"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Απέχουμε Ένα Χρόνο Από τις Παγκόσμιες Διαδηλώσεις


Ποια είναι η πρώτη αιτία που διαδηλώνει και διαμαρτύρεται ο άνθρωπος; Τα εύλογα, δικαιολογημένα κίνητρα των καταπατημένων ανθρώπων να αντεπιτεθούν είναι πολλά – φτώχεια, καταπίεση, στέρηση των εκλογικών δικαιωμάτων, κλπ – αλλά το μεγαλύτερο είναι πιο πρωτόγονο από τα παραπάνω. Είναι Η ΠΕΙΝΑ απλά και ξάστερα. Εάν υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος που πυροδοτεί έντονα την κοινωνική αναταραχή, είναι το ότι δεν βρίσκεται τροφή ή το ότι είναι πολύ ακριβή και επομένως δυσεύρετη. Αυτό αναφέρει μια ομάδα θεωρητικών των Πολύπλοκων Συστημάτων στο Cambridge, και έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Γεωπαθητικό Στρες


Η  θεωρία του γεωπαθητικού στρες υποστηρίζει ότι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγεια ρεύματα νερού, υπόγειες πηγές ακτινοβολίας και άλλες) δημιουργούν αυξημένες δονήσεις, δηλαδή υψίσυχνη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Αυτές οι περιοχές που παρουσιάζουν γεωπαθητικό στρες κατηγορούνται για μεγάλο κατάλογο ασθενειών, από πονοκεφάλους έως καρκίνο. Πρέπει να πούμε ότι η θεωρία αυτή δεν γίνεται αποδεκτή -ως μη επιστημονική- από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Καθόλου δεν μας ξαφνιάζει φυσικά, ειδικά όταν έχουν να δώσουν λογαριασμό στις αγαπημένες τους ‘Μυστικές Εταιρίες’ που ανήκουν. Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Αβατον το 2007 και στην www.miastala.com, αντιγράψτε το ελεύθερα βάλτε και σύνδεσμο ως είθισται.

Η Nestlé “Θα σε βρει όπου και αν είσαι.”

clip_image002Ένας νέος διαγωνισμός που διεξάγει η γνωστή σοκολατοβιομηχανία και όχι μόνο της Nestlé στη Μ. Βρετανία προβάλει την ιδέα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης σαν κάτι το αστείο και ενθουσιώδες … ναι, μεν, αλλά για βλάκες. Η καμπάνια έχει τον τίτλο “Θα σε Βρούμε” και το διαγωνιστικό κομμάτι αφορά την τοποθέτηση ενός τσιπ παρακολούθησης μέσα στη συσκευασία μίας σοκολάτας, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στη Nestlé να εντοπίσει τον/την τυχερό/ή που αγόρασε την “τυχερή” σοκολάτα μέσω δορυφόρου και να στείλει έτσι μία ομάδα άμεσα για να παραδώσει το χρηματικό έπαθλο.

H Συνομωσία Ενάντια στον ΤΕΣΛΑ. Γιατί Περιθωριοποιήθηκε ο Μεγάλος Εφευρέτης;

2330920307_4b090189c2_o
“Πέρασα όλα μου τα χρόνια στη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανολόγων (1951-1956) χωρίς ν’ ακούσω το όνομα του Νίκολα Τέσλα, ακόμη και σ’ εκείνα τα μαθήματα που σαφώς αναφέρονται σε μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή σε μεταφορά ενέργειας ή σε ασύρματη επικοινωνία (ραδιόφωνο). Ξόδεψα αρκετό καιρό σε μια ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θυγατρική εταιρεία της RCA, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αρκετά σημαντικούς και έμπειρους ανθρώπους. Ποτέ, σε τόσες πολλές διαλέξεις, συναντήσεις και συζητήσεις που είχα, δεν αναφέρθηκε πουθενά ο Τέσλα. Πάντως θυμάμαι καλά ονόματα λιγότερο σημαντικών πρωτοπόρων στο χώρο του ηλεκτρισμού. Αρκετοί συνάδελφοι και παλιοί συμφοιτητές μου είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Ο Τέσλα ήταν ανύπαρκτος”. Max E. Valentinuzzi, Nikola Tesla: Was He So Much Resisted and Forgotten

Η “Μύηση του Μπίμπο”

Bimbo's Initiation-1Αυτό το σύντομο φιλμάκι κινουμένων σχεδίων από τη δεκαετία του 1930 με τον τίτλο «Η Μύηση του Μπίμπο»είναι άκρως ενδιαφέρον και αν διαβάσει κανείς τα σχόλια στο youtube θα δει ότι το χαρακτηρίζουν ανατριχιαστικό και ενοχλητικό. Στην πραγματικότητα, η όλη ιστορία που παρουσιάζεται είναι αρκετά μαύρη και περίεργη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να διακρίνει κανείς τους μασονικούς συμβολισμούς και να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για όλες τις μυστικές εταιρείες και τις δοκιμασίες που περνάει κανείς για να γίνει μέλος τους. Για κάποιον που γνωρίζει περισσότερα το βίντεο τα λέει όλα.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο δημοσιογράφος Alex Jones αποκαλύπτει τα στρατόπεδα της FEMA!


Τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ FEMA ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ: Ο Alex παρουσιάζει νέο βίντεο που γυρίστηκε στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες και είναι σε θέση να επιβεβαιώνει ένα «κομβικό σημείο παράδοσης» της επεξεργασίας χιλιάδων ανθρώπων ανά ώρα ,κατ 'ευθείαν από τον δρόμο και άλλα σημεία μεταφοράς.

Περαιτέρω,ο Alex μας λέει για τα βίντεο κλιπ των άλλων εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν κατά το παρελθόν για μαζική συγκράτηση των διαφωνούντων στην πόλη της Νέας Υόρκης και για την κράτηση αυτών και κατά τη διάρκεια των μαζικών συλλήψεων, κατά τη σύμβαση του 2004 του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και για τις πρώην εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου Mueller στο Austin που εκτίθενται. 


Αυτό είναι, φυσικά, μόνο η κορυφή του παγόβουνου, και καταδεικνύει ακόμη τους αυξανόμενους στόχους προς την Αμερική και διαφωνούντες προς την πατρίδα.

Μας ψεκάζουν με χημικά ακόμα και τη νύχτα...


Κατά καιρούς, αφού οι αντιδράσεις για τους αεροψεκασμούς όλο και αυξάνονται και παρουζιάζονται διάφορα ντοκουμέντα, επίσημα κυβερνητικά στελέχη (στο εξωτερικό) παραδέχονται ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να αντανακλούν την Ηλιακή ακτινοβολία και να μας προστατέψουν από την υπερθέρμανση του πλανήτη, τις κλιματικές αλλαγές κλπ κλπ.  Βέβαια η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ενα θέμα με μεγάλη απήχηση και μπορεί να πείσει τον καθέναν.

Η αεροπορική εταιρεία EasyJet ψεκάζει με δηλητήριο (χημικοί αεροψεκασμοί)


Η EasyJet (συντομ: EZJ) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (πρώτη είναι η Ryanair), γνωστή επίσημα ως easyJet Airline Company Limited, που εδρεύει στον αερολιμένα του Λονδίνου Λούτον.


Η αερογραμμή διεκπεραιώνει συχνές σχεδιασμένες υπηρεσίες για τουςεπιβάτες ελεύθερου χρόνου και επιχειρήσεων[ασαφές] και εξυπηρετεί περισσότερα από 500 δρομολόγια μεταξύ περισσότερων από 118 διαφορετικών αεροδρομίων σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική και δυτική Ασία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις