"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τι Στατιστικές έχει εν τέλει η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η βιομηχανία του καρκίνου, ή «Εμπόριο με την Ασθένεια» όπως πολύ σοφά το θέτει ο Δρ. Rath, προσπαθεί να παρουσιάσει στατιστικές «αποδείξεις» ώστε να πείσει τον κόσμο να εμπιστευτεί την ζωή του στα χέρια τους. Παρόλα αυτά, οι οποιεσδήποτε ιστορίες επιτυχίας της χημειοθεραπείας περιορίζονται σε σχετικά σπάνιες περιπτώσεις καρκίνου, όπως το Λέμφωμα και Χωριοκαρκίνωμα Burkitt, περιπτώσεις καρκίνου τόσο σπάνιες που πολλοί ειδικοί δεν έχουν δει ποτέ τους οποιαδήποτε περίπτωση.




Οι δε στατιστικές επιτυχίας της χημειοθεραπείας με την ασθένεια του Hodgkins (λύμφωμα), δεν αποτελεί παρά μια παραπλάνηση. Τα παιδιά που επιτυχώς αντιμετωπίζουν την ασθένειαHodgkins με χημειοθεραπεία, είναι 18 φορές πιο πιθανά να αναπτύξουν δευτερογενείς κακοήθεις όγκους μετέπειτα στην ζωή τους. (New England Journal of Medicine, March 21, 1996). Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (NCI Journal 87:10), ασθενείς που είχαν υποστεί χημειοθεραπεία, ήταν 14 φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν λευχαιμία και 6 φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο των οστών, των αρθρώσεων και των μαλακών ιστών από τους ασθενείς που δεν είχαν υποστεί χημειοθεραπεία.Παρόλα αυτά αν έχετε ένα παιδί με Λύμφωμα και αρνείστε να το υποβάλετε σε χημειοθεραπείες για τις πιο πάνω τεκμηριωμένες αιτίες, θα δεχθείτε ποινική δίωξη από το νόμο, και το πιο πιθανό, να σας πάρουν το παιδί σας, με κατηγορία αμέλειας. Εν τέλει, είναι σημαντικό να θυμόμαστε το εξής: Παρόλο που μόνο το 2-4% όλων των καρκίνων ανταποκρίνονται στην χημειοθεραπεία, έχει πλέον καταστεί καθιερωμένη διαδικασία οι διαγνωσθέντες, να χορηγούνται χημειοθεραπευτικά φάρμακα για την πλειοψηφία των καρκίνων. Το ποσοστό σήμερα των ασθενών, στις Ηνωμένες ,που έχει διαγνωστεί με καρκίνο και λαμβάνει χημειοθεραπείες, φτάνει το 75 τις εκατόν. 

Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις