"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εχθροί μας είναι!

Άκουσα λοιπόν ψες από την τηλεόραση τον πολύ Σιλικιώτη να λέει: «Το πρόβλημα με τους «μετανάστες», δημιουργήθηκε μεταξύ 2004 – 2006, όταν δεν υπήρχε μεταναστευτική πολιτική και η Κύπρος είχε γίνει ξέφραγο αμπέλι»……..
Δύο τινά: Πρώτον, τότε δεν ήταν βεβαίως κυβερνήτης ο σύντροφος Χριστόφιας, ο «τρισκατάρατος» Παπαδόπουλος ήταν, ναι ντε εκείνος που ήταν και η αιτία να απορριφθεί το Σχέδιο το οποίο η ηγεσία του ΑΚΕΛ, και ο Σιλικιώτης μαζί,  είχε δώσει τον λόγο της στον Ταλάτ και στον «διεθνή παράγοντα» πως θα επέβαλλε στην αγέλη των Ε/Κ και δεύτερον ο εν λόγω Σιλικιώτης διαδήλωνε ακριβώς στην υπό αναφορά περίοδο για τα δικαιώματα των «μεταναστών» δέρνοντας αστυνομικούς……
Είναι καιρός εμείς οι «φασίστες», οι «εθνικιστές», οι «ρατσιστές», οι «ελληνόφωνοι» να εξηγήσουμε σ’ αυτή την θλιβερή μειοψηφία που βλακωδώς, μόνοι μας, καθίσαμε στο σβέρκο μας, μερικά βασικά πράγματα.
  1. Πως επειδή κάναμε μια φορά μια βλακεία, ψηφίζοντας τους (όσοι το έκαμαν δηλαδή….Επειδή είναι και κάποιοι από εμάς που ακόμα κοιτούν κάθε πρωί τον καθρέφτη χωρίς να ντρέπονται, κ. Λάζαρε Μαύρε!) και κάμνοντας τους κυβέρνηση, δεν πρόκειται αυτό να ξανασυμβεί!
  2. Δεν είμαστε «ελληνόφωνοι»! Είμαστε Έλληνες! Εγώ προσωπικά σεμνύνομαι για την Αρκαδική καταγωγή μου!
  3. Οι τούρκοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αδελφοί μας! Εχθροί μας είναι! Επειδή από την ημέρα που ενέσκηψαν στην περιοχή, η οποία ήταν η προαιώνια κοιτίδα του Ελληνικού πολιτισμού μας, μόνο συμφορές υποστήκαμε από μέρους τους!
  4. Δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα σε κανένα. Είτε λαθρομετανάστης είναι αυτός, είτε «δικαιούχος αιτητής ασύλου» είτε τούρκος!
  5. Τον Εθνικό Πλούτο της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι με τον μόχθο μας και με την εργατικότητα μας οι Έλληνες της Κύπρου που τον δημιουργήσαμε, και μάλιστα αμυνόμενοι συγχρόνως εναντίον του συνεχούς πολέμου που μας είχαν κηρυγμένο οι αμερικανοεγγλεζοτούρκοι. Και το γεγονός ότι αυτοί οι ανίκανοι ερασιτέχνες που μας κυβερνούν σήμερα τον κατασπαταλούν σε παροχές στον κάθε επιτήδειο που μας έστειλε η Τουρκία για να διαλύσει το κράτος μας, δεν σημαίνει πως αποδεχόμαστε κιόλας πως το έχουμε και υποχρέωση!
Και επειδή αυτή η θλιβερή μειοψηφία που ονομάζεται ΑΚΕΛική ηγεσία και η οποία εκπροσωπεί ΜΟΝΟ το εν πέμπτο του Ελληνισμού της Κύπρου, πλείστοι των οποίων εξάλλου δηλώνουν πως είναι απλώς ελληνόφωνοι Φοίνικες ή Άραβες ή και Τούρκοι και όχι Έλληνες και απειλούν να διώξουν εμάς τους Έλληνες από την Κύπρο (συνθήματα σε τοίχους της Λευκωσίας: “Kibris Turctur”, «Έξω οι Έλληνες από την Κύπρο. Ούστ», «Γαμώ το έθνος σας»….), έχει οδηγήσει μέσα στα τρία χρόνια που κυβερνά τον τόπο, την πλειοψηφία των πολιτών στην πτώχευση, θα της εξηγήσουμε γιατί είναι πλέον ανεπιθύμητη ΚΑΙ για οικονομικούς λόγους.
     1.  Επειδή από της ανάληψης της εξουσίας οδήγησε πλείστες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, στο κλείσιμο.
  1. Επειδή διοχετεύει τεράστια κονδύλια από τον εθνικό πλούτο της Κύπρου, στα κομματικά ταμεία του ΑΚΕΛ, στις κομματικές επιχειρήσεις και σε κομματικούς «επιχειρηματίες», οι οποίοι διοχετεύουν μεγάλα ποσά από εκείνα που τους παραχωρούνται και πάλιν στα κομματικά ταμεία.
  2. Επειδή για να συντηρεί το δημοσιονομικό έλλειμμα, έχει υφαρπάσει από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων δισεκατομμύρια Ευρώ, τα οποία αν επενδύονταν σωστά, οι απολαβές των δικαιούχων συνταξιούχων θα ήταν πολύ ψηλότερες και δεν θα υφίσταντο την κοροϊδία της ελεημοσύνης των δήθεν  κοινωνικών παροχών.
  3. Επειδή τα ποσά που κατασπαταλά σαν «βοηθήματα» και για διάφορες δωρεάν παροχές σε λαθρομετανάστες, «αιτητές πολιτικού ασύλου» και τούρκους, θα ήσαν υπεραρκετά για να ανακουφιστούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρόσφυγες που έδιωξε με την βία από τα σπίτια τους ο Τουρκικός στρατός και η ορδή των λεγόμενων Τ/Κ το 1974, οι δυσπραγούντες και άνεργοι Έλληνες της Κύπρου, οι συνταξιούχοι, τα θύματα της εισβολής…..
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Δεν είναι αυτή η ομοχειρία αντίθετη με το κάθε λογίς συμφέρον, των Ελλήνων της Κύπρου; Δεν είναι σε σύγκρουση ακόμα και με όλα τα υπόλοιπα κόμματα για τα πάντα; Δεν αποπειράται να κατατρομοκρατήσει με παρωχημένες σταλινικές μεθόδους τον Ελληνισμό στην Κύπρο, για να υποκύψει στους σχεδιασμούς της; Τι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας;
Πολύ σύντομα, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε το μάθημα που αρμόζει στην ομοχειρία και στον μοναδικό υποστηρικτή της, τον Κάρογιαν!
Για να δούμε αν είμαστε άξιοι να επιβάλουμε το δίκιο μας! Για να δούμε αν έχουμε Αρετήν και Τόλμην για ελευθερία!

Ανδρέας Τ. Λουκάς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις