"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Και οι τεχνοκράτες της Δεξαμενή Σκέψης Θουκυδίδης (Δ.Σ.Θ.) τάσσονται ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...εσείς;

http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD5PoPMOi8-Muh8&url=http%3A%2F%2Fi1.ytimg.com%2Fvi%2FtrfGs5DschE%2Fhqdefault.jpg%3Ffeature%3Dog&jq=100Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν σήμερα ο κ.Άθως Κοιρανίδης της δεξαμενής σκέψης «Θουκυδίδης».

Αποκάλυψε ότι ο «Θουκιδίδης» έχει σχεδόν έτοιμη οικονομική μελέτη που αφορά την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο από ομάδα πολύ σοβαρών οικονομολόγων οι οποίοι έχουν εργαστεί τόσο στο ΔΝΤ, σε άλλους μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς καθώς και στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

Η μελέτη καταδεικνύει ότι η εφαρμογή του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που έχει συνομολήγει η κυπριακή κυβέρνηση με την τρόικα θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση της κυπριακής οικονομίας και η ανεργία θα ανέλθει στο ασύλληπτο ποσοστό του 39,5% επί του ενεργού πληθυσμού.

Η μελέτη συμβουλεύει όπως η Κύπρος απεμπλακεί από το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση και υποδεικνύει άλλους τρόπους χρηματοδότησης για την ανόρθωση της κυπριακής οικονομίας.

Η όλη μελέτη θα τεθεί ενώπιον τόσον του προέδρου, όσον και ενώπιον της Βουλής τις προσεχείς ημέρες.
Περισσότερα εδώ: http://www.thoukidides.com

Video - Εκπομπή:"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ" - MEGA
Ημερονηνία Μετάδοσης: 23/4/2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις