"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Κίσσινγκερ ζητάει να συνεργαστούν Η.Π.Α και Κίνα για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Τάξης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6P8_50M8pLocBlvAwRw2AmdCneKBf9O9hap7nrb6hWtu3braFGLt9ljS_Xj5ZHNnsEZCzVFD51GsTpdCvx1V-s_7iMfbbniDeKOxBbDsBmz3mkPDvTOW2Uh-YR1WkHL-UM61m4grb44s/s1600/kisinger-nwo.pngΕπιμέλεια άρθρου Eva Cat

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο προστατευόμενος του Rockefeller, Henry Kissinger καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και την

 απολυταρχική κυβέρνηση της Κίνας να εργαστούν μαζί για να δημιουργήσουν μία  παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση.


«Η πρόκληση είναι," είπε ο Κίσινγκερ στο Asia Society την περασμένη εβδομάδα, «πώς να χτίσουμε μια παγκόσμια τάξη, για πρώτη φορά στην ιστορία  σε παγκόσμια βάση. Μιλάμε πολύ για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ μια παγκόσμια κοινότητα πριν ", και πρότεινε τότε η Κίνα και οι ΗΠΑ να συνεργαστούν για μια τέτοια προσπάθεια.

Ο David Rockefeller έχει αποτίσει φόρο τιμής στον κομμουνιστή προέδρο της Κίνας, Μάο, το πιο παραγωγικό μαζικό δολοφόνο του 20ου αιώνα (υπεύθυνο για την εκκαθάριση από 49-78,000,000 Κινέζους πολίτες ).

Ο Rockefeller θεωρεί τον  Μάο ως ένα ιδανικό ηγέτη και τη κομμουνιστική επανάσταση και τη δολοφονική πολιτική με εκκαθαρίσεις ανθρώπινου πληθυσμού ως πρότυπο για την παγκόσμια κυβέρνηση.

"Όποιο και αν είναι το τίμημα της κινεζικής επανάστασης [έμμεση αναφορά σε εκατομμύρια δολοφονημένων ανθρώπων], προφανώς έχει καταφέρει όχι μόνο την παραγωγή πιο αποτελεσματικής  και αφοσιωμένης διοίκησης, αλλά και στην προώθηση υψηλού ηθικού για το σκοπό της κοινότητας ... Το κοινωνικό πείραμα στην Κίνα στα πλαίσια της ηγεσίας του προέδρου Μάο είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα πειράματα  στην ιστορία της ανθρωπότητας, " έγραψε ο  Rockefeller στους New York Times, στις 10 Αυγούστου του 1973.

Ο Rockefeller αφειδώς επαινούσε  τον Μάο και τους κομμουνιστές τρία χρόνια πριν από το τέλος της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα. Σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις οι δολοφονίες και γενικά οι θάνατοι που έγιναν  από τη πολιτιστική εκκαθάριση του Μάο υπερβαίνουν τα 30 εκατομμύρια άτομα .

Έμπιστο τσιράκι του Rockefeller, ο Henry Kissinger, πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα να πραγματοποιήσει  ό, τι έκανε ο Μάο στην Κίνα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κι αναρωτιέται ένας απλά λογικός άνθρωπος. Έως που θα φτάσουν για να πετύχουν τους παρανοϊκούς σκοπούς τους?  Ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο του Kissinger στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ξέρουμε γενικά το ρόλο του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι σκοπεύουν να κάνουν σύντομα στο κόσμο??? Σκοπεύουν να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κομμουνιστική, τύπου Μάο, κυβέρνηση? Με εκατομμύρια ανθρώπους να πεθαίνουν από τη πολιτική της βίας που θα εφαρμόζουν και από μια επιβαλλόμενη σιωπή που θα πραγματοποιείται με απάνθρωπους τρόπους? 
Δείτε το βίντεο:

Eva Cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις