"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

HAARP - το απόλυτο ΥΠΕΡ-όπλο! Δράση και αντίδραση...

Τι είναι το σύστημα HAARP; Δράση και αντίδραση.

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο το δημιούργησε
η κυβέρνηση των ΗΠΑ για λογαριασμό της πολεμικής Αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού της.




Αυτό που κάνει, είναι να εξετάζει συνεχώς την ιονόσφαιρα με σκοπό την κατανόηση και παρακολούθησή της. Η επίσημη θέση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. είναι ότι τους βοηθάει στην ανίχνευση αγνώστων αντικειμένων στην ατμόσφαιρα (π.χ. αναγνώριση εχθρικών πυραύλων).

Οι εγκαταστάσεις του HAARP βρίσκονται στην Αλάσκα και φυλάσσονται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας. 

Οι εγκαταστάσεις του HAARP βρίσκονται στην Αλάσκα και στην Κύπρο στις Αγγλικές Βάσεις στο ακρωτήρι στη Λεμεσό και φυλάσσονται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Οι τεράστιες εγκαταστάσεις του HARP βρίσκονται στην Αλάσκα, ενώ φωτογραφίες των μηχανημάτων που το αποτελούνε, δεν έχουν δημοσιευτεί. 

Ωστόσο, το HAARP έχει κατηγορηθεί ότι έχει πυροδοτήσει διάφορα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα κατά καιρούς, όπως πλημύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα, και δεν διστάζουν να αποδίδουν στο HAARP την ιδιότητα του ΥΠΕΡ-όπλου, το οποίο απελπισμένα προσπαθεί η κυβέρνηση των Η.Π.Α. να το κρατήσει μυστικό. 

Οι θεωρίες συνομωσίας για την πραγματική χρησιμότητα του HAARP είναι πάρα πολλές και δεν μπορούν να αναλυθούν σε ένα μόνο άρθρο.

Το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP, έχει κατηγορηθεί επανελημένα για διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα δεν διστάζουν να συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα και τις άγνωστες σε εμάς ανακαλύψεις του. 

Το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP, έχει κατηγορηθεί επανελημένα για διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα δεν διστάζουν να συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα και τις άγνωστες σε εμάς ανακαλύψεις του. Εγώ σε αυτό το άρθρο, θα δώσω στοιχεία που δείχνουν τον συσχετισμό του HAARP με τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία την 11/03/2011 και ώρα 05:46 UTC και δημιούργησε με την σειρά του σειρά από τεράστια τσουνάμι που πλήξανε το σύνολο της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας αλλά και όλων των νησιών του Ειρηνικού. 

Η σελίδα The High Frequency Active Auroral Research Program προσφέρει διάφορα εργαλεία τα οποία καταγράφουν την δραστηριότητα των μαγνητικών κυμάτων του HAARP και τα παρουσιάζουν σε γραφήματα. 

Η σελίδα Earthquake Hazards Program δίνει μία πλήρη και αναλυτική καταγραφή όλων των σεισμών που γίνονται παγκοσμίως. 

Σε περίπτωση που συνδιάσουμε τα δύο στοιχεία (τα γραφήματα από την δραστηριότητα του HAARP καθώς και τους μεγαλύτερους σεισμούς), τότε έχουμε το παρακάτω αποτέλεσμα.

Γράφημα όπου φαίνεται η συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του ΥΠΕΡ-όπλου HAARP και των σεισμών που πλήξανε την Ιαπωνία, δημιουργώντας θανατηφόρα τσουνάμι.

Γράφημα όπου φαίνεται η συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του ΥΠΕΡ-όπλου HAARP και των σεισμών που πλήξανε την Ιαπωνία, δημιουργώντας θανατηφόρα τσουνάμι. Έχει γίνει συλλογή δεδομένων από την 05/03/2011 00:00 UTC έως 11/03/2011 19:30 UTC.
Φαίνεται καθαρά η αδράνεια του HAARP τις 4 πρώτες μέρες, ενώ τις δύο επόμενες που οι εκπομπές του δυναμώνουν, υπάρχει αύξηση των σεισμών.

 

Λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας (11/03/2011 05:46 UTC), βλέπουμε να κορυφώνεται η δραστηριότητα του HAARP και αμέσως μετά να δημιουργούνται 10άδες σεισμοί μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Την 11/03/2011 υπήρξε ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Ιαπωνίας, με ένα μεγάλο πλήθος σεισμών. Τις δύο προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν έντονα πεδία παραγόμενα από το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP. 

Την 11/03/2011 υπήρξε ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Ιαπωνίας, με ένα μεγάλο πλήθος σεισμών. Τις δύο προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν έντονα πεδία παραγόμενα από το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP. 

Τι είναι το σύστημα HAARP; Δράση και αντίδραση

Πολλοί έχουν πληροφορηθεί για την ύπαρξη μιας καταπληκτικής εφεύρεσης, που ήταν αρχικά γνωστή σε περιορισμένο κύκλο προσώπων, του HAARP. Όμως, στην εποχή μας, ελάχιστα παραμένουν κρυφά για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή η πρόοδος της επιστήμης και ειδικά της τεχνολογίας πέτυχε να μεταδίδονται σε ολόκληρη την υδρόγειο οι πληροφορίες ταχύτερα από την αστραπή ή, ίσως, και από τη …σκέψη! 

Έτσι, είναι χρήσιμο να αναφερθούν ορισμένα στοιχεία του συστήματος αυτού, που μπορεί ήδη να μας επηρεάζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αποτελεσματικής αντίδρασης. Αυτό οφείλεται κυρίως στην άγνοια, στην ελλιπή πληροφόρηση καθώς και στην αδυναμία να γίνει πιστευτή η ύπαρξη αυτού του συστήματος…

 

Το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) για πολλούς αποτελεί το μεγαλύτερο μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών. 

Υλοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και ενεργοποιήθηκε αρχικά το 1997, ενώ σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από το 2002. 

Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν ο Nikola Tesla, που από το 1886 ξεκίνησε έρευνες για την τηλεμεταφορά ενέργειας μέσω της ιονισμένης ατμόσφαιρας. 

Ο Tesla οραματίστηκε τη δημιουργία τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας στην ιονόσφαιρα, η οποία θα μπορούσε να προφυλάξει τη γη από ακραία καιρικά φαινόμενα και αστρικές επιθέσεις, μια ασπίδα τόσο ισχυρή, ικανή να βελτιώσει ακόμα και τις τηλεπικοινωνίες. Τόσο οι έρευνες όσο και οι απόψεις του θεωρήθηκαν τολμηρές και πολλές φορές ανεπίτευκτες για την εποχή, γι’ αυτό το έργο του αναγνωρίστηκε πολλά χρόνια μετά τον θάνατό του. Μόλις πέθανε, πολλές από τις σημειώσεις του κατασχέθηκαν από το FBI με τη δικαιολογία πως έθεταν θέματα Εθνικής Ασφάλειας. 

Από εκείνη τη στιγμή και για πολλές δεκαετίες, Η.Π.Α. και Σοβιετική Ένωση προσπάθησαν να αναβιώσουν το όραμα του Tesla βασισμένοι στην ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία που είχε αναπτύξει πριν τον θάνατό του. 

Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν την τεχνολογία Phychotronics ενώ την πιο ακριβή μελέτη πραγματοποίησε ο Bernard J. Eastlund, ο οποίος, υποστηριζόμενος από τις Η.Π.Α., κατάφερε να σχεδιάσει ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού.



Στα  τέλη του 1988, το περιοδικό ΟΜΝΙ, σε συνέντευξη του δρ. Eastlund ανέφερε πως «ανασηκώνοντας κάποια μέρη της ατμόσφαιρας τα φορτισμένα σωματίδια θα μπορούσαν να ανακλάσουν ηλιακό φως και να ζεστάνουν συγκεκριμένα μέρη της γης ή ακόμα να διαχειριστούν διάφορες καιρικές συνθήκες». Ήταν η μεγαλύτερη ανακάλυψη της εποχής και η αρχή για διαμάχες σε όλους τους επιστημονικούς τομείς για τη χρήση και τους κινδύνους ενός τόσο επικίνδυνου όπλου. 

Έπειτα από αυτή την ανακάλυψη ακολούθησε η κατασκευή του συστήματος HAARP στην Αλάσκα το 1995. 

Αν και ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά περίπλοκος, με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως χρησιμοποιώντας κεραίες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας χτυπάει την ιονόσφαιρα με συγκεκριμένης συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Έτσι η ιονόσφαιρα μετατρέπεται σε μία τεράστια κεραία, ένα ιονοσφαιρικό κάτοπτρο δηλαδή, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ανακλάσει πίσω στη γη τα κύματα αυτά! Όμως το εύλογο ερώτημα που προέκυψε από αυτή τη δήλωση ήταν ο εξής: Με τι σκοπό θα έπεφταν στη γη αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα; Θα τα χρησιμοποιούσαμε μόνο για καλό ή οι δημιουργεί του είχαν άλλους σκοπούς;
Η πρώτη εξήγηση που δόθηκε στην κοινή γνώμη ήταν ότι επρόκειτο για ένα επιστημονικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών, κυρίως για στρατηγικούς σκοπούς. Όμως η εξήγηση αυτή δεν ήταν αρκετή, γιατί ακόμα και ο πρώτος εμπνευστής της ιδέας, ο Tesla, οραματίστηκε ένα σύστημα ελέγχου του καιρού... Έτσι, λίγο καιρό αργότερα, το DOD (Department Of Defense) στην προσπάθειά του να μπερδέψει την κοινή γνώμη αναγκάστηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως το HAARP έχει τη δυνατότητα με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα εχθρικής παρουσίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ιδιόκτητα συστήματα, ενώ μπορεί να ανιχνεύει αεροσκάφη (τύπου Stealth) και πυραύλους που πετούν σε χαμηλό ύψος. Παρ’ολα αυτά, οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων συνέχισαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παράγουν και να προωθούν τα Stealth, ως αόρατα μαχητικά αεροπλάνα, γνωρίζοντας από κοινού με τη Ρωσσία πως είναι πλήρως ορατά απο τις δικές τους τεχνολογίες.
Επίσης, το HAARP έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει γεωλογική τομογραφία για την ανεύρεση πετρελαίου, φυσικού αερίου και κοιτασμάτων μετάλλου. Αυτό σημαίνει πως με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποιά χώρα έχει τον μεγαλύτερο ορυκτό πλούτο, να την καταστρέψουν οικονομικά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς της πόρους… 

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις είναι σοκαριστικές ακόμα και για την εποχή μας και σίγουρα είναι ένα πολύ μικρό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει. Όμως σύμφωνα με τον οραματισμό του Tesla και τα πειράματα του Eastlund, το σύστημα HAARP μπορεί να διαχειριστεί και να επηρεάσει διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες, τυφώνες, πλημμύρες, καθώς επίσης και να υπερθερμάνει συγκεκριμένα τμήματα του γήινου φλοιού για την πρόκληση σεισμικής και ηφαιστιακής δραστηριότητας. Άλλωστε ήταν εξ αρχής ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού!.



Από το 2002 που τέθηκε σε πλήρη λειτουργία, μέχρι και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες μελέτες για τα προβλήματα που προκαλεί η χρήση του HAARP, τόσο στο περιβάλλον όσο και στον άνθρωπο λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τις γνωστές δυνατότητες αυτού του υπερόπλου. 

Από περιβαλλοντικής άποψης, το άρθρο «HAARP: Ο βανδαλισμός των ουρανών» που δημοσιεύθηκε στο αυστραλέζικο περιοδικό ΝΕΧUS, περιλαμβάνει επιστημονικές απόψεις για την καταστροφή του περιβάλλοντος, με αποκορύφωμα την άποψη του Dr Daniel Wouinter που υποστηρίζει πως ο συνδιασμός των υψηλής συχνότητας εκπομπών του HAARP, με τα μαγνητικά κύματα που εκπέμπει, θα έχει πολλές παρενέργειες με κυριότερη τον αποσυγχρονισμό του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της γης. 

Από άποψης υγείας, μελέτες έχουν δείξει πως οι επιδράσεις του πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό, ποικίλουν από απλές κοπώσεις, αύξηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών, μέχρι εμφάνιση λευχαιμίας και καρκίνου! Το χειρότερο σενάριο αναφέρει πως οι μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μπορούν να διαταράξουν τη χημεία του ανθρώπινου εγκεφάλου... 

Όσο και αν τα παραπάνω στοιχεία προκαλούν τρόμο, ακόμα πιο τρομακτικά είναι τα περιστατικά χρήσης του συστήματος HAARP για την πρόκληση φυσικών καταστροφών. Μέσα στην τελευταία δεκαετία υπάρχουν ενδείξεις και μετρήσεις που επιβεβαιώνουν την άποψη πως έχει ενεργοποιηθεί αρκετές φορές... Άν και οι ΗΠΑ σιωπούν, υπάρχουν πλέον αδιάσειστα στοιχεία πως ο τελευταίος σεισμός στη ΒΑ Τουρκία, ήταν αποτέλεσμα της χρήσης του λεγόμενου Σεισμικού Όπλου. Σύμφωνα με εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες, επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημένα μέσα και γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας 36 ώρες πριν τον καταστροφικό σεισμό, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πριν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία. Η αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι “σήμα κατατεθέν” της ενεργοποίησης του συστήματος. Ο λόγος της επίθεσης είναι προφανής, η Τουρκία εισέβαλε μαζικά στο ΙΡΑΚ ενώ είναι εδώ και πολλούς μήνες σε μόνιμη κόντρα με το Ισραήλ. Το χτύπημα είχε ως στόχο την αναστολή της εξέλιξης των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των Η.Π.Α. στην περιοχή. Η ίδια υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πρίν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας που προκάλεσε το τεράστιο τσουνάμι και καταρράκωσε την οικονομία της. Ο λόγος της στοχευμένης επίθεσης ήταν πως λίγες μέρες πριν τον σεισμό, η Ιαπωνία αρνήθηκε να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τις ΗΠΑ και να παράσχει βοήθεια στο ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης... Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω πως λίγο πριν απο τους δυο καταστροφικούς σεισμούς και για λίγες ώρες μετά και στις δύο χώρες ήταν ορατός στον ουρανό ένας έντονος ιριδισμός με μεγάλη ένταση φωτός, πιθανότατα από την υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας.

Τους ίδιους έντονους ιριδισμούς παρατηρήσαμε και στον ελληνικό ουρανό την 28 Οκτωβρίου, περίπου τη 14:00 ώρα. Η έντονη λάμψη ήταν ορατή για αρκετή ώρα και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σε συνδυασμό με αλλεπάλληλους αεροψεκασμούς που κράτησαν όλη την ημέρα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από τον εν λόγω ιριδισμό:



Όμως, τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το HAARP; Η 28η Οκτωβρίου ήταν ημέρα πολλαπλής οικονομικής - πολιτικής ρευστότητας, και ιδιαίτερα κρίσιμη για επεισόδια και αναταράξεις. 

Οι επιστήμονες εστιάζουν την προσοχή τους σε ένα ακόμα χαρακτηριστικό του HAARP. Η συχνότητα εκπομπής του είναι τα 435 MHz, δηλαδή ίδια με τη συχνότητα στην οποία λειτουργεί και ο ανθρώπινος εγκέφαλος! Γι’ αυτό και το όλο πρόγραμμα συνδυάζεται από τους συνωμοσιολόγους με το mind control, δηλαδή τον έλεγχο του ανθρώπινου νου!.. 

Τρομάζω στην ιδέα πως η υποταγή μιας χώρας σε συγκεκριμμένα συμφέροντα έχει γίνει παιχνίδι και η ανυπακοή της στοιχίζει όλο και πιο συχνά εκατοντάδες χιλιάδες αθώες ψυχές σε έναν ακήρυκτο πόλεμο που δεν έχει τέλος. Τελικά δεν είναι η φύση που μας εκδικείται...  Απλά μας επιβεβαιώνει όλο και πιο συχνά τον πιο ισχυρό νόμο της.. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό... 

Με αυτά τα πράγματι ζωτικά προβλήματα και τους ελλοχεύοντες κινδύνους δεν φαίνεται ν’ ασχολούνται οι λαοί και, μάλιστα, οι Ευρωπαίοι, ούτε, πολύ περισσότερο, ο λαός μας που περιδινείται από κρίση σε κρίση και από εξευτελισμό σε εξευτελισμό. 

Όμως, θα είχε μεγάλη σημασία, αν επιτυγχανόταν αφύπνιση των λαών που θα οδηγούσε σε οργανωμένη και μαζική αντίδραση, με κινητήριο μοχλό την ενημέρωση και την ενεργοποίηση ακόμα και όλων των νομικών μέτρων που παρέχει η διεθνής καθώς και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, ειδικά στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας.   

Όπως είπε και ο επιστήμονας Dr Richard Williams, φυσικού στο Prinston, ο οποίος αναφέρει πως «οι ενέργειες αυτές είναι ανεύθυνες πράξεις ενός παγκόσμιου βανδαλισμού»...    

Πηγή: Ελευθεροτυπία 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις