"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Θερμό μήνυμα Πούτιν υπέρ του Ελληνισμού: "Είμαστε δίπλα σε Ελλάδα και Κύπρο"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjo_xhkWPHqGZLcpb5q1Uv6n_yWPyh7QDHOcmX0u2_5RbNOQ7xSl4wBE0rg7V6iLrFVNkiIbxpAMkuSm4Slsw4petToAcQrLmyCJYQWtS1S77q1N7ADvetrK47nEYhSH8oy2KbCeteRzYw/s1600/poutin.jpgΘερμό μήνυμα προς τον Έλληνισμό Ελλάδος και Κύπρου έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ενόψει και της επίσκεψης του Ρώσου υπουρού Άμυνας Σεργκέι
Σοιγκού στην Ελλάδα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
 
Το μήνυμα έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δείχνει μια πρώτη ανταπόκριση στην διάθεση που είχε εσχάτως η Αθήνα για ανθ'ερμανση των ελληνορωσικών σχέσεων με έμφαση στον αμυντικό τομέα.
 
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα μύνημα του Β.πούτιν:
 
"Η Ρωσία τιμά την παραδοσιακά στενή «εταιρική σχέση» με την Ελληνική Δημοκρατία, η οποία διαθέτει βαθιές ιστορικές και πνευματικές ρίζες", δήλωσε πριν από λίγο στο Κρεμλίνο ο Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της επίδοσης διαπιστευτηρίων 20 νέων πρεσβευτών στη Μόσχα. 
 
«Τον Σεπτέμβριο γιορτάσαμε τα 185 χρόνια από την καθιέρωση των διπλωματικών σχέσεών μας», είπε ο Ρώσος ηγέτης, σημειώνοντας ότι «ο διμερής πολιτικός διάλογος και η επιχειρηματική μας συνεργασία έχουν καλές προοπτικές, συνυπολογίζοντας μεταξύ άλλων και την επικείμενη ελληνική Προεδρία στην ΕΕ». «Οι σχέσεις με την Κυπριακή Δημοκρατία παραδοσιακά αναπτύσσονται σε φιλικό κλίμα. Θα συμβάλλουμε και στο εξής στην εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό και ανθρωπιστικό τομέα, θα συμμετάσχουμε στην αναζήτηση δίκαιης και βιώσιμης διευθέτησης του Κυπριακού προβλήματος», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος, αναφερόμενος με τη σειρά σε όλες τις εκπροσωπούμενες χώρες. 
 
Yπενθυμίζεται ότι έχει καθορισθεί η ημερομηνία βολής αποδοχής, του S-300, η 11η Δεκέμβρη ενώ κατά την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού, θα υπογραφεί διακρατική συμφωνία-πλαίσιο, για την αμυντική συνεργασία των δύο χωρών.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις