"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

20.000 Ελληνόπουλα πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο.....

Στην Ελλάδα του 2012, προ των πυλών για το 2013...απολαύστε ειδήσεις που περνούν απαρατήρητες. Ειδήσεις που κανονικά θα έπρεπε να μας εξοργίσουν και να μας ξεσηκώσουν. Βλέπετε είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις προδότες πολιτικούς και τροϊκανούς να κρατούν γονατισμένο ένα ολόκληρο έθνος, κι όχι οποιονδήποτε, αλλά το Ελληνικό...!
Το πιο λυπηρό και συνάμα πιο εξοργιστικό είναι να βλέπεις τραπεζίτες και κομματικά λαμόγια να δημιουργούν συνθήκες πείνας στα παιδιά μας...ΑΙΣΧΟΣ σε αυτούς που τα κάνουν, ΑΙΣΧΟΣ και σ'αυτούς που τα ανέχονται.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.... 

Η ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Τα πιο κάτω σοκάρουν για αυτό αισθάνθηκα την ανάγκη να σας τα μεταφέρω. μας γράφει ο κ. Όμηρος Αλεξάνδρου.. Μόνο που δεν ξέρει ότι η δημοσιογράφος κ. Αλίκη Στεφάνου, είναι παλαιά συνεργάτιδά μας- το θέμα το έχουμε ξαναθίξει προ ετών- και είναι η ίδια που πρώτη έβγαλε στην επιφάνεια τους ..αεροψεκασμούς…

«Σπόροι της Καταστροφής»: Η Κρυφή Ατζέντα της Γενετικής –Μεταλλαγμενα τρόφιμα

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με την Τρόϊκα στην Κύπρο οι αξιωματούχοι του κράτους αυξάνουν τους μισθούς τους...

http://www.alithia.com.cy/media/k2/items/cache/71ab1197965a26d2e4379f8b23c36ebb_M.jpgΚαταθέτοντας η κυβέρνηση χθες στη Βουλή τον κρατικό προϋπολογισμό του 2013, ανακοίνωσε πως σ'αυτόν υπάρχει κλιμακωτή μείωση των απολαβών στον κρατικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μελετώντας όμως τον προϋπολογισμό, διαπιστώσαμε πως στους κρατικούς αξιωματούχους, που έχουν τις πιο ψηλές απολαβές στον τόπο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Τουναντίον, οι βασικοί μισθοί τους αυξάνονται, έστω και ελάχιστα. Από την άλλη, όμως, μειώνονται τα διάφορα επιδόματα που απολαμβάνουν, τα οποία και παρά τη μείωση εξακολουθούν να είναι προκλητικά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013, οι κρατικοί αξιωματούχοι θα έχουν απολαβές αυξημένες σε σύγκριση με αυτές του 2012, έστω και ασήμαντες. Φυσικά, δεν αποκλείεται όταν επέλθει (αν επέλθει) συμφωνία με την τρόικα, οι μισθοί αυτοί να μειωθούν.

ΜΗΝ παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο...

Πραγματικά, αν είστε ευαίσθητοι σε θέματα θρησκείας ή ακόμα έχετε μια ιδεολογία με παροπίδες αυτό το βίντεο δεν κάνει για σας, γι αυτό, καλό θα ήταν, να το δείτε μόνο όταν είστε έτοιμοι!


Δείτε το βίντεο... αν τολμάτε...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις