"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κλώνος - Clone Ντοκιμαντέρ



To National Geographic εξετάζει το συναρπαστικό θέμα της κλωνοποίησης; όπου απομακρυσμένες επιστημονικές δυνατότητες έρχονται τώρα σε λειτουργία.


Από τη γενετική μηχανική των ζώων και των ανθρώπων για ανθρώπινο όφελος, με τις πραγματικότητες της αναπαραγωγικής κλωνοποίησης, το Ντοκιμαντέρ Κλώνοςδιερευνά πόσο κοντά είμαστε στην κλωνοποίηση ανθρώπων τις δυνατότητες και τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει στην ανθρώπινη φυλή.
To National Geographic εξετάζει το συναρπαστικό θέμα της κλωνοποίησης, όπου απομακρυσμένες επιστημονικές δυνατότητες έρχονται τώρα σε λειτουργία. Από τη γενετική μηχανική των ζώων και των ανθρώπων για ανθρώπινο όφελος, με τις πραγματικότητες της αναπαραγωγικής κλωνοποίησης.

Όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για το σωματίδιο Higgs με απλά λόγια και σκίτσα!

Από το 2008 που ξεκίνησε να λειτουργεί ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider - LHC) στο CERN, εκατοντάδες επιστήμονες πειραματίζονται ελπίζοντας να ανακαλύψουν (ή να μην ανακαλύψουν!) ένα...σωματίδιο με το όνομαμποζόνιο Higgs ή, αλλιώς, "το σωματίδιο του Θεού".

Στο βίντεο, ο Daniel Whiteson, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο UC Irvine, μάς εξηγεί με απλά λόγια και σκίτσα τη θεωρία πίσω από αυτήν την αναζήτηση και το πώς σχεδιάστηκαν και ξεκίνησαν τα πειράματα στο LHC.



Γιατί υπάρχει η κρίση και που θέλουν να μας οδηγήσουν


Η προδοσία της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων
Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:
Είναι επιτακτική ανάγκη να ξυπνήσει κυριολεκτικά ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας. Η μετρήσεις της επισκεψιμότητας και της ενημέρωσης μέσω διαδικτύου δείχνει οτι οι νέες ηλικίες σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Μάθετε πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας!


Μακρίνιτσα - Βόλος 19/1/13
Το Σαββατιάτικο πρωινό ξεκίνησε με σχεδόν καθαρό ουρανό, με ελάχιστα φυσικά σύννεφα. Η ατμόσφαιρα καθαρή και ευχάριστη. Προς το μεσημέρι άρχισαν οιαεροψεκασμοί...

Την προηγούμενη μέρα, ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και η ατμόσφαιρα αρκετά υγρή. Στην πόλη του Βόλου μύριζες τον καπνό από κάποια τζάκια, αλλά δεν ήταν κάτι το αποπνυκτικό. Στα μέρη μας, και ειδικά στα χωριά του Πηλίου, το τζάκι και οι ξυλόσομπες δεν είναι τωρινή υπόθεση.

Υπάρχει ανθρώπινος μηχανισμός αυτοθεραπείας;


ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...
Ο σύγχρονος πολιτισμός παραδέχεται ως αληθινό, ό,τι είναι ορατό και μετρήσιμο. Η ύπαρξη ενός φαινομένου αποδεικνύεται μέσα από την ανάλυση του μηχανισμού του και κρίνεται από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του.

Όμως η επιστήμη στέκει πολλές φορές αμήχανη μπροστά σε περιπτώσεις για τις οποίες δεν υπάρχει λογική εξήγηση όπως συμβαίνει στα περιστατικά αυτοίασης που αναφέρονται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια.

Η Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων


Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ...
Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της - η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων τώρα και με νόμο!


ellada-pagkosmio-fytwrio-anthrwpinwn-organwn 1ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 
Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη: "Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ …. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.


Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών. Γιατί;

ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ...2050 ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΝΤ. ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ


euro1
Μέτρα επ' άπειρον είναι η συνταγή για την ελληνική οικονομία που προτείνει από την άλλη μεριά του Ατλαντικού το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η έκθεση για τη βιωσιμότητα του χρέους που δημοσιοποιήθηκε χθες εισηγείται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το 2013 (προτεραιότητα έχουν οι 12.500 που έπρεπε να είχαν φύγει το 2012) αλλά...

και πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα 6% του ΑΕΠ ή 10 έως 12 δισ. ευρώ. Φέτος πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο συνολικά 27.000 εργαζόμενοι. Επίσης προτείνει και αντικατάσταση (με ξένους ειδικούς) της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του εξαμήνου για τις αποκρατικοποιήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις