"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ανακλήθηκε ποινική δίωξη κατά του διοικητή Πανίκου Δημητριάδη από τον Γενικό Εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη...Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/7/7/540577/panikos.jpgO Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Πέτρος Κληρίδης με παρέμβαση του ανακάλεσε την άσκηση ιδιωτικής ποινικής δίωξης εναντίον του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για ακρόαση την ερχόμενη Παρασκευή και αφορούσε στο κούρεμα των καταθέσεων.

Εναντίον του διοικητή της ΚΤ είχε καταχωρηθεί ιδιωτική ποινική αγωγή από δικηγόρο ο οποίος ενεργούσε εκ μέρους πολίτη της Δημοκρατίας.

Η αγωγή αναφερόταν σε ενέργειες και δημόσιες τοποθετήσεις του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη και συνεργατών του οι οποίοι σύμφωνα πάντα με το λεκτικό του κατηγορητηρίου, παραπληροφόρησαν και προχώρησαν σε επεμβάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων εκ μέρους του ενάγοντος στο πλαίσιο του κουρέματος καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή.

Η υπόθεση ήταν ορισμένη για τις 7 Ιουνίου, ωστόσο ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης ασκώντας εξουσίες που του παρέχει ο νόμος ανέστειλε την ιδιωτική ποινική αγωγή.

Μετά την παρέμβαση Πέτρου Κληρίδη η αγωγή τερματίζεται και αναμένεται το αποτέλεσμα της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, τόσο στην Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία, όσο και στην επιτροπή θεσμών της βουλής.

Εν τω μεταξύ, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα εκδώσει την ερχόμενη Παρασκευή, επτά Ιουνίου, στις δέκα το πρωί, τις επιφυλαχθείσες αποφάσεις της για τις 52 προσφυγές που αφορούν στα διατάγματα που έχουν εκδοθεί σχετικά με το κούρεμα καταθέσεων στη Λαϊκή και την Τράπεζα Κύπρου.

Πηγή: Stockwatch
05/06/2013 - 09:15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις