"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο "Ελληνική κρίση". Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο NewsNow:

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Δείτε τον πιο φτωχό πρόεδρο χώρας στον πλανήτη!

Δείτε τον πιο φτωχό πρόεδρο χώρας στον πλανήτη!Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας.
Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945 δολάρια και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.
Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αϊνστάιν : «Όταν εξαφανιστούν οι μέλισσες η ανθρωπότητα θα έχει ακόμα 4 χρόνια ζωής»


Όταν το σύνδρομο CCD ή Σύνδρομο Εγκατάλειψης Αποικιών Κυψελών, εμφανίσθηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πολλοί είτε άρχισαν τις θεωρίες συνωμοσίας, είτε αδιαφόρησαν.

Η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι οι μέλισσες πεθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς, απειλώντας με εξαφάνιση την αγροτική παραγωγή και πολλά είδη φυτών που χρειάζονται επικονίαση για να αναπαραχθούν.Σε κάποιες περιοχές παραπάνω από το 40% των κυψελών είναι πλέον άδειες. Στην Ισπανία εκατοντάδες χιλιάδες αποικίες έχουν χαθεί, στην Πολωνία το ποσοστό απώλειας των μελισσών υπερβαίνει το 40%, ενώ ανάλογα προβλήματα αναφέρονται και από την Ελλάδα, τη Σουηδία, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

Τα « Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών »


(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι και σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)


Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.

Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία

Λαθρομετανάστες: "Δημοκρατία και Ελευθερία στην κρεμάλα - Έρχεται το Ισλάμ!" ! Πολυπολιτισμικοί θολοπροοδευτικούληδες και ψευτοδημοκράτες "αντιρατσιστές" που είστε; Που κρυφτήκατε;


"Δημοκρατία και Ελευθερία στην κρεμάλα - Έρχεται το Ισλάμ!"


Αυτό γράφει το πλακάτ που κρατάει υψωμένο ο λαθρομετανάστης Ισλαμιστής στα χθεσινά  επεισόδια που έκαναν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα! 



Η Ελλάδα δυστυχώς θα ζήσει τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, αφού τόσα χρόνια οι Έλληνες, είτε πίστευαν τους "προοδευτικούς" πολιτικούς που μιλούσαν υπέρ του να γίνουμε πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία, είτε δεν νοιάζοταν στην πλειοψηφία τους για το θέμα. 


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εβραίοι παντού πίσω από τις "κρίσεις"


Ένα εκπληκτικώς αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Ελληνοκρατία" Φύλλο Αγώνος 28 - Ιανουάριος 1998 (δεν κυκλοφορεί από το 1998), που ανακαλύψαμε ψάχνοντας τα αρχεία της, είναι αυτό που αναφέρεται στην τεχνητή "οικονομική κρίση" 1997-98 στην Άπω Ανατολή. Είναι εκπληκτικό πως η εφημερίδα αναφέρεται στα ίδια πρόσωπα και οργανισμούς, που σήμερα τα μαθαίνουμε από την ιδική μας τεχνητή κρίση και πόσο απλά και αποκαλυπτικά μας εξηγεί, πως ο Διεθνής Σιωνισμός δημιουργεί "κρίσεις", όταν, όπου και όπως θέλει, αναλόγως τον σχεδίων του για τον παγκόσμιο έλεγχον. Έτσι έπρεπε να γίνεται και σήμερα ο εθνικιστικός αγών, στα τόσο "άγουρα" χρόνια που χάθηκαν σε "άριους", "φυλετισμούς", "οικογενειακούς" ξυλοδαρμούς, ίντριγκες, μίση, φθόνους, πρακτορεύσεις και αλληλομαχαιρώματα. Κρίμα!


SKYWATCHER - Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μάθετε την αλήθεια;

Μόλις κυκλοφόρησε η ταινία για τα Chemtrails.  

Το SKYWATCHER είναι ένα 25λεπτο  επιστημονικό ντοκυμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζεται η πραγματική αιτία της κλιματικής αλλαγής, η οποία ειναι η...τεχνητή-ανθρωπογενής νεφοκάλυψη, τα γνωστά σε όλους μας chemtrails και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σαν ενισχυτικά καθίζησης σε αυτά (ιωδιούχος άργυρος, αλουμίνιο, στρόντιο κλπ). Η κλιματική αλλαγή δεν οφείλεται στην εκπομπή ρύπων όπως το  CO2.

Ανωνυμία τέλος στο Facebook, καθώς θα ρωτά τους φίλους σας για το αν χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα!


Ανωνυμία τέλος και στο Facebook, καθώς η νέα πολιτική της εταιρείας για το κοινωνικό δίκτυο ζητά το πραγματικό όνομα κάθε χρήστη (συγκεκριμένα στις ΗΠΑ το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα) και μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να εξακριβώνουν ποιοι χρήστες χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα. Ρωτώντας τους φίλους του!




Όπως βλέπετε και στο παραπάνω screenshot (το οποίο έβγαλε στη φόρα ένας χρήστης του Twitter), είναι πιθανό να σας εμφανιστεί στο προφίλ σας ερώτηση σχετικά με κάποιον φίλο σας “Is this your friend’s real name?” και προσφέρονται 4 επιλογές για απάντηση “Yes”, “No”, “I don’t know” και “I don’t want to answer”.

ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ 5.000 ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ;‏


Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012.

 Οι Ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα…..

 Επιπλέον, υπάρχουν προφανώς πολύ λίγα πυρηνικά καταφύγια για εκείνους που ζουν έξω από το κέντρο της πόλης. Οι αρχές θέλουν σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Μόσχας να είναι σε θέση να καταφύγει σε κάποιο καταφύγιο μέσα σε λίγα λεπτά.

 Αλλά σε αυτή την εποχή, όταν ο “ψυχρός πόλεμος” υποτίθεται ότι έχει τελειώσει, γιατί τα 5.000 πυρηνικά καταφύγια αποτελούν μια τέτοια επιτακτική ανάγκη;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ...



ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ (ΑΠΌ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ 2012) 

Κι όποιος δεν λέει να πειστεί ότι σε απόσταση αναπνοής καραδοκεί ο χειρότερος πόλεμος της γνωστής ιστορίας - που βεβαίως "Σκοτεινή Κοιλάδα" του θα είναι και η Ελλάδα - με το συμπάθειο αλλά δεν παρέχει και την καλύτερη υπηρεσία ως προς την επιβίωση αυτού του τόπου, αυτού του Λαού κι αυτού του Έθνους...
Απολαύστε λοιπόν τον Κίσσινγκερ να σας λέει : "Θα καταστραφείτε...θα πεθάνετε...θα κυριαρχηθείτε..."




Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!


Ο σημερινός φοβικός άνθρωπος, ζώντας μέσα στο αίνιγμα της τεχνολογίας, της αλάνθαστης επιστήμης και της πολιτικής αστάθειας, διαβάζοντας  παράλληλα και τα αποτελέσματα βάσιμων ερευνών που δείχνουν με το δάχτυλο, -ονομαστικά και ουρλιάζοντας- την επικινδυνότητα κάποιων προιόντων , (τα οποία εκπαιδευτήκαμε να τα συνδέουμε με την προσωπικότητα μας) νιώθει ανοχύρωτος, ανυπεράσπιστος, μπερδεμένος και στο τέλος, αφορίζει όλα τα προιόντα που υπάρχουν στην αγορά και τα οποία μπορούν να διασφαλίσουν την υγεία του ίδιου και της οικογένειας του.



Οπότε η αντίσταση μοιάζει εντελώς απίθανη. Όμως σε αυτή τη σκέψη βασίζονται και αυτές οι δολοφονικές εταιρείες που παίζουν με την ζωή μας. Στο μπέρδεμα, στην αναβλητικότητα, στην αίσθηση της μάζας που έχουμε. Νιώθουμε πολλές φορές σαν μια αγέλη ποντικών ,που μας κυνηγάει μια μόνο γάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα ποντίκια μπορούν να σωθούν απο την γάτα, αν αλλάξουν τους κανόνες. Αν ορίσουν εκείνα τους κανόνες του παιχνιδιού. 

Το Facebook μας παρακολουθεί παντού και πάντα


Το Facebook μπορεί να συνεχίσει τη παρακολούθηση των πλοηγήσεων και των δραστηριοτήτων/ενεργειών των χρηστών του Internet, ακόμη και έπειτα από την αποσύνδεση κάποιου χρήστη από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.



Μέσω της χρησιμοποίησης της εφαρμογής Facebook Connect, καθώς και άλλων εφαρμογών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social plug-ins), το Facebook μπορεί να θέσει σε λειτουργία ένα cookie παρακολούθησης σε οποιοδήποτε ιστότοπο διαθέτει κουμπιά "like" ή "share", το οποίο παρέχει στο Facebook τη δυνατότητα πρόσβασης σε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών των χρηστών, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου Βusiness Insider.

Σταματήστε τον Κώδικα (Stop Codex Alimentarius)

ΨΗΦΙΣΤΕ

Η προστασία της υγείας μας είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Και όμως, κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο από προβλήματα υγείας τα οποία μπορούν να εμποδιστούν, όπως είναι τα εμφράγματα εγκεφαλικά και ο καρκίνος. 
Τα επιστημονικά ευρήματα μας έχουν δείξει ότι αυτές οι ασθένειες, και πολλές άλλες, μπορούν να προληφθούν με την χρήση ελευθέρων από παρενέργειες φυσικών θεραπειών. Μέχρι τώρα, πάνω από 10.000 έρευνες-μελέτες έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, οι περισσότερες των οποίων μάλιστα είναι και διαθέσιμες online (ηλεκτρονικά), οι οποίες δείχνουν την ζωτική σημασία  των βιταμινών και των άλλων μη πατενταρισμένων φυσικών θεραπειών, στην  προστασία της υγείας μας.

Τα φάρμακα με στατίνες βρέθηκε πως επιταχύνουν την αρτηριακή ασβεστοποίηση


Νεώτερη έρευνα που δημοσιεύθηκε, αποκαλύπτει ότι η  πιο συχνή χρήση στα φάρμακα στατινών  είναι συνδεδεμένη με την ασβεστοποίηση της στεφανιαίας αρτηρίας και της αρτηρίας της αορτής,  που και οι δύο τους συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καρδιαγγειακή θνησιμότητα και στην θνησιμότητα από κάθε αιτία.
Στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου 2012 στην  Επιθεώρηση Φροντίδα Διαβήτη (journal Diabetes Care,) , οι ερευνητές μελέτησαν ασθενείς με Διαβήτη Τύπου2 και προχωρημένη αρτηριοσκλήρυνση , και βρήκαν  ότι η ασβεστοποίηση της στεφανιαίας αρτηρίας « ήταν σημαντικά υψηλότερη σε ασθενείς που χρησιμοποιούσαν πιο συχνά στατίνες, από ασθενείς που χρησιμοποιούσαν λιγότερο συχνά».[i]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις