"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Περί Γιώργου Ιακώβου, αλλέως πως τυροπιτάκια, σύντομον δοκίμιον…..


Μετά την εισβολή το 1974 ή 1975, όταν δημιουργήθηκε εκείνη η υπηρεσία για την διανομή, δήθεν, στους πρόσφυγες όλης εκείνης της υλικής προπάντων βοήθειας που συνέρρεε από την Ελλάδα κυρίως, στους πρόσφυγες, Υπηρεσία Αποκατάστασης Προσφύγων ονομαζόταν, αν θυμάμαι καλά, επί κεφαλής τέθηκε, υπενθυμίζω, ο Γιώργος Ιακώβου. Ναι ο ίδιος Γιώργος Ιακώβου που υπήρξε μακροχρονίως μετά και ΥΠΕΞ σε διάφορες κυβερνήσεις και υποψήφιος του ΑΚΕΛ για Πρόεδρος της ΚΔ, όταν το Κόμμα τα τσούγκρισε (τσακωμός από τηλεοράσεως Χριστόφια – Βασιλείου….) με τον Προηγουμένως εκλεχτό του τον Γ. Βασιλείου, και Ύπατος Αρμοστής (sic) της ΚΔ στο Λονδίνο, ο ίδιος που παρασημοφόρησε ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!!) η βασίλισσα της αγχόνης, ό ίδιος ο σημερινός παραμασχάλιος σύμβουλος του Χριστόφια και συνομιλητής της πλευράς μας, όταν δεν ευκαιρεί ο μεσσίας της Αριστεράς, σύντροφος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο επιλεγόμενος και «τυροπιτάκιας» ως εκ της ασυγκράτητης βουλιμίας με την οποία επιτίθεται και εξοντώνει (ρε δεν πάει να είναι με τον Πάπα!) το γνωστό χοληστερόλυσσαλεο έδεσμα, the man for all seasons, ο γνωστός τέλος πάντων Γιώργος Ιακώβου!!!!
Πολύ στενός μου φίλος, ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, προσελήφθη τότε στην εν λόγω υπηρεσία. Θυμάμαι την βασική οδηγία την οποία έδωσε αυτοπροσώπως προς όλους τους υπαλλήλους «του» ο εν λόγω Ιακώβου, όπως μου την μετέφερε ο φίλος που αναφέρω πιο πάνω: «Όχι να δίνετε τα ρούχα και τα τρόφιμα αβέρτα σ’ όποιον σας ζητήσει! Με φειδώ! Σφίγγετε τους (τους πρόσφυγες…..)! Εν φορτωμένοι ριάλια! Να παν να γοράζουν με τα ριάλια τους!!!!»…..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις