"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γραμμόφωνο που παίζει χαλασμένους δίσκους…

Σε φτηνά φερέφωνα των κομμάτων έχετε καταντήσει δημοσιογράφοι της μαύρης λίστας. Καλά ακούσατε, καθώς και όλοι εσείς που καλείτε εκπροσώπους των κομμάτων που ανήκετε ή όχι κι η στάση  αντιμετώπισης σας είναι η τακτική του στυλ «δε σε στριμώχνω γιατί μου έχεις τάξει».
 
Πραγματικά διερωτώμαι, αφού αυτή την ιδεολογία κουβαλάτε, γιατί ακολουθήσατε τη δημοσιογραφία; Για να λέτε τα κατευθυνόμενα ανούσια ψεύτικα νέα στις οκτώ; Δε νομίζω… Σας έχει κυριέψει ο φόβος από τις απειλές, το ρουσφέτι, το βόλεμα, την αλλαγή καθώς και τις επιπτώσεις στην καριέρα σας από οποιαδήποτε εναντίωση σας προς το κατεστημένο, το παιγνίδι της κατευθυνόμενης είδησης.
Τα νέα, οι εκπομπές, οι σειρές ακόμη κι οι ταινίες που προβάλλονται είναι επιεικώς για τα μπάζα. Όλα έχουν τον ίδιο κοινό στόχο, να μας κρατούν υπνωτισμένους αφού κατά παράδοξο τρόπο πάντα επιλέγετε να παρουσιάζετε τις ληγμένες και παραπλανητικές ειδήσεις πως όλα βαίνουν καλώς. ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει καλά και το γνωρίζετε, στα πολιτικά, στα οικονομικά, στα περιβαλλοντολογικά αλλά κυρίως στα κοινωνικά… Είστε συνυπεύθυνοι κι εσείς μαζί με αυτούς που τα κάνουν αφού το κουκούλωμα, τα στραβά μάτια και η συγκάλυψη είναι συνήθεις τακτικές από τους πλείστους συναδέλφους σας.
Κρίμα όμως, γιατί η δουλειά σας θα έπρεπε να είναι η συγγραφική κι η ραδιοτηλεοπτική φωνή του κόσμου, αυτή που μπροστά σε τίτλους και φοβέρες δεν δειλιάζει και δεν υποχωρεί μέχρις ότου πάρει τις απαντήσεις που θέλει. Καταλάβετέ το πώς είστε η πιο άμεση επαφή του με τους «άρχοντες» αυτού του τόπου κι η δουλειά σας θεωρείται κι ανώτερη από βουλευτή αφού αυτοί, ως επί το πλείστον, αδυνατούν να εκπροσωπήσουν το λαό όπως πρέπει. Πιέστε τους, πατήστε τους εκεί που τους πονά, βάλτε ερωτήσεις και επιμείνετε να πάρετε τις δέουσες απαντήσεις. Ελιχτείτε μακριά από τις υπεκφυγές τους και βάλτε τους τα δυο τους πόδια σ’ ένα παπούτσι δίνοντας τους το μήνυμα πως δεν τρώτε το κουτόχορτο που τρώνε οι άλλοι και προς θεού, σταματήστε πια να παριστάνετε το γραμμόφωνο που παίζει χαλασμένους δίσκους…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις