"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μάθαμε ποια είναι τα αφεντικά μας! Ιστορικά Κείμενα για το Αρχείο σας που δίνουν απαντήσεις.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!

Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν Πετύχει τους Σκοπούς τους, που είναι η παγκόσμια Κυριαρχία και η Εξασφάλιση των τεράστια Κερδών τους εκ του ασφαλούς, για ένα μοναδικό Λόγο: Πέτυχαν τους σκοπούς τους γιατί κατόρθωσαν και Τελειοποίησαν την πιο Δύσκολη Δουλειά στον Κόσμο:

Έκθεση - φωτιά αποκαλύπτει σχέδιο ξεπουλήματος της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.

Αποκαλυπτική έκθεση με κωδική ονομασία "Delos II" για το σχέδιο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Κώστας Κιλτίδης.

Η έκθεση έχει εκπονηθεί από την Alpha Bank και τη Rothschild που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους συμβούλους του δημοσίου σε μια σειρά από σχέδια ιδιωτικοποιήσεων για τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που θα εκποιηθούν.

«Ο τοίχος έγραφε μοναδική ευκαιρία. Εντός πωλούνται πάσης φύσεως υλικά». Οι στίχοι του Μάνου Λοϊζου περιγράφουν ίσως με τον πλέον παραστατικό τρόπο την επιχείρηση αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η άρρωστη σχέση γιατρών - φαρμακοβιομηχανίας


Το Μάρκετινγκ της Τρέλας των φαρμακοβιομηχανιών - ολόκληρο

Δείτε το και τα τρία μέρη του απίστευτου αυτού ντοκυμαντέρ για τα ψυχοφάρμακα...

Το Μάρκετινγκ της Τρέλας - Τι κάνουν τα ψυχοφάρμακα

Δείτε ένα μικρό δείγμα του νοκυμαντέρ περί των ψυχοφαρμάκων....ακολουθεί ολόκληρο το ντοκυμαντέρ σε 3 μέρη

Περισσότερη ενημέρωση περί του ACTA...


Φυσικό Αέριο και Σχέδιο Ανάν

Του Κώστα Μαυρίδη

Τις προάλλες έκλεισαν 8 χρόνια από το δημοψήφισμα. Όλοι οι πολιτικοί (στο 76% που το απέρριψε και στο 24% που αποδέχτηκε το Σχέδιο το 2004), προβάλλουν σήμερα πως το φυσικό αέριο αποτελεί ιστορική ευκαιρία για ανατροπή των πολιτικών δεδομένων εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ). Προϋπόθεση άρρηκτα συνδεδεμένη για αξιοποίηση του φυσικού μας αερίου αποτελεί η ρύθμιση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ Κύπρου και γειτονικών κρατών. Είναι η ρύθμιση της ΑΟΖ που παρέχει την ιστορική ευκαιρία για ανατροπή της τουρκικής επικυριαρχίας. Χωρίς αυτό, η πρόσβαση στον ενεργειακό πλούτο θα ήταν αδύνατη.  
Το Σχ. Ανάν περιείχε δυσνόητα σημεία στον απλό πολίτη που αισθανόταν ότι όφειλε να διαμορφώσει θέση ελεύθερα, αφού το μελετήσει και το κατανοήσει. Αν όσοι το απέρριψαν, όφειλαν αυτό μια φορά, εκείνοι που το αποδέχτηκαν όφειλαν να είναι εκατό φορές βέβαιοι ότι το κατανόησαν πλήρως αφού δεν υπήρχε ευκαιρία επανόρθωσης. 

Εμπειρίες και συλλογισμοί...


Γράφει ο Αντρέας Τ. Λουκάς

Θα πω κάτι σημαντικό για μένα: Όταν τον Μάρτη του 1957, οι εγγλέζοι δολοφονούσαν εν ψυχρώ τον μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερο μου, Ευαγόρα Παλλικαρίδη, ήμουν 13 ετών, μαθητής στην πρώτη τάξη του Ελληνικού Γυμνασίου Λαπήθου. Εκείνη η εν ψυχρώ δολοφονία, δεν έφυγε από τότε, ούτε μια μέρα από το μυαλό μου. Την έζησα, όπως ολάκερος ο Κυπριακός Ελληνισμός, και την ζω από τότε και στο ξύπνιο μου και στον ύπνο μου. Βάζω συνέχεια τον εαυτό μου στην θέση εκείνου του σχεδόν αμούστακου παιδιού. Ζω το δράμα που έζησε, εκείνος και η οικογένεια του. Και όταν έγινα πατέρας, αναρωτήθηκα τι θα έκανα, αν έκαναν στο παιδί μου, ότι έκαναν οι Εγγλέζοι στον Βαγορή…..Ή ακόμα αν έκαναν οι Εγγλέζοι σε δικό μου άνθρωπο, ότι έκαναν, είτε στον συγχωριανό μου τον Προδρομή του Ξενή (Πρόδρομος Ξενοφώντος, από το Αγριδάκι….) ή στον Βασίλη Αλεξάνδρου από τον Λιμνάτη. Τους οποίους επίσης δολοφόνησαν εν ψυχρώ, οι ίδιοι Εγγλέζοι!

Πότε, επιτέλους, οι Χριστόφιας και Σταυράκης θα απολογηθούν;

Μόνο στην Κύπρο θα μπορούσε να συμβεί: Στις αρχές του 2008, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Δ. Χριστόφια, η κυπριακή οικονομία ήταν εύρωστη και δυναμική. Από την 1η Ιανουαρίου 2008 είχαμε εισέλθει στη ζώνη του ευρώ, μια σωτήρια απόφαση, παρά την κωμική εισήγηση Χριστόφια-ΑΚΕΛ να καθυστερήσουμε κατά ένα χρόνο για να… μάθουμε (!).
Η Κύπρος δανειζόταν με επιτόκιο μεταξύ 4-5%. Το δημοσιονομικό πλεόνασμα στο τέλος του 2007, αρχές του 2008, ήταν της τάξης του 3,5%, δηλ. γύρω στα 557 εκ. ευρώ. Ήταν το σφριγηλό κομπόδεμα που με πολλές περικοπές (ιδιαίτερα από την άμυνα), ο μ. Τάσσος είχε παραδώσει στους ανεπρόκοπους και αχάμπαρους του ΑΚΕΛ. Αυτό το κομπόδεμα, οι ανεπαρκείς του ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Χαρ. Σταυράκη, το κατασπάραξαν κυριολεκτικά! 

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εφτασαν ώς εκεί! Τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, απείλησαν τον Χαρδαβέλλα και την οικογένειά του!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Εγώ τα γράφω, αλλά ...ώς συνήθως και πάλι χαρακτηρίζομαι ...γραφικός!

Προσπάθεια τρομοκράτησης, μέσω της οικογένειάς του, δέχτηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας από Χρυσαυγίτες, σήμερα το μεσημέρι, κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Πιό συγκεκριμένα, η συζυγος του δημοφιλούς παρουσιαστή-δημοσιογράφου, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην οδό Αφροδίτης, την πλησίασαν δύο μοτοσυκλέτες και ο ένας απ τους αναβάτες απευθυνόμενος προς αυτήν, της λέει απειλητικά: "Ακου να σου πώ, μια βδομάδα σας έμεινε ακόμα να κυκλοφορείτε ελεύθερα! Μετά, μόνο τοιχο τοίχο και γωνιά - γωνιά θα περπατάτε!"

Σκηνικό… πετρελαϊκής έντασης στην Κύπρο στήνει η Άγκυρα

Συνθήκες έντασης επιχειρεί να διαμορφώσει η Άγκυρα ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο β΄ γύρο αδειοδότησης.
Η απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να δώσει άδεια έρευνας για εντοπισμό πετρελαίου και εξόρυξη από τη Ρόδο μέχρι και τα νοτιοδυτικά παράλια της Κύπρου, γίνεται σε μια χρονική συγκυρία, που επιβεβαιώνει τις μεθοδεύσεις, οι οποίες παραπέμπουν και στο σχέδιο Β’ (για την περιοχή της Κύπρου).
Χρονικά η απόφαση αυτή γίνεται λίγο πριν τελειώσει η προθεσμία, που έθεσε η Κυπριακή Δημοκρατία, για κατάθεση ενδιαφέροντος από εταιρείες (11 Μαΐου) για έρευνες στα «οικόπεδα» και ασφαλώς παραμονές της έναρξης της εξαμηνιαίας προεδρίας της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Τουρκία εκβιάζει ξένες ενεργειακές εταιρίες για τις εξορύξεις στην Κύπρο!

Πριν από λίγο ο φίλος του «defence-point.gr» Παναγιώτης Α. έθεσε υπόψη μας δημοσίευμα στον επιχειρηματικό ισραηλινό ιστοχώρο «globes», όπου φαίνεται ότι η Τουρκία στην προσπάθειά της να μπλοκάρει τις εξελίξεις στην Κυπριακή Δημοκρατία, επί της ουσίας χρησιμοποιεί το αμερικανικής – επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του νεότερου και των συντηρητικών – εμπνεύσεως «επιχείρημα», το οποίο με λίγα λόγια περιγράφεται «είτε είστε μαζί μας είτε εναντίον μας»!
Το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Τούρκοι ασκούν ισχυρές πιέσεις σε ρωσικές, κινεζικές και γαλλικές εταιρίες να μη συμμετάσχουν στον Β’ γύρο αδειοδοτήσεων για 12 «οικόπεδα» που ξεκίνησε στην Κυπριακή Δημοκρατία. Πηγές του ενδιαφέροντος γενικά ιστοχώρου, αναφέρουν ότι εταιρίες από τις τρεις προαναφερθείσες χώρες αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν ώστε να μην υποστούν βλάβη οι σχέσεις τους με την Άγκυρα.

Τουρκία: Έριξε το γάντι στην Αθήνα, οδεύουμε για την αρχή… του τέλους

Η ώρα της αλήθειας φαίνεται πως έφτασε. Τώρα θα επαληθευθούν ή θα διαψευσθούν οι εκτιμήσεις πολλών ότι το «παιχνίδι» στη «σκακιέρα» της Νοτιοανατολικής Μεσογείου έχει αλλάξει σημαντικά και πως νέα δεδομένα παρουσιάζουν τεράστιες, θετικές ή αρνητικές, προκλήσεις για την Ελλάδα και την Τουρκία.

Η Άγκυρα δεν άργησε να αντιληφθεί ότι ο χρόνος της τελειώνει. Εάν οι Αμερικανοί «ξεμπλέξουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη Συρία, η αξία της Τουρκίας, άρα και η διαπραγματευτική της δύναμη, θα είναι απλώς εξαιρετικά μειωμένη. Οπότε αποφάσισε να κάνει την κίνησή της τώρα, όσο έχει πλέον «χαρτιά» να παίξει διεκδικώντας ρόλο και συμμετοχή στη νομή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ανατολικής Μεσογείου, εντός της ελληνική Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Οπότε, το πρόβλημα μετατίθεται στη Αθήνα…

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Δρ. Χάμμερ βγήκε από τη φυλακή των φαρμακοβιομηχανιών!

Ο Δρ.Χάμερ μιλάει έξω απο τα δόντια για τη φυλάκιση του και το "λόμπι" της ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών.
Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Dr HAMMER και όλες τις αποκαλύψεις που κάνει ....

Της Αριάδνης Γερούκη
Εδώ και χιλιετηρίδες, η ανθρωπότητα έχει, λίγο ως πολύ συνειδητά, την εμπειρία οτι στην πραγματικότητα, όλες οι ασθένειες έχουν μια ψυχική καταγωγή. Αυτό είναι κάτι που έχει εδραιωθεί μέσα στη παγκόσμια παρακαταθήκη γνώσης. Μόνον η «μοντέρνα ιατρική» συνεχίζει να θεωρεί την ζωντανή ύπαρξή μας ως ένα σάκο γεμάτο χημικούς τύπους.

Στο 3ο τεύχος του ΖΕΝΙΘ (Απρίλιος-Μάϊος 2005), είχε δημοσιευτεί ένα άρθρο μου για τον Δρ. Χάμερ και τη Νέα Ιατρική, με τίτλο Ο Νικητής του Καρκίνου Σαπί ζει στη Φυλακή!

Ο άμεσα υπεύθυνος για τα δεινά της οικονομίας...

Σημεία από την περιγραφή που έκανε στη Βουλή ο απερχόμενος διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Αθανάσιος Ορφανίδης:
«Η οικονομία βρίσκεται σε μία κρίσιμη κατάσταση λόγω των δυσμενών δημοσιονομικών δεδομένων που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια και της πίεσης που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα...
Κατά το 2008 ξεκίνησε στην κυπριακή οικονομία που με την είσοδό της στο ευρώ ήταν εύρωστη η δραματική επιδείνωση...από το πλεόνασμα των 500 εκατομμυρίων βρεθήκαμε με έλλειμμα 1,5 δις ευρώ...

Wikileaks: “ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΧΡΟΝΙΑ”

Από ότι φαίνεται απασχολούν πολύ τις ΗΠΑ τα τεκταινόμενα στη μαρτυρική Κύπρο της οποίας η θέση έχει γίνει εξόχως σημαντική μετά την ανακάλυψη του φυσικού πλούτου που διαθέτει. Οι σχέσεις της Λευκωσίας με τον αμερικανικό παράγοντα απασχόλησαν τα στελέχη της Stratfor, σύμφωνα με την ηλεκτρονική αλληλογραφία που διέρρευσε στο Wikileaks, κατά την ημέρα της εξαφάνισης του Christopher Metsos από τη Κύπρο.
Πρόκειται για το μοναδικό ασύλληπτο μέλος του ρωσικού δικτύου κατασκοπείας που εξάρθρωσε το FBI τον Ιούνιο του 2010 και οδήγησε στη μεγαλύτερη ανταλλαγή κατασκόπων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Είχαμε την κυπριακή μυστική υπηρεσία στο μισθολόγιό μας για χρόνια. Δεν γνωρίζω ποιος τους έχει αγοράσει αυτή την περίοδο. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις