"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ - ΕΝΩ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ


Μια ομάδα ερευνητών που αναζητούν στο γιατί τα καρκινικά κύτταρα είναι τόσο ανθεκτικά, τυχαία έπεσαν πάνω σε μια πολύ πιο σημαντική ανακάλυψη. Κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους, η ομάδα ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό η χημειοθεραπεία καταστρέφει τα υγιή κύτταρα και στη συνέχεια τα ενεργοποιεί να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που στηρίζει και τροφοδοτεί την ανάπτυξη του όγκου. 


Πέρα από αυτό, καθιστά ακόμη και τον όγκο ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μελλοντική θεραπεία.


Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα ευρήματα ήταν "εντελώς απροσδόκητα». Η εύρεση στοιχείων αποδεικνύουν σημαντικές βλάβες του DNA κατά την εξέταση των επιπτώσεων της χημειοθεραπείας στον ιστό που προέρχεται από τους άνδρες με καρκίνο του προστάτη, τα κείμενα αυτά είναι ένα μεγάλο χαστούκι για τις ιατρικές οργανώσεις που προωθούν τη χημειοθεραπεία για χρόνια ως μόνη επιλογή διαθέσιμη σε ασθενείς με καρκίνο.

Η είδηση ​​έρχεται μετά την προηγούμενη αποκάλυψη για τα ακριβά φάρμακα κατά του καρκίνου, που όχι μόνο δεν θεραπέυουν τους όγκους, αλλά στην πραγματικότητα τους κάνουν πολύ χειρότερους. Φάρμακα κατά του καρκίνου βρέθηκαν να αυξάνουν μαζικά τους όγκους στο μέγεθος μετά από την κατανάλωση. Κατά συνέπεια, τα φάρμακα σκότωσαν τους ασθενείς γρηγορότερα.
Γνωστοί ως WNT16B, οι επιστήμονες που εκτέλεσαν την έρευνα λένε ότι αυτή η πρωτεΐνη που δημιουργείται από την επεξεργασία της χημειοθεραπείας ωθεί την επιβίωση καρκινικών κυττάρων και είναι ο λόγος ότι η χημειοθεραπεία τελειώνει πραγματικά τις ζωές γρηγορότερα.

 
Εν τω μεταξύ, πάμφθηνες ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ έχουν κατ 'επανάληψη βρεθεί να συρρικνώνουν τους όγκους και την αποτελεσματική καταπολέμηση της εξάπλωσης του καρκίνου. Σε μια ανασκόπηση 11 μελετών, διαπιστώθηκε ότι η χρήση κουρκούμης μειώνει το μέγεθος του όγκου του εγκεφάλου σε ένα συγκλονιστικό 81%. Περαιτέρω έρευνα έχει επίσης δείξει ότι η κουρκούμη είναι σε θέση να σταματήσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων συνολικά. Μία γυναίκα χτύπησε πρόσφατα τα κύρια πρωτοσέλιδα με την αποκάλυψη της για την νίκη κατά του καρκίνου, και το κύριο μπαχαρικό που χρησιμοποιούσε είναι κουρκούμη.


Σε αυτή την τυχαία διαπίστωση κατέληξαν οι επιστήμονες, που δείχνει ακόμη περισσότερο την έλλειψη πραγματικής επιστήμης πίσω από πολλές θεραπείες. Η αλήθεια είναι ότι οι φυσικές εναλλακτικές λύσεις δεν λαμβάνουν καν χρηματοδότησης, όπως φαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικές παρεμβάσεις, επειδή απλά δεν υπάρχει κανένα κέρδος. Αν όλοι θεραπευτούν με κουρκούμη και βιταμίνη D για τον καρκίνο (ακόμα καλύτερα,για πρόληψη του καρκίνου), μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα κλείσουν. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις