"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αεροψεκασμοί και μήνυση από πολίτη! Παράδειγμα προς μίμηση!


Όλοι μας τον τελευταίο καιρό για να μην πω τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει τα αεροπλάνα να πετάνε στον ουρανό  αφήνοντας πίσω τους ουρές λευκής ουσίας.

Όλοι μας αναρωτιόμαστε τι μπορεί να είναι αυτό που ψεκάζουν. Στην αρχή απλά νομίζαμε πως είναι αεροπλάνα της Ε.Μ.Υ. , μετά μας καθυσήχασαν ότι απλώς είναι για να μπορέσουν να προστατέψουν τον πλανήτη από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι σε έξαρση.

Όμως τι πραγματικά είναι;; Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί.. Μήπως οι συχνοί πονοκεφάλοι που έχουμε λίγο ή πολύ όλοι μας οφείλονται στους ψεκασμούς;;; Τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν με αυτούς τους ψεκασμούς;; Είναι ασφαλές για την υγεία μας; Ποιος θα πάρει την ευθύνη και θα μας εξηγήσει τι είναι όλο αυτό που αντικρύζουμε σχεδόν κάθε μέρα στον ουρανό ;;;



Η αρχή πάντως έγινε από έναν συμπολίτη μας, ο οποίος έκανε μήνυση γι αυτούς τους αεροψεκασμούς με κατηγορία την επικίνδυνη σωματική βλάβη.



Δείτε παρακάτω την σχετική μήνυση:



Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κινητοποιηθούμε όλοι μας; 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις