"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μασωνία παντού... κι όλα συνδέονται μεταξύ τους!

Το βίντεο ρίχνει φως σε γεγονότα τα οποία όταν  παρακολυθούμε σκόρπια δεν κάνουν και πολύ νόημα και περνούν στο απυρόβλητο της θολής καθημερινότητας μας. 
Η αλήθεια όμως βρίσκεται μπροστά μας και έχουμε όλοι μας ευθύνη να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει και να πράξουμε αναλόγως!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...



Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΩΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!

( κλεμμένη από την κουζίνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης )
Εάν είστε νεοταξιτές βάρβαροι, σκοτεινοί ηγέτες ή αδηφάγα τέρατα της εξουσίας και θέλετε να το παίζετε Θεοί ακόμη και εναντίον στο ίδιο το Θείο, η παρακάτω συνταγή θα σας φανεί χρήσιμη ώστε να φτιάχνετε σεισμούς ανάλογα με την καταστροφή που θα διασπείρετε και τους αθώους που θα δολοφονήσετε ώστε να εξυπηρετηθούν τα δικά μας συμφέροντα..
Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα τεχνητό σεισμό είναι λίγη έκταση γης για να 

Το ψέκασμα ψες τη νύχτα στη Λευκωσία

Πάλι ψέκαζαν τη Λευκωσία χτες όλο το βράδυ και ειδού τα αποτελέσματα.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι όλοι το βλέπουν αλλά ελάχιστοι νοιάζονται... Ήθελα να 'ξερα η τόση απάθεια είναι αποτέλεσμα του "βολέματος", του άγχους, της κατάθλιψης, των φαρμάκων ή αυτών που μας ψεκάζουν;

Ε;



Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Βιομηχανία Θανάτου (Ψυχιατρική)

Ξανασκεφθείτε το. Δείτε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (CCHR) και θα καταλάβετε. Εδώ βρίσκονται οι αποδείξεις και τα στοιχεία γι' αυτά που όλοι σχεδόν νιώθουμε για την ψυχιατρική...

Ψυχιατρικά φάρμακα χορηγούνται με συνταγή σε 20 εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο από τα οποία 9 εκατομμύρια μόνο στις Η.Π.Α. Αυτά τα φάρμακα προκαλούν δυνητικά τη βίαιη συμπεριφορά, ψυχώσεις, ψευδαισθήσεις, εγκεφαλικές συμφορήσεις, καρδιακές προσβολές, παχυσαρκία, θανατηφόρο διαβήτη, ακόμη και αυτοκτονία.Τί κάνει η ψυχιατρική για να κερδίσει το χαρακτηρισμό "Μια Βιομηχανία Θανάτου"; Στη


Γιατί στο καλό μας ψεκάζουν;

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά. 
Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που έχουν οδηγήσει εκατομμύρια να αποδεχθούν την πραγματικότητα τον chemtrails και του προγράμματος γεωμηχανικής. 
Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των γραμμών και της σκληρές καιρικές συνθήκες μας; 
Ενώ υπάρχουν πολλές ατζέντες που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα, τα στοιχεία είναι πλέον άφθονα που αποδεικνύουν ότι η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο καιρικών συνθηκών. 



ΟΗΕ: Σύνδεση του Κυπριακού με το φυσικό αέριο...!


Ανησυχία προκαλεί η διαφαινόμενη τάση από πλευράς Ηνωμένων Εθνών να διασυνδέουν όλο και περισσότερο το Κυπριακό με το ζήτημα της έρευνας και αξιοποίησης από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας του φυσικού της πλούτου και πιο συγκεκριμένα των υδρογονανθράκων εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Τελευταίο κρούσμα προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η έκθεση του Γενικού Γραμματέα προς το Συμβούλιο Ασφαλείας σε σχέση με την ανανέωση της θητείας της UNFICYP αναφέρει η κυπριακή εφημερία Φιλελεύθερος .

Κράτος-Ενέχυρο: Φέρνουν νόμο-όνειδος με το οποίο υποθηκεύεται το κράτος στους δανειστές!


'Ενα νόμο-όνειδος που καθιστά την Ελλάδα κράτος-ενέχυρο πρόκειται να καταθέσει την Δευτέρα η κυβέρνηση στην Βουλή. Με το νόμο αυτό κωδικοποιείται η πρόβλεψη του Μνημονίου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου ττον περασμένο Φεβρουάριο σύμφωνα με την οποία το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στην διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπλήρωση των δανείων που έδωσαν οι ξένοι για να πληρωθούν πάλι τα δικά τους δάνεια!  

Κορυφαίοι αναλυτές και guru των αγορών "δείχνουν" παγκόσμια "θερμή" ένοπλη κρίση

Ο γνωστός για τις επιτυχημένες προβλέψεις του, guru του αμερικανικού hedge fund, Hayman Capital Management, Kyle Bass, αναμένει "θερμή" κατάληξη της έκρηξης του παγκόσμιου χρέους με έναν μεγάλο πόλεμο: «Όλο αυτό θα τελειώσει με πόλεμο», δήλωσε ο Bass, ιδρυτής του Hayman Capital Management με έδρα το Ντάλας και θεωρούμενος από πολλούς ανώτερος στις αναλύσεις του και πλέον ακριβής σε ότι  
αφορά την κατάληξή τους και από τον Ν.Ρουμπινί.
«Δεν ξέρω ποιος θα πολεμήσει ποιον αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε να ξεσπούν πόλεμοι και μάλιστα όχι μικροί», είπε σε ομιλία του σε συνέδριο.

Reuters: "Η οργή κατά των δανειστών και των πολιτικών τροφοδοτεί την βία"

Για κλίμα τρόπου και ανασφάλειας λόγω της αντίδρασης διαφόρων ομάδων της ακροαριστεράς στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά των αναρχικών στην Βίλλα Αμαλία και σε άλλα σημεία του κέντρου, αλλά και λόγω της οικονομικής κρίσης, μιλάνε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με αφορμή την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.
Το πρακτορείο Reuters σχολιάζει ότι στην Ελλάδα, που διανύει το έκτο έτος ύφεσης, 

WSJ: "Το νέο φορολογικό ν/σ της Αθήνας θα σκοτώσει και την τελευταία ελπίδα ανάπτυξης"!

H αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, με άρθρο της διαλύει οποιαδήποτε αμφιβολία, για το νέο φορολογικό το οποίο θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση, και ανεργία στην χώρα, θα επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα, από την πολυδιαφημιζόμενη ανάπτυξη, ενώ εδώ παρουσιάζεται ως ο "σταθεροποιητής" της οικονομίας.
«Μπορεί μία χώρα να οδηγηθεί η ίδια μέσω των φόρων της στην οικονομική λήθη; Ενας 

Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΘΕΙ: Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2012... Η ΕΛΛΑΣ Εάλω!

Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις...

Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/­­2012)τροποποιου­ν­ται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι : «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

... Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.

7 τροφές που οι.. ειδικοί δε θα τρώγανε ποτέ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_kY39QCltmd1te-OilA0Cd715Do-z1bSQrcNYadavRu1QczPgFXVarI86ip-8xCn7gB9OyUe6oLN4tiqlUoFudnkBpMhvNd9NrXRXMUrwTxo4qD0orgZfyKGB-AoTFItIW-DjPVSmZOM6/s200/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF.jpgΠαραθέτω σε ελεύθερη απόδοση στα Ελληνικά, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο περί διατροφής, το οποίο παρουσιάστηκε στο Fox News με τον τίτλο 7 foods you should never eat:
Επιστήμονες της βιομηχανίας των τροφίμων, ρίχνουν φως σε ορισμένα κατά τ’ άλλα καθημερινά τρόφιμα υπεράνω υποψίας, τα οποία, ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι γεμάτα τοξίνες και χημικά· παράλληλα, μας δίνουν απλές εναλλακτικές, για μια πιο υγιεινή και καθαρή διατροφή.
«Καθαρή διατροφή» σημαίνει να 

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifpmf0MHAtdOwFB0gN5S8vtqo-_-la3erocTnFg0K85k-c5Oiw1yLWmQcUINcG7JqMN59B3nmn5-unxliz9G7vaB8PGnAyboaRDQnay_JTVS6sfQWE0BCx7LSzigg5t86tMXEE81CTf8sH/s640/%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD.jpgΤα σύγχρονα παιδιά δηλητηριάζονται όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη σε 1 στα 88 παιδιά κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία "επιδημίας". Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια απο το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί 

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΧΤΥΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ


Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έναν επίσημο πανδημικό πανικό γρίπης, με τη Βοστώνη να έχει χτυπήσει συναγερμό έκτακτης ανάγκης στη δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία για τη σύσταση της γρίπης, σαν να ήταν οι πόλεις εμπόλεμες ζώνες. Το CDC λέει ότι είναι η χειρότερη πανδημία γρίπης εδώ και μια δεκαετία , και φυσικά,προτρέποντας όλους να λάβουν μια ένεση με τα εμβόλια της γρίπης..


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ


«Στις 20 Δεκεμβρίου 2012, μια τραγωδία εμβολιασμού χτύπησε το μικρό χωριό Γκουρό, που βρίσκεται στο βόρειο Τσαντ, στην Αφρική. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Voix, από πεντακόσια παιδιά που έλαβαν το νέο εμβόλιο MenAfriVac για μηνιγγίτιδα, τουλάχιστον 40 από αυτά μεταξύ των ηλικιών 7 και 18 έχουν μείνει παράλυτα. Τα παιδιά υπέφεραν επίσης απο παραισθήσεις και σπασμούς.

Από την έκθεση αυτή, η αληθινή έκταση αυτής της τραγωδίας έρχεται στο φως, οι γονείς αυτών των εμβολιασμένων παιδιών έχουν αναφερθεί σε

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;


1. Ἡ μασωνία, ὡς γνωστὸν, εἶναι τὸ καρκίνωμα τῶν κοινωνιῶν τῶν διαφόρων κρατῶν, οἱ ὁποῖοι ὀμνύουν γῆ καὶ ὕδωρ στοὺς σιωνιστές, γιὰ νὰ κατορθώσουν νὰ ἀναρριχηθοῦν καὶ νὰ διατηρηθοῦν στὰ ὕπατα ἀξιώματα.

2. Ἐδιαβάσαμε εἰς τὸν τύπον ὅτι στὴν Μεγάλη Ἑλλάδα, τὴν Σικελία, οἱ Δικαστές τῆς ΚΑRATZAPO, ποὺ δὲν ἀνήκουν στὴ μασωνία καὶ λοιπὲς σκοτεινὲς δυνάμεις (ὅπως π.χ. ἡ Liberi e Forti τοῦ μεγάλου διδασκάλου Paolo Coraci) κατέσχεσαν ἔγγραφα, βάσει τῶν ὁποίων οἱ μασωνικὲς στοὲς διορίζουν στὴν Ἰταλία ἀνώτερα στελέχη τῶν Δημοσίων Ὀργανισμῶν καὶ Ὑπηρεσιῶν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις