"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες εξέφρασε τις υποψίες του ότι οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει μια μυστική τεχνολογία για τον εμβολιασμό του καρκίνου, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι αρκετοί ηγέτες ορισμένων χωρών της Λατινικής Αμερικής έχουν υποφέρει από αυτήν την ασθένεια τα τελευταία χρόνια.


Η υπόθεση Τσάβες ήρθε μετά από την ανακοίνωση της προέδρου, Cristina Fernandez de Kirchner, από το Μπουένος Άιρες, την οποία αποκαλούν νέα Εβίτα Περόν, ότι διαγνώστηκε καρκινικός όγκος στο θυρεοειδή και θα χειρουργηθεί. Ανέλαβε την προεδρεία της χώρας μετά τον θάνατο του συζύγου της Nestor Kirchner,  το 2010, από ανακοπή καρδιάς στα 60 του και ήταν αυτός που έβγαλε την Αργεντινή από το αδιέξοδο, υψώνοντας ανάστημα στους πιστωτές της χώρας και στο ΔΝΤ, διαγράφοντας το 75% περίπου του χρέους της χώρας, όταν ανέλαβε την εξουσία το 2003.


 
Ο Kirchner, που ανέλαβε τη χώρα μετά από τον Φερνάντο ντε λα Ρούα, που την κύρηξε σε πτώχευση,  έπαιξε γερά, όχι μόνο με τους δανειστές, αλλά και με το ίδιο το ΔΝΤ. Ανακοίνωσε μάλιστα πως η χώρα του δεν θα ξοφλήσει μια δόση $3.3 δισ. που όφειλε στο ΔΝΤ, αν αυτό δεν του εγκρίνει ένα νέο δάνειο του ιδίου ποσού. Το ΔΝΤ φοβήθηκε, και έσπευσε να συμμορφωθεί. Τον Δεκέμβριο του 2005, ο Kirchnerξεπλήρωσε τα χρέη της χώρας του προς το ΔΝΤ και το έδιωξε πάραυτα και οριστικά.
Η Αργεντινή δεν κατέρρευσε. Αντίθετα, αναπτύχθηκε με εκπληκτικούς ετήσιους ρυθμούς 10% , για τα επόμενα 4 χρόνια. Αυτό δεν αποτελεί μυστήριο. Η βασική αιτία της ανάκαμψης και της ανάπτυξης ήταν το γεγονός ότι η κυβέρνηση επένδυσε στην οικονομία της χώρας αντί να στέλνει τα χρήματα στο εξωτερικό ως αποπληρωμή των δανείων.
Μαζί με τον Hugo Chavez της Βενεζουέλας, τον Lula της Βραζιλίας, τον Evo Morales της Βολιβίας και τον Rafael Correa του Εκουαδόρ, ο Kirchner ήταν ένας από τους αξιοθαύμαστους πολιτικούς ηγέτες που ξεπήδησαν από τη κρίση που προκάλεσε ο νέο-φιλελευθερισμός στη Νότια Αμερική. Όπως γράφει ο Mark Weisbrot, «Οι ενέργειες του Kirchner δεν τον κατέστησαν συμπαθή στη Ουάσιγκτον και στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους, όμως θα καταγραφεί στην ιστορία όχι μόνο ως ένας μεγάλος πρόεδρος, αλλά και ως ένας ήρωας της ανεξαρτησίας της λατινικής Αμερικής».
«Δεν κατηγορώ κανέναν. Αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν ξέρει κανείς αν οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία για να εμποτίζουν με καρκίνο, χωρίς να το γνωρίζει το θύμα;», είπε ο Τσάβες στο Καράκας σε συνάντηση στρατιωτικών.
Παράξενη σύμπτωση...
Είπε ότι ήταν «πολύ, πολύ, πολύ περίεργη» σύμπτωση της ασθένειας του καρκίνου των διαφόρων ηγετών της Νότιας Αμερικής τα τελευταία δύο χρόνια, ακριβώς πριν από τις προεκλογικές εκστρατείες.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω μερικά πράγματα», δήλωσε ο ηγέτης της Βενεζουέλας. Δεν είναι εξαιρετικά σπάνια σύμπτωση ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι σημερινοί Πρόεδροι των χωρών της Λατινικής Αμερικής να έχουν κολλήσει με καρκίνο;

Εκτός από την aργεντινή Cristina Kirchner και τον Hugo Chavez, ο οποίος ακόμη ταλαιπωρείται από τον καρκίνο στην πύελο, έχουν παρουσιάσει καρκινικούς όγκους και οι Luiz Inacio ‘Lula’ da Silva, πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, καθώς και η νυν πρόεδρος, Dilma Roussef, όπως επίσης και ο Fernando Lugo,  της Παραγουάης.
 
Δεν είναι απίστευτο; Γιατί ΟΛΟΙ οι παραπάνω είναι ανεπιθύμητοι, Persona Non Grata, στην Σιωνιστική Υπερδύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών και στο Ισραήλ, την Μητέρα των ΗΠΑ και πάντων των Εβραίων ανά τον κόσμο... Πολλές «συμπτώσεις» για να είναι απλά και μόνο μία απλή Σύμπτωση, δεν λέτε; Πρέπει να προσέχουμε...
Εδώ όμως ας σημειωθεί ότι η επέμβαση της Φερνάντες, στις αρχές του 2012 όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο του θυρεοειδούς, ο οποίος είχε διαγνωστεί λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας στην προεδρία, υπήρξε επιτυχής, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε πως τελικά προέκυψε, από τις εργαστηριακές εξετάσεις, πως ο αδένας που αφαιρέθηκε δεν περιείχε ποτέ καρκινικά κύτταρα.
 
Επίσης ο Τσάβες είπε ότι ο φίλος του, ο Κουβανός, Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος επέζησε από πολλές απόπειρες δολοφονίας, τον προειδοποίησε να είναι προσεκτικός το τι τρώει, γιατί τα τρόφιμα μπορεί να είναι οχήματα μετάδοσης πολλών ασθενειών.
Ο Τσάβες αναφέρθηκε σε δημοσιοποιήσεις που έγιναν το έτος αυτό, σχετικά, με τις ΗΠΑ τα έτη 1946-1949 σε πειράματα στη Γουατεμάλα, στη οποία οι ιθαγενείςεκτίθονταν σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

«Αυτό έγινε πριν από 50 χρόνια. Σκεφτείτε ωστόσο, ότι πάνω από 50 αρχηγοί κρατών της Νοτίου Αμερικής έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τα τελευταία 50 χρόνια», είπε ο Τσάβες.
Πηγή:  http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/hugo-chavez.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις