"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς (CHEMTRAILS)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCNcqOy823Gnx6AO2Bz_Qym6LN92mfW8AkHnqz45a46dpDJsM6_q7X8s4NvgdQLVH0xj4TCyPrxg2itWIA_mZHtNNOnseJxO7plseiAWqAEzHtDg7hbttWJ0jpDdRF0Dlk3hrohA38cjs/s320/%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99.JPG
Διαβάστε την εργασία σπουδάστριας για το φαινόμενο αυτό. Η εργασία, περιγράφει το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών, ή αλλιώς chemtrails, που έχει παρατηρηθεί στους ουρανούς από διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες.


Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων.

 Στην εργασία αναφέρεται ο σκοπός των chemtrails και η αρχική ιδέα εφαρμογής τους.

Εξετάζονται οι επιπτώσεις που έχουνε στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και κάποιες ασθένειες που προκαλούν. Επίσης αναφέρονται οι χημικές ουσίες που περιέχουν τα αέρια των αεροψεκασμών. 




Θα δείτε την σχέση των chemtrails με το σύστημα H.A.A.R.P και την εξήγηση διάφορων αλλαγών στο περιβάλλον μας. 

Επιπλέον θα δούμε κάποιες κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάποια άρθρα που έχουν δημοσιοποιηθεί και κάποια forum συζητήσεων που προτείνονται μαζί με κάποια βιντεάκια.
Διαβάστε αυτούσια την μελέτη...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις