"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Όμορφος κόσμος, ηθικός, εισαγγελικά πλασμένος

«Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα». Η πραγματικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο δεν συμφώνησε μαζί τους. Ολόκληρη η υφήλιος είδε μια Δικαιοσύνη που έχει καταπιεί Χριστοφοράκους και έχει χωνέψει φοροφυγάδες να προσπαθεί να μασήσει την αλήθεια. Να διώκει δημοσιογράφους.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας δεν ζήτησε καν να γίνει προκαταρκτική εξέταση για την δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ. Επέλεξε τον πρωτοφανή δρόμο της βίαιης δίωξης. Πενήντα αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που είναι αρμόδια για την διαφύλαξη του πολιτεύματος, εστάλησαν να συλλάβουν αυτόν από τον οποίο κινδυνεύει. Εμένα. Μου πήραν αποτυπώματα, με φωτογράφισαν, με οδήγησαν στο αυτόφωρο, αλλά κυρίως έδωσαν τη δυνατότητα σε όσους ήταν φοροφυγάδες να αισθάνονται ασφαλείς μέσα από την λειτουργία ενός συστήματος που ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του.

Ποιοι ήταν στο Πολυτεχνείο και ποιοι το αντάλλαξαν με αξιώματα...

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου (37 χρόνια μετά) η στήλη ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» θέλησαν να καταγράψουν, ει δυνατόν συγκεντρωτικά και κατά το δυνατόν εξαντλητικά, τα βασικά πρόσωπα της αποκαλούμενης «γενιάς του Πολυτεχνείου», που και μετά τη φοιτητική τους πορεία διατήρησαν δημόσια (πολιτική ή μη) παρουσία.

Η θρυλική μέχρι πριν από λίγα χρόνια γενιά δεν έχει σαφή όρια, οπότε κάθε παρουσίαση ενέχει τον κίνδυνο αυθαιρεσίας. Προτιμήσαμε να ακολουθήσουμε το ρίσκο της κατηγοριοποίησης που ακολουθεί, βασισμένοι σε απόψεις πολλών εκ των συμμετεχόντων, ερευνώντας τις πηγές και τις μαρτυρίες. Μια τέτοιου εύρους καταγραφή, όπως αυτή που επιχειρούμε, είναι φυσικό να περιέχει και παραλείψεις αλλά και κάποια λάθη, φυσικά σε καμία περίπτωση ηθελημένα, μικρής πιστεύουμε έκτασης, κυρίως για όσους από τους αναφερόμενους δεν είχαν δημόσια παρουσία μετά τον φοιτητικό συνδικαλισμό.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ξυπνήστε Οι τραπεζίτες σας Έφαγαν τα λεφτά, η ανακεφαλαιοποίηση θα πάει στην τσέπη τους και θα την πληρώσετε εσείς!

http://freepen.gr/wp-content/uploads/2013/03/kazakis-500x375.jpgΟ Δ.Καζάκης πριν από σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, απάντησε σε όλα τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν τα παπαγαλάκι των νταβατζήδων της διαπλοκής και της τραπεζικής μαφίας.
Μερικά από αυτά που μας είπε:
“Μέχρι και τα πιο συντηρητικά δικαστήρια της χώρας βγάζουν αντισυνταγματικά τα μέτρα.
Ετοιμάζουν την χώρα για παράδοση της Χώρας. Απέναντι σε αυτό δεν μπορεί παρά να υπάρξει 

1974 - 2012: Ο Σκοτεινός κόσμος της Μεταπολίτευσης! Η Ελλάδα στα νύχια μιας βρώμικης Πολιτικής συμμορίας (Ντοκουμέντο)

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/admin/2012/11/Vathu_Skotadi_950x330.jpgΑπό την "Αλλαγή" στην δολοφονία μιας χώρας

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

για το ιστολόγιο Κουρδιστό Πορτοκάλι


Επιστημονική και Ιστορική επιμέλεια - Σχόλια: Πύρινος Λόγιος

για το ιστολόγιο Λόγιος Ερμής


Βόμβα παρακαταθηκών και δανείων, alpha, eurobank, millenium ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ τα δάνειά σας στην JP MORGAN

http://images.newsnow.gr/26/266485/vomva-parakatathikon-kai-daneion-alpha-eurobank-millenium-evalan-enexyro-ta-daneia-sas-stin-JP-MORGAN-VID-1-315x236.jpgΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!O Θεός αγαπάει τον Κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις