώβισαν καὶ συνωστίζεστε ὅπως τὰ κοτόπουλα στὸ ὀρνιθοτροφεῖο ποὺ τὰ ἑτοιμάζουν γιὰ σφαγή. Ὅ,τι βλαπτικὸ γιὰ τὴν χώρα τὸ παρουσιάζουν σύγχρονο καὶ προοδευτικό. Ἀντικατέστησαν τὶς ἐπιγραφὲς τῶν καταστημάτων ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ γλώσσα μὲ ξένες. Κάθε εὐρὼ ποὺ βγαίνει ἀπὸ τὴν τσέπη σας πηγαίνει στὸ κεφάλαιο ποὺ εἶναι ἡ πηγὴ τῶν ξένων ἐταιριῶν τῶν μεγάλων καταστημάτων τῶν ἐμπορικῶν κέντρων καὶ ὄχι στὸν μικρὸ Ἕλληνα ἐπιχειρηματία ποὺ εἶναι ὁ ἱστὸς τῆς οἰκονομίας μας.

Πιέστε τὸν καφέ σας μὲ 1 εὐρὼ στὸ καφενεῖο ἀντὶ γιὰ 4 εὐρὼ μὲ τὸ μπισκοτάκι στὴν καφετέρια. Ἢ τὴν μπύρα 2 ἀντὶ 5 εὐρώ. Σᾶς κοροϊδεύουν δὲν τὸ βλέπετε;

Πηγαίνετε στὰ σινεμὰ τῆς περιοχῆς σας ὅπου θὰ δεῖτε καὶ κάποιο φίλο νὰ πεῖτε μία κουβέντα, νὰ γνωρίσετε τὸν γείτονα, τὸν ἄνθρωπο ποὺ τόσο ἀπομακρυνθήκατε. Ἀντικαταστῆστε τὴν greeklish γραφὴ στὰ SMS μὲ τὴν ἑλληνικὴ γιατί θὰ ξεχάσετε τὴν γλώσσα σας. Διαβάστε τὴν Ἱστορία μας, παλαιῶν ἐκδόσεων, ὄχι τὶς νέες, γραμμένες ἀπὸ ἀνθέλληνες. Δεῖτε τὴν Θρησκεία μας μὲ τὰ μάτια τῆς πίστεως ὅπως τὴν γνωρίσατε ἀπὸ τοὺς γονεῖς σας καὶ ὄχι μὲ τὴν συμπεριφορὰ κάποιων ἀνυπόληπτων φαρισαίων. Ἀντὶ νὰ μιμεῖστε τὴν κουλτούρα καὶ τρόπο ζωῆς τῆς Δύσης, δημιουργεῖστε τὴν δική σας Ἑλληνική, ἀφοῦ ἡ Ἑλλάδα ἦταν αὐτὴ ποὺ διέδωσε τὸν πολιτισμὸ στὴν Δύση.

Ἀναζητήσατε τὶς ἠθικὲς ἀξίες καὶ ὄχι τὰ παραπλανητικὰ καὶ πρόσκαιρα πρότυπα ποὺ σᾶς παρουσιάζουν οἱ τηλεοράσεις προκειμένου νὰ σᾶς ἀφαιρέσουν τὴν κριτικὴ σκέψη.
Φοιτητὲς, ἔχετε κάνει τὰ Πανεπιστήμια παραρτήματα τῶν κομμάτων. Στὶς ἐγγραφὲς τῶν νέων φοιτητῶν προσπαθεῖτε σὰν τὶς ταβέρνες τῆς Βάρης νὰ πιάσετε πελάτη.. . Ὅσοι ἀνήκουν σὲ κομματικὲς παρατάξεις ἐκμεταλλεύονται ἀφελεῖς γιὰ νὰ προωθήσουν τὴν καριέρα τους σὲ κομματικοὺς μηχανισμούς. Στὶς φοιτητικὲς ἐκλογὲς ὀργανωθεῖτε καὶ μὴν ἀφήνετε νὰ σᾶς ἐκπροσωποῦν κόμματα τῆς μειοψηφίας, ποὺ τὸ ἐνδιαφέρον τους εἶναι κομματικό, καθαρὰ παραταξιακό, ποὺ σᾶς ὁδηγοῦν σὲ ἀτελείωτες ἀπεργίες ποὺ εἶναι εἰς βάρος σας. Δὲν ἀντιληφθήκατε ὅτι τὰ προεδρεῖα τους εἶναι τὸ βῆμα τους γιὰ πολιτικὴ καὶ βουλευτικὴ καριέρα κάποιων ποὺ χωρὶς ἔνσημα ἐργασίας θέλουν νὰ διοικήσουν τὴν χώρα; Ψηφίστε ὅλοι καὶ ἀλλάξτε τοὺς συσχετισμοὺς δυνάμεων.

Δῶστε ὅραμα καὶ ἀγωνιστεῖτε. Διῶξτε τοὺς γενίτσαρους τῆς πολιτικῆς ποὺ ἐργολαβικὰ ἔχουν ἀναλάβει τὴν κατεδάφιση τῆς Ἑλλάδος Ἔχουμε ἔλλειψη ἡγετῶν. Τὰ ὑπάρχοντα κόμματα ἢ μὲ τὴν ξύλινη γλώσσα ἢ μὲ τὶς συναλλαγές τους δὲν ἐκπροσωποῦν πλέον τὸν λαό.

Ἡ μόνη σας καὶ δικὴ μας ἐλπίδα εἶναι νὰ βγεῖ ἀπὸ σᾶς ἕνας Μακρυγιάννης, ἕνας Καποδίστριας ποὺ θὰ ὁδηγήσει τὴν Ἑλλάδα στὴν ὁδὸ τῆς εὐημερίας καὶ τῆς προόδου. Δὲν ὑπάρχει βοήθεια ἀπὸ ἔξω χωρὶς ἀντάλλαγμα. Οἱ μεγάλες δυνάμεις μᾶς πούλησαν στὸν ἀγώνα τοῦ 1821 καὶ μόνοι μας διώξαμε τοὺς Τούρκους κατακτητές. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ διώξετε τοὺς οἰκονομικοὺς κατακτητὲς τῆς χώρας. Νὰ εἶναι ἐλαφρὺ τὸ χῶμα ποὺ σκεπάζει τὸν Τάσο Παπαδόπουλο. Ἀγνόησε τὶς ἀπειλὲς γιὰ τὸ σχέδιο Ἀνᾶν καὶ ἡ Κύπρος σώθηκε.

Κρατεῖστε τὴν ζωὴ καὶ τὴν πατρίδα στὰ χέρια σας.

Μπορεῖτε!!!

To «Ξεσηκωθεῖτε, ὀργανωθεῖτε, ἀντισταθεῖτε» κάντε τὸ πράξη!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΡΩ.


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μετά από το Χρυσό Αιώνα του Περικλή, διανύουμε το Χρυσό Αιώνα της... Μίζας!

Τα τρία "Χ"...

Ο Πλάτωνας ήταν σοφός;

Θεωρίες Συνομωσίας...;

Πικρές αλήθειες περί κομματισμού...

Πόσο μας αρέσουν τελικά...

Independent: «Χρωστάμε μια συγγνώμη στην Ελλάδα»


Η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα ενός ανόητου σχεδίου 

Άρθρο της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται στην τρέχουσα πραγματικότητα. Στο κατώφλι μας έχουμε μια χώρα που πληρώνει το τίμημα ενός ανόητου οικονομικού προγράμματος, αναφέρει ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα των 5 ετών ύφεσης.
Για μαρτύριο που έχει υποβληθεί στον ελληνικό λαό κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent η οποία τονίζει πως η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη» στην Ελλάδα (σχόλιο: και πολλά, μα πάρα πολλά, και υλικά αγαθά-π.χ. μιας που είμαστε στην Αγγλία τα Μάρμαρα).

Θες καλύτερο κόσμο; Αγωνίσου τότε!


Πέρασαν και αυτές οι εκλογές με τα γνωστά παραμύθια περί επαναδιαπραγμάτευσης από τους μεν, ακύρωσης μνημονίου από τους δε. Βέβαια όλες αυτές τις ημέρες υπήρξε ένας βομβαρδισμός άχρηστων σχολίων και ατελείωτου μπλα μπλα από ΜΜΕ και πολιτικούς να προσπαθούν να μας πείσουν για τους μεν ή για τους δε.
Ο κόσμος πήγε (;;;) ψήφισε και τελικά αποφάσισε σύμφωνα με το φτωχό μυαλό της πολιτικής μας ηγεσίας! Τώρα τι αποφάσισε κανείς δεν ξέρει πραγματικά! Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και όποιος καταλάβει να εξηγήσει και σε εμάς. Το μόνο που βλέπουμε είναι ατελείωτες συζητήσεις με αυτή την χαζή ξύλινη γλώσσα που μπερδεύει τον κόσμο και για να βγάλεις άκρη πρέπει να προσπαθήσεις πολύ!
Το τι μπαρούφες λένε οι ''μνημονιακοί'' και οι ''αντιμνημονιακοί'' δεν περιγράφεται! Αντί να σκύψουν με ειλικρίνεια στον λαό που υποφέρει από έλλείψεις βασικών αγαθών αλλά και Δημοκρατίας, ελευθερίας λόγου και σκέψης, δικαιοσύνης, πρόνοιας, και τόσα άλλα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα, συνεχίζουν να μας προκαλούν ηχορύπανση με αυτά που λένε όλη μέρα.

Από σήμερα κιχ, δε δικαιούται ουδείς να ομιλεί...


Ανάγνωστης έστειλε τις σκέψεις τους για το τι ψήφισε χτες μέρος του ελληνικού λαού, το 4,3 στους 10 Έλληνες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά...

1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.
2) Φόρο για τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, πέρα από το ΦΑΠ.
3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες
της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!.....

4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές και κληρονομιάς και χαράτσια: Σε Κρήτη, Δωδεκάνησα,Κυκλάδες, Νησιά Ιουνίου, Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική,Αχαία και σε όλα τα αστικά και παραθεριστικά κέντρα). 
5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις.
6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους
επαγγελματίες.

Του Χάρρυ Κλύνν...


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι γιατροί απορρίπτουν τη χημειοθεραπεία, για τον εαυτό τους !


Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία. ΕΕΕ απλή λογική χρειάζεται να αντιληφθείς, ό,τι τα χημικά σε έναν εξασθενισμένο οργανισμό είναι θανατηφόρα.
Οι έρευνες αυτές έχουν μία βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείας στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών κοινωνιών και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους ιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς και η στροφή προς τις φυσικές θεραπείες αυξάνεται με παρόμοιο ρυθμό σαν τις αρχές της δεκαετίας του 1900 πριν την άνθηση των σύγχρονων μεθόδων ιατρικής, φαρμακευτικής και ακτινοβολίας. Αλλά η ασθένεια δεν είναι μονοδιάστατη  διάβασε Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα

Εκτός από κουτόχορτο «μαγειρεύουν» τέρατα και σε ταΐζουν


Ολλανδοί επιστήμονες, με πρώτη ύλη βλαστοκύτταρα από αγελάδα, κατασκεύασαν λωρίδες μυϊκού ιστού, έτσι σύντομα σκοπεύουν να  βάλουν, στο σώμα σου μπιφτέκια του τεχνητά μια και τόσο σου αρέσει να τρως αίμα. Στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, ο καθηγητής Mark Post του Πανεπιστημίου του Μάαστρχτ επισήμανε ότι το «κρέας του σωλήνα», που με την ομάδα του επινόησε και υλοποίησε, μπορεί να επιλύσει πληθώρα προβλημάτων, όπως, παραδείγματος χάρη, την επισιτιστική κρίση!
Δεν είπε βέβαια τα τεράστια προβλήματα που θα επιφέρει στους ανθρώπους που θα τα φάνε. Θεωρούν και επιβάλλουν σε όλους μας να θεωρούμε, πως η πείνα είναι ένα πρόβλημα του σύγχρονου κόσμου, μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι. Δείτε τι ετοιμάζουν «Αγώνες Πείνας» Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις