"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Καρλ Γιουνγκ: Οι αλλαγές ξεκινούν από τα άτομα

KΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, Κοινωνία, Ανθρωπότητα, Πολιτική Εποχή κρίσης και τα σημάδια γνώριμα. Τα κόμματα της εξουσίας καταποντίζονται, ΜΜΕ κατηγορούνται για μισθωμένη εξυπηρέτηση τραπεζικών συμφερόντων, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς ελαχιστοποιείται, η ανεργία εκτοξεύεται, τα φαινόμενα βίας τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτα.
Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη αλλά το αν αυτή θα γίνει με ένα βήμα μπροστά ή με ένα βήμα πίσω εξαρτάται από τη στάση του καθενός από εμάς. Κανείς δεν είναι τόσο αδύναμος για να μην έχει επίπτωση η τελική στάση που θα πάρει.
Συμφωνώντας με αυτούς που εκτιμούν ότι η Ευρώπη έχει πάρει μια πορεία εκτροπής από τις δημοκρατικές καταστατικές της αρχές και επιστροφής σε προπολεμικές ατμόσφαιρες επιθετικότητας, σκέφτηκα να παραθέσω την εμπειρία του ψυχολόγου Καρλ Γιούνγκ που βίωσε την «ανάπτυξη» της Μπελ–Επόκ, τα γεγονότα των δύο παγκοσμίων πολέμων, του οικονομικού κραχ του 1929, και την άνοδο του φασισμού και του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω συμπέρασμά του, το οποίο, αν και βγαίνει μέσα από τις εμπειρίες των ταραγμένων χρόνων του 20ου αιώνα, απεικονίζει και τη σημερινή «νέα» πραγματικότητα της Ε.Ε: «Η δυσπιστία που έχει ο πρωτόγονος για τη γειτονική του φυλή, που νομίζαμε πως από καιρό την είχαμε ξεπεράσει, χάρη στους διεθνείς οργανισμούς μας, που αγκαλιάζουν ολόκληρη την υδρόγειο, ξαναγύριζε μ’ αυτό τον πόλεμο»

Παραδειγματική τιμωρία για τους προδότες της Χώρας

προδότες πολιτικοίΆμεση σύλληψη των προδοτών της Χώραςκαι του Ελληνικού Λαού

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑ - ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

της κ. Όλγας Γεριτσίδου.


Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...

Ακολουθεί η μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου Mind Control Using Nanotechnology από το DarkGovernment με προσθήκες της Αφύπνισης Συνείδησης.

Ποιος τραπεζίτης χτυπά ανελέητα την Κύπρο και την Ισπανία μετά την Ελλάδα;

Ο οίκος Ροθτσάϊλντ, υποβάθμισε την Ισπανία κατά τρεις βαθμίδες σε Baa3 από A3 και την Κύπρο κατά δύο βαθμίδες από Ba1 σε Ba3 προειδοποιώντας ότι δεν αποκλείεται πιθανή περαιτέρω υποβάθμιση στο μέλλον.


Για όσους αναρωτιούνται ποιος είναι ο οίκος Ροθτσάϊλντ, δεν είναι παρά η ... Moody`s που πρωτοστάτησε στην δημιουργία της κρίσης στην Ελλάδα!

Ο τραπεζικός κολοσσός της δυναστείας Ρόθτσαϊλντ (ή Ρότσιλντ όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν λανθασμένα αρκετοί Ελληνες) δανείζει την Ελλάδα από τότε που ξεκινήσαμε την Επανάσταση του `21 ανελλιπώς και αρκετά από αυτά τα δάνεια τα ξεπληρώσαμε όταν
Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο ... Σημίτης!

Trailer: Κακή Επιστήμη στην υπηρεσία της διαφήμισης

Διάφορα ματζούνια καταπίνονται για τη λεγόμενη αποτοξίνωση και οι κυρίες αλείφουν το πρόσωπό τους με ακριβές κρέμες για να γίνουν ξανά νέες. Επιστημονικοί όροι, πολλές φορές και επιστήμονες επιστρατεύονται για να δώσουν στην απάτη επιστημονική λάμψη.
Βιομαγνητικά κύματα, τοξίνες, βιταμίνες, ελεύθερες ρίζες, βιολογικά συστατικά, είναι επιστημονικοί όροι που χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν μια μεγάλη απάτη. Πολλές φορές γίνεται μέσω της τηλεόρασης.
Δείτε στο «Κουτί της Πανδώρας» πώς η διαφήμιση επικαλούμενη την επιστήμη και τις έρευνες προωθεί προϊόντα, παραπλανώντας τον καταναλωτή;
Πως η επιστημονικοφάνεια πείθει και πως οι ιατρικές και επιστημονικές μελέτες «στήνονται» κάποιες φορές για να προσδώσουν σε προϊόντα κύρος και αξιοπιστία;

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατηγορεί τους Ευρωπαίους

Κείμενο με το οποίο απαντά στους ξένους επικριτές-και όχι μόνο- της χώρας μας ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Ο τραγουδοποιός αφορμώμενος από την ειρωνεία ενός Βρετανού προς τους Έλληνες σε μια προσωπική συζήτηση που είχε μαζί του στο Λονδίνο, έγραψε ένα μεγάλο κείμενο που όπως λέει και ο τίτλος του, κατηγορεί τους Ευρωπαίους για τη σκληρή στάση τους απέναντι στην Ελλάδα, δίχως να υπεκφεύγει και από τις εγχώριες ευθύνες που μας βαραίνουν.
Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από το κείμενο του Αλκίνοου Ιωαννίδη: « Οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις σας ανέθρεψαν και στήριξαν τη διαφθορά μας, προκειμένου να μας πουλήσουν σε διπλή τιμή τα άχρηστα, μισοχαλασμένα όπλα, τα φάρμακα και τις τηλεπικοινωνίες τους. Έστησαν Ολυμπιάδες. Η δική μας κόστισε διπλάσια από του Σίδνεϋ, το είπε τότε υπουργός μας, υπερήφανος, σε ξένο κανάλι. 

Οι Βρυξέλλες σώζουν τις τράπεζες αλλά όχι τους Ευρωπαίους

Μία ακόμα διάσωση τραπεζών, αυτή τη φορά στην Ισπανία. Ποιος μπορούσε να το προβλέψει αυτό; Η απάντηση είναι φυσικά όλοι.
Στην πραγματικότητα η όλη ιστορία αρχίζει να μοιάζει σαν μία αστεία ρουτίνα. Μία ακόμα φορά η οικονομία ολισθαίνει, η ανεργία μαστίζει, οι τράπεζες αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι κυβερνήσεις σπεύδουν να τις σώσουν. Όμως για κάποιο λόγο μόνο οι τράπεζες διασώζονται, ποτέ οι άνεργοι.
Για να είμαστε ειλικρινείς, οι Ισπανικές τράπεζες όντως χρειαζόντουσαν βοήθεια για να διασωθούν. Η Ισπανία βρισκόταν προ ενός καταστροφικού κύκλου. Λόγω έλλειψης φερεγγυότητας οι τράπεζες θα αναγκαζόντουσαν να πουλήσουν μέρος του ενεργητικού τους. Αυτό θα οδηγούσε σε μείωση των τιμών του ενεργητικού τους και στη συνέχεια σε περαιτέρω ανησυχία και αμφισβήτηση της φερεγγυότητάς τους.

Δυνάμωσε το Ανοσοποιητικό σου, με Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

ladi -eliasΕνισχύουμε το ανοσοποιητικό μας με συμπληρώματα διατροφής εκτός από την διατροφή με προϊόντα ζωντανά και όχι νεκρά. Για να έχουμε Υψηλό Επίπεδο, Υγείας,  Ευεξίας, πρέπει να το θελήσουμε, να το επιλέξουμε. Αν αποδεσμεύσουμε την Ενέργεια που μας παρέχει η φύση, γίνουμε Δυνατοί, μπορούμε να αποκτήσουμε και να απολαύσουμε Υγεία και  Ευεξία.
Γιατί δεν αποκτάμε πλέον από τις τροφές υγεία και ευεξία και χρειαζόμαστε Συμπληρώματα Διατροφής;
Είναι επειδή, μετά την χρόνια, συνεχή διατροφή με  συμβατικές τροφές (χημικά λιπάσματα,μονοκαλλιέργειες, κλπ) που είναι αποπλυμένες από ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βιταμίνες κλπ,  ο οργανισμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κατεστραμμένο ή πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό. Είναι κι αυτή μια επιθυμία των επικυρίαρχων, γιατί λέτε μας ψεκάζουν; Αλλά κάποιοι έχουν οργανισμό γεμάτο βαρέα μέταλλα και κάποιοι έχουν οργανισμό πεντακάθαρο. !!! Είναι το δυνατό ανοσοποιητικό. (“Μονοκαλλιέργεια” Τα ολέθρια αποτελέσματα από την χρήση της.)

Έτοιμοι να "ρίξουν" 5 δισ. ευρώ στην Κύπρο, οι Ρώσοι

Το ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να αφήσει την Κύπρο να πέσει σε αλλότρια και αλλόδοξα νύχια είναι γνωστό και για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι πρόθυμη να προσφέρει στην Κύπρο επείγουσα δανειακή βοήθεια 5 δισ. ευρώ με επιτόκιο χαμηλότερο από το επιτόκιο της αγοράς είναι η Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nezavisimaya Gazeta». Η ρωσική εφημερίδα αναφέρει την πληροφορία αυτή επικαλούμενη δήλωση του Πάβελ Μεντβέντεφ, ενός πρώην βουλευτή και σήμερα στενού συνεργάτη του ρώσου κεντρικού τραπεζίτη Σεργκέι Ιγνατίεφ.

Μάχη για το ποιος θα ... δανειοδοτήσει την Κύπρο - "Σφάζονται" τρόϊκα, Ρωσία, Κίνα

Mια μεγάλη γεωπολιτική μάχη γίνεται αυτή την στιγμή στο παρασκήνιο αναφορικά με την δανειοδότηση της Κύπρου και την στήριξη του τραπεζικού της τομέα που έχει πληγεί από το "κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων και από την υπόθεση της Marfin Popular Bank, όπως μεταδίδει το Reuters. Η μάχη έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο ... δανειστής της Κύπρου!
Η προηγούμενη "τρίπλα" με την οποία η Ρωσία δάνεισε τα 3 δισ. ευρώ στην Λευκωσία και απέτρεψε την προσφυγή για δημοσιονομικούς λόγους στον Μηχανισμό Στήριξης, κατέδειξε την μεγάλη επιρροή της Μόσχας στην Κύπρο και αυτό δεν άρεσε στις Βρυξέλλες και στο ΔΝΤ, καθώς, όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας αποδεικνύεται ότι δεν τους ενδιαφέρουν τόσο τα δανεικά και τα λεφτά, αλλά ο έλεγχος των κρατών.
Απόλυτα έγκυρη κυβερνητική πηγή από την Λευκωσία, διαβεβαίωσε το defencenet.gr ότι "Το ΔΝΤ ήθελε αύριο κι όλας να έρθει στην Λευκωσία, αλλά τους είπαμε να κάτσουν εκεί που είναι. Έχουμε πολλές επιλογές. Δεν θα μας επιβάλλουν κάτι που δεν θέλουμε ή κάτι που θα μας υπονομεύσει το μέλλον.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έκθεση Bilderberg 2012 (Mέρος Α'): Η Ισπανία θα θυσιαστεί


Αναρτούμε σήμερα το Α' μέρος μιας έκθεσης βασισμένης σε αποκλειστικές πληροφορίες μας γύρω από το περιεχόμενο των συνομιλιών κατά την φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. Το πρώτο αυτό μέρος σχετίζεται άμεσα με την Ισπανία. Αν θέλαμε να την συνοψίσουμε με λίγα λόγια, θα λέγαμε: "Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Οι ισχυροί της Λέσχης Bilderberg είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν την Ισπανία, προκειμένου να σώσουν ένα μέρος του χρηματοπιστωτικού συστήματος"
Καθ' όλη την διάρκεια της φετινής τριήμερης συνόδου της Λέσχης Bilderberg, Eυρωπαίοι τραπεζίτες, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης και διεθνείς διαχειριστές κεφαλαίων διεξήγαγαν τεταμένες συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών, αναλογιζόμενοι αν η Γερμανία θα επιλέξει να παρατείνει τη δανειοδότησή της για να καλύψει τα χρέη της υπόλοιπης Ευρώπης.
Ένας Γερμανός, μέλος της λέσχης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι πόροι της Γερμανίας είναι πεπερασμένοι, ενώ ένας άλλος Γερμανός τον συμπλήρωσε, δηλώνοντας ευθέως ότι "θα ήταν αδύνατο κάτω από τις παρούσες ακραίες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες να προσπαθήσει κανείς να πείσει τους Γερμανούς ψηφοφόρους να υποστηρίξουν την Ισπανία, μια χώρα που μαστίζεται από τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα".

Η BILDERBERG τρέμει τον Βλαντιμίρ Πούτιν! "Είναι η υπ' αριθμόν 1 απειλή για τα σχέδιά μας", ομολογούν!


Ρωσία: Η υπ' αριθμόν 1 απειλή

Γράφει ο Daniel Estulin

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της Λέσχης Bilderberg στo προσεχές μέλλον εξακολουθεί να είναι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Βασικοί παράγοντες που συντείνουν στην ανησυχία της λέσχης των ισχυρών είναι η αντίθεση της Ρωσίας σε έναν πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, άσχετα από το εάν ο πόλεμος αυτός θα έχει τη μορφή "ανθρωπιστικού βομβαρδισμού" ή "χρωματιστής επανάστασης".Ιδιαίτερα ανησυχητική για την Bilderberg είναι η εμμονή της Ρωσίας στη διατήρηση της "εθνικής κυριαρχίας των χώρων", τη σημασία της οποίας έχει τονίσει ήδη ο Πούτιν.

Ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ – Ακύρωση γεύματος υπουργών λόγω… Ελληνικής Σημαίας!


Στην Κύπρο υπάρχουν ακόμη Έλληνες, και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούν όλοι. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν το αποδέχονται. Ο υπουργός Άμυνας είχε φιλοξενήσει μια Γαλλίδα επίσημο στην ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ και όντας ευχαριστημένος έκλεισε όλο το χώρο για το γεύμα προς τιμήν των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Σεπτεβρίου στο πλαίσιο της Προεδρίας. Έλα όμως που κάποιος έβαλε το χέρι του… Το Αιγαίον, ως γνωστόν, στην είσοδό του έχει εδώ και δεκάδες χρόνια μια Ελληνική Σημαία. Επίσης, στην είσοδο μπορεί κάποιος να βρει αφίσες και βιβλία αρκετά από αυτά αφιερωμένα στους Κύπριους πολιτικούς και στον αγώνα της ΕΟΚΑ… Έτσι ο υπουργός, τηλεφώνησε ξανά στην ταβέρνα απαιτώντας βάσει «πρωτοκόλλου» να κατέβει η Ελληνική Σημαία, και ότι δεν μπορούν οι υπουργοί να περάσουν από χώρους που περιέχουν βιβλία. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να κατεβάσει τη Σημαία, και τότε ο υπουργός του ανακοίνωσε ότι το γεύμα ακυρώνεται. Διαβάστε την επιστολή του ιδιοκτήτη Βάσου Φτωχόπουλου, ο οποίος περιγράφει όλο το ιστορικό της κράτησης και ακύρωσης, και σχολιάστε.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Με πρόσχημα την οικολογία καταληστεύονται οι λαοί

Όροι όπως προστασία του περιβάλλοντος, πράσινη ανάπτυξη, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Καθημερινά, ειδικοί και ειδήμονες σε όλον τον κόσμο «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» σχετικά  με «τις επιπτώσεις της αλόγιστης δράσης μας κατά του περιβάλλοντος». Η γη, υποστηρίζουν, θα γίνει ένας αφιλόξενος τόπος για αχάριστους ανθρώπους.
Συνέπεια των παραπάνω «παρατηρήσεων» είναι, τα τελευταία χρόνια, το οικολογικό κίνημα να έχει γιγαντωθεί, με αποτέλεσμα σήμερα να παίζονται τεράστια συμφέροντα με όχημα την οικολογία και το «πράσινο κίνημα» τόσο σε πολιτικό-οικονομικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο. Έτσι γύρω από ένα, σε κάποιο βαθμό, υπαρκτό πρόβλημα (π.χ. ρύπανση του πλανήτη και εξοντωτική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων από πολυεθνικές), έχει στηθεί ένας χορός δισεκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα με τις ευλογίες της κοινής γνώμης.

ΚΑΛΩΔΙΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

H KATANTIA TΩΝ ΜΜΕ, Ο «HOMMO TELEVIZIONE»
ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ NEUROMARKETING

Γράφει η Σάση Χότζογλου

Κύριο χαρακτηριστικό της εποχής, στην οποία ζούμε, είναι οι ραγδαίες αλλαγές στο τοπίο της κοινωνικής μας ζωής. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου χαρακτηρίζεται από ό,τι γενικώς ονομάζουμε πληροφόριση. Από τότε που εμφανίστηκε η εποχή της πληροφορίας, αφθονούν οι εξηγήσεις ως προς αυτό που είναι πληροφορία. Πέρα, λοιπόν, από το απλό έργο του να κάνουμε γνωστά τα πράγματα, υπάρχουν χιλιάδες θεωρίες γύρω από το ποια γεγονότα θα πρέπει να γίνουν γνωστά, πως, πότε, από ποιους και από ποια μέσα.

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;

 ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !

Βρέφη στο βωμό του κέρδους

Τα κέρδη των ιδιωτικών μαιευτικών κλινικών έχουν αυξηθεί μέσα στην τελευταία πενταετία πάνω από 230%!
Βάλτε αυτό το γεγονός δίπλα στις τραγικές μορφές των γονιών που έχασαν τα βρέφη τους λόγω “έλλειψης υποδομών” σε ιδιωτικά μαιευτήρια, που εντέχνως καταλήγουν στην “αργοπορία του ΕΚΑΒ” ως αιτία θανάτου και έχετε την παρανοϊκή πραγματικότητα της Βιομηχανίας των γεννήσεων στη χώρα. 230% αύξηση κερδών που κανείς δεν αγγίζει. Χρηματιστήριο, Σουΐτες τοκετού, ευημερία. Από την άλλη, μεταφορά νεκρών νεογνών με κούριερ, κατεστραμμένες οικογένειες που με τη βοήθεια των “έμπιστων” γιατρών τους καταλογίζουν ευθύνες στην κρατική μηχανή, χωρίς να αναρωτιόνται ΓΙΑΤΙ πληρώνουν τα υπέρογκα ποσά σε ιδιώτες, όταν σε περίπτωση επιπλοκής το νεογνό θα πρέπει να μεταφερθεί σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο για νοσηλεία. 

Φούρνοι μικροκυμάτων = φούρνοι ακτινοβολίας

Στα πλαίσια των συχνοτήτων και των επιπτώσεων τους στην υγεία, αξίζει να σημειωθεί μία ακόμη φαινομενικά ακίνδυνη καθημερινή συσκευή. Όπως και τα κινητά έτσι και οι φούρνοι μικροκυμάτων, έχουν εισχωρήσει σε όλα σχεδόν τα σπίτια -και τα εστιατόρια- του δυτικού κόσμου. Κατά διαστήματα γίνονται αναφορές στις βλαβερές συνέπειες της χρήσης τους, όμως οι αντίθετες καθησυχαστικές γνώμες «ειδικών», δεν επιτρέπουν στον απλό πολίτη να αντιληφθεί το μέγεθος των επιπτώσεων.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων, θα έπρεπε να ονομάζονται «φούρνοι ακτινοβολιών», αφού στην ουσία εκπέμπουν μικροκυματική ακτινοβολία 2450 MHz[1] στα τρόφιμα. Κάθε φούρνος μικροκυμάτων περιέχει ένα magnetron, ένα σωλήνα δηλαδή, μέσα στον οποίο τα ηλεκτρόνια επηρεάζονται από μαγνητικά και ηλεκτρικά πεδία με τέτοιο τρόπο ώστε να παραχθεί η ακτινοβολία μικροκυμάτων που αλληλεπιδρά με τα μόρια των τροφίμων.

Πως κατάντησε έτσι η περίφημη δημοκρατία και ελευθερία;

«…Πως σκάτωσε έτσι ο κόσμος φίλοι μου από τη μια μέρα στην άλλη; Πως Διαλύθηκαν λαοί, χώρες, οικονομίες από τη μια στιγμή στην άλλη; Πώς κατάντησαν μέσα σε λίγους μήνες οι άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε και να ταΐσουν τα παιδιά τους; Πως κατάντησε έτσι η περίφημη δημοκρατία και ελευθερία; Τι κάναμε λάθος σαν ανθρώπινο γένος και σκατώσαμε τη ζωή μας μέσα σε μια στιγμή;…»
Εύστοχα και ρεαλιστικά τα ερωτήματα που ταλανίζουν το μυαλό όμως οι απαντήσεις δεν είναι οφθαλμοφανής, γι' αυτό πιστεύω πως οφείλουμε να τις αναλύσουμε μέχρι το σημείο που αγγίζουν τη δικιά μας πραγματικότητα!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ


 Στις μέρες μας σπανίως θα βρούμε τρόφιμα τα οποία δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή αντιοξειδωτικές ουσίες ακόμα και σταθεροποιητές. 
 
Όλα αυτά βρίσκονται σε ποσότητες που πολλές φορές αγγίζουν τα παραφροσύνης, αφού κανένας έλεγχος δεν είναι αρκετός για να διασφαλίσει την καταλληλότητα τους για χρήση από τον άνθρωπο. 
 
Τα όρια τα οποία έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (F.A.O.) αλλά και η Ευρωπαϊκή ένωση δεν είναι ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα οι τροφές που καταναλώνουμε να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας...

Τρομοκρατική Οργάνωση: «Η Σέχτα του Ευρώ» 14 ερωτήματα προς τους τρομοκράτες των Ελλήνων που πρέπει να απαντηθούν ΤΩΡΑ!!!

Του Γιώργου Αδαλή

Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο κόσμοι πλέον! Ο κόσμος της «τηλεόρασης» και ο πραγματικός κόσμος! Στον πρώτο, η κουστωδία του Ευρώ, έχει επενδύσει στην πλύση εγκεφάλου και στην παραπληροφόρηση! Δύσκολα θα ακούσεις μια εκπομπή που σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η «κρεατομηχανή» των Media, έχει καταφέρει να επικρατήσει στις μεγάλες ηλικιακά μάζες , που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και γνώσεις χειρισμού υπολογιστών, και τους χειραγωγούν με απύθμενα ψέματα, με ανύπαρκτα διλήμματα και τους τρομοκρατούν καθημερινά, αντικαθιστώντας την αλήθεια, με την «εικονική πραγματικότητα» που έχουν συνθέσει!

Σχέδια για 23 πυρηνικές μονάδες στην Τουρκία

Με τις διθυραμβικές διακηρύξεις του Ταγίπ Ερντογάν για τα επιτεύγματα της τουρκικής οικονομίας κατά την τελευταία δεκαετία και με τη διαβεβαίωση του υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Τανέρ Γιλντίζ ότι η Τουρκία σκοπεύει να προχωρήσει στην ανέγερση 23 πυρηνικών μονάδων, άρχισε στις 5 Ιουνίου τις εργασίες του στην Κωνσταντινούπολη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ευρασία. Πρώτος ομιλητής στο Φόρουμ ήταν ο Τούρκος πρωθυπουργός, με δεύτερο τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς.

Με αυτά και με τα άλλα “έπνιξαν” την μεγάλη είδηση της ημέρας

ΚΑΙ ΕΝΩ δόθηκε εντολή για κατασχέσεις περιουσιών και συλλήψεις μικροοφειλετών, σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Κασιδιάρη...

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη

ΣΥΜΦΩΝΑ με εγκύκλιο που στάλθηκε στις ΔΟΥ όλης της χώρας, από το Υπουργείο Οικονομικών και η οποία άκουσον – άκουσον προβλέπει κατασχέσεις καταθέσεων, αυτοκινήτων, μισθών, ακινήτων, συντάξεων ακόμα και ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, σε βάρος όλων όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω του “αστρονομικού” ποσού των 3.000 ευρώ και σε βάρος αυτών που χρωστούν πλέον του επίσης “αστρονομικού” ποσού των 5.000 ευρώ ακόμα και ποινικές διώξεις, δηλαδή φυλάκιση… και όμως…

Επιστολή Βαξεβάνη προς Βενιζέλο...

Επιστολή Βαξεβάνη προς Βενιζέλο.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!κ.Βενιζέλο !


Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης.

Life style, ένας θάνατος χωρίς στυλ...

Του Κώστα Βαξεβάνη

Το life style πεθαίνει και πεθαίνει χωρίς κανένα στυλ. Τα κότερα, όσα δεν πουλήθηκαν σαπίζουν στις μαρίνες, τα πούρα έσβησαν και ίσως πολλές από τις βίλες αντικατασταθούν με κελιά.
Τι ήταν το life style;
Ήταν αποτέλεσμα μια εποχής ή διαμόρφωσε την εποχή του;
Η ανόητη κότα της ματαιοδοξίας γέννησε τα πολύχρωμα αυγά του life style ή αυτά έκαναν τις κότες που φτερούγιζαν σε μια Ελλάδα με πίστες και κομμωτήρια;
Τα δάχτυλα σηκώνονται και δείχνουν κάποιους ως υπεύθυνους. Αυτούς που παρέσυραν την ελληνική κοινωνία που τώρα ξαφνικά ωριμάζει. Είναι έτσι;
Ποιος ήταν ο καταναλωτής του life style;
Ποιοί αγόραζαν τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου;
Ποιοί πρόβαραν τον εαυτό τους στον καθρέφτη αντιγράφοντας τα πρότυπά του;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις