"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πώς να επιλέξετε θεραπευτικές τροφές

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOUzI1nOg7qMhAq_zKeG6nlP-VJRAGdC9Wg4EkeVcvl6MfHQGctw1. Οι πραγματικές φυσικές τροφές προέρχονται κατευθείαν από τη φύση.
Οι πραγματικές τροφές δεν δημιουργούνται από επιστήμονες ή ειδικούς στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο εργαστήριο. Αναπτύσσονται φυσικά ακολουθώντας τον δικό τους ρυθμό από σπόρους που φυτεύτηκαν στη γη και με τη βοήθεια του ήλιου και της βροχής.

Η ηχορύπανση βλάπτει την υγεία. Οδηγός Επιβίωσης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNO-wPh34juhf-A11J2Tp3D2m0dyaZ_9ydQ4srQ7My-0pBKgSla6Zgt5NqnYTeswxJ5T8tyRixNDf4H2H7U__-u1f_EEAuzPnfiWsTgt67cwC1nSt5xEipasXkw_JemiA3HDYLj60C3U62/s1600/ixoripansi.jpgΈρευνες για την ηχορύπανση και τις επιπτώσεις της προκαλούν το ενδιαφέρον και την ανησυχία μας. Το Vita μετρά τα ντεσιμπέλ και δίνει πρακτικές συμβουλές για να «μονώσετε» την υγεία σας από το θόρυβο.

Ζούμε σε ένα θορυβώδη κόσμο.

Στην οικογένεια Rothchild ανήκουν σχεδόν όλες οι κεντρικές τράπεζες των χωρών...

Πολλοί αναρωτιούνται μέχρι που φτάνει και που σταματάει η δύναμη της οικογένειας Ρόθτσιλντ.

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:
Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Colloidal Silver Singing the Blues

http://www.ionic-silver.com/wp-content/uploads/2013/10/Colloidal-Silver-400x400.jpgColloidal Silver Has Mainstream Medicine «Singing the Blues» (The Best Years in Life) The widespread mainstream media coverage of the «blue man» Paul Karason and his rare skin condition known as Argyria is part of a series of largely misleading and sensationalized scare stories about the dangers of colloidal silver turning a person’s skin blue.

Η μουσική που θεραπεύει

Oι θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής στον άνθρωπο


Ο Mozart ως μουσικό φάρμακο


Στiς 27 του Γενάρη του 1756, ένα κυριακάτικο βράδυ, γεννήθηκε ίσως η μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυία όλων των εποχών, ο Wolfgang Amadeus

Ποιά Αξιοπρέπεια;

ACROPOLI ATHENS (27)«Η παιδεία των νέων, είναι το δυνατό αίμα και ο αέρας ιωδίου για το μέλλον των λαών. Όμως, της δικής μας παιδείας το αίμα, έχει αιματοκρίτη λευχαιμίας»

Τα αρχαία ελληνικά τα αντιπαθούν όλοι οι Έλληνες.

Αν κάνει κανείς μια δημοσκόπηση σήμερα, το αποτέλεσμα που θα του δοθεί θα το βρει πελώριο. Στους εκατό θα ανακαλύψει πως οι ενενήντα τόσοι, τα αρχαία ελληνικά δεν θέλουν ούτε να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις