"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ν.Φάρατζ: Ε.Ε. και Βρετανία ευθύνονται για την ουκρανική κρίση- «Αν χτυπήσεις τη ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί θα έχεις αντίδραση»

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjZckdKwnWOBGNXMiT-AJeumeaLGqwN16kiny5YgeL5Ul22qSqXwΤα βέλη του στην κυβέρνηση της Βρετανίας, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση έριξε ο Νάιτζελ Φάρταζ, λέγοντας πως αυτές οι δύο προκάλεσαν την κρίση στην Ουκρανία, ενώ μίλησε και για τη Ρωσία.


Ο επικεφαλής του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας, Nάιτζελ Φάρατζ, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο «RIA Novosti», τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «έχει πράγματι προκαλέσει μεγάλο μέρος της αναστάτωσης στην Ουκρανία» με την πρόταση για συμμετοχή στην Ε.Ε. αλλά και στο ΝΑΤΟ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα της χώρας του –όσον αφορά στην κρίση. Κοινώς, πρόσθεσε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο ΥΠ.ΕΞ. Ουίλιαμ Χέιγκ διαδραμάτισαν κι αυτοί καταλυτικό ρόλο στα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Τέλος, τόνισε ότι «μου φαίνεται ότι αν χτυπήσεις τη ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί σίγουρα θα έχεις αντίδραση. Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα», είπε ο Φάρατζ στο «RIA Novosti».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις