"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλά για αεροψεκασμούς - Μέρος 5

Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλά για αεροψεκασμούς - Μέρος 4

Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλά για αεροψεκασμούς - Μέρος 3

Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλά για αεροψεκασμούς - Μέρος 2

Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος μιλά για αεροψεκασμούς - Μέρος 1


Ενάντια στην «Επιτροπή» των Κατεχομένων

Την βδομάδα που πέρασε με ιδιωτική πρωτοβουλία έγινε μια εκστρατεία ενημέρωσης των Ιδιοκτητών Κατεχόμενων Περιουσιών ώστε να αποφευχθεί η τουρκοποίηση τους. Ως γνωστόν, εντός του 2010 η  Τουρκία παρουσίασε ενώπιον του ΕΔΑΔ την «Επιτροπή» των κατεχομένων ως δικό της ένδικο μέσο και το ΕΔΑΔ αποφάσισε ότι, προς το παρόν, αυτή η «Επιτροπή» είναι αναγνωρισμένο ένδικο μέσο. Όμως, οι κίνδυνοι στην «Επιτροπή» είναι τεράστιοι και απροσδιόριστοι και δεν αποτελούν ένα διαδικαστικό στάδιο όπως επιτήδεια εμφανίζεται από πολιτικούς και δικηγόρους στις ελεύθερες περιοχές. Στην πραγματικότητα, το ΕΔΑΔ δηλώνει ότι οι Ε/κ ιδιοκτήτες ΔΕΝ έχουν υποχρέωση να πάνε στην «Επιτροπή», κάτι όμως που οι φορείς της τουρκικής προπαγάνδας παρασιωπούν και απειλούν τους Ε/κ ιδιοκτήτες με δήθεν «ΟΡΙΣΤΙΚΗ απώλεια της περιουσίας τους αν δεν πάνε στην Επιτροπή ως τον Δεκ 2011». Εδώ και καιρό, προκαλούμε δημόσια και ιδιωτικά, αλλά επιμελώς παρασιωπούν πως η απόφαση του ΕΔΑΔ ορίζει πως δεν υπάρχει υποχρέωση σε  Ε/κ ιδιοκτήτη να πάει στην «Επιτροπή».

Το παιγνίδι με τους Τούρκους της Κύπρου χάθηκε πριν από πολλά χρόνια!

Έχω το λοιπόν μείνει ενεός! Κατάπληκτος! Άφωνος…..Μα σοβαρολογούμε; Πόσο πολύ λοιπόν εθιστήκαμε στο να ζούμε σε εικονικές πραγματικότητες;...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ιταλική ιστορία εν συντομία...!

Εχθροί μας είναι!

Άκουσα λοιπόν ψες από την τηλεόραση τον πολύ Σιλικιώτη να λέει: «Το πρόβλημα με τους «μετανάστες», δημιουργήθηκε μεταξύ 2004 – 2006, όταν δεν υπήρχε μεταναστευτική πολιτική και η Κύπρος είχε γίνει ξέφραγο αμπέλι»……..

Τουρκική Προπαγάνδα Σήμερα

Στα τέλη της δεκαετίας του 80 και αρχές 90, ο κουρδικός αγώνας είχε ενταθεί με επιχειρήσεις και δολιοφθορές εναντίον του τυραννικού τουρκικού καθεστώτος. Ιδίως στα τουρκοκρατούμενα βουνά του Κουρδιστάν, ο τουρκικός στρατός δεχόταν απανωτά πλήγματα.

Το Αυτονόητο: Ισότητα Πολιτών

Οι διαμαρτυρίες των Τ/κ στα κατεχόμενα ξεκίνησαν ως αντίδραση στα οικονομικά μέτρα, αλλά εξελίχτηκαν σε εναντίωση προς την πολιτική της Τουρκίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις