"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ο Μεγάλος αγώνας της Κύπρου ενάντια στο μνημόνιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...


http://www.dake-elta.eu/datafiles/image/OXI.jpgΕίναι επιτακτική ανάγκη ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ - ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ. Αν δηλαδή δεν ψηφιστεί σήμερα στην ολομέλεια της βουλής στα κρυφά...

Αυτό (η ψήφιση του μνημονίου), θα αποτελούσε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ για τη Μεγαλόνησο αλλά και για τον πονεμένο λαό της που για πολλοστή φορά στην ιστορία του έχει καταδυναστευθεί.

 Σήμερα, η προσπάθεια απόσεισης των δεσμών  ενός αισχρού μνημονίου, το οποίο αποσκοκεί σε πλήρη και ολοκληρωτική υποδούλωση στους δανειστές της, παραμένει η ίδια με την προσπάθεια όλων όσοι έχουν θυσιαστεί ηρωικά για την απελευθέρωση της πατρίδος.

Δυστυχώς όμως, οι εγχώριοι πολιτικοί ιθύνοντες, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων και των λοιπών κρατικών αξιωματούχων, βρίσκονται στα πρόθυρα να δημιουργήσουν μια νέα ΧΟΥΝΤΑ, η οποία θα έχει ευρωπαϊκό πρόσωπο και αντί για σφαίρες θα πυροβολεί το λαό με μνημόνια εξαθλίωσης και υποδούλωσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν είναι λιγότερο των 30 και πλέον χρόνων.

Η λύση που προτείνουν Ε.Ε και τοπική κυβέρνηση δυστυχώς παρουσιάζεται ως μονόδρομος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!. Διακεκριμένοι οικονομολόγοι, νομικοί, συνταγματολόγοι και λοιποί επαγγελματίες του είδους προσπαθούν να διαφωτίσουν τον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπογραφή του μνημονίου αλλά η φίμωση από τα Μ.Μ.Ε. είναι τέτοια, που δεν έχει φτάσει ακόμα το μήνυμα αυτό παντού. Μερικές τέτοιες απόψεις μπορείτε να δείτε εδώεδώ, ακόμη και εδώ.

Πρέπει να περάσει το ξεκάθαρο πλέον μήνυμα πως η Ευρωπαϊκή Ναζιστική Ένωση δεν νοιάζεται για κανένα λαό παρά μόνο για τον ισοζυγισμό των αισχρών τοκογλυφικών λογιστικών της πράξεων, ανεξαρτήτου κόστους. Ας μην ξεχνούμε πως Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα σπασμένα χωρίς καν να του δίνεται το δικαίωμα να αποφασίσει γι αυτό. Εγείρεται, λοιπόν, η ανάγκη για ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ! (βοηθήστε την προσπάθεια αυτή υπογράφοντας εδώ) Δείτε πως ερμηνεύουν τεχνοκράτες τα ψηλά γράμματα του μνημονίου εδώ. Επίσης, δείτε την πραγματική όψη της Ευρώπης εδώ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, για άλλη μια φορά στην πρόσφατη ιστορία της και ακόμα και σήμερα, ο κόσμος πιάνεται στον ύπνο. Αποκοιμίζεται με τις επαναλαμβανόμενες διαβουλεύσεις και συζητήσεις των ιθυνόντων για να πλασάρουν τη ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΩΣΕΙ" το νησί. Η προδοσία που πέρασε το '74 δεν την έχει διδάξει πως κυβερνήσεις (τέως αλλά και νυν) καθώς και τα κόμματα, έχουν ανοίξει την κερκόπορτα για να εισβάλει ο νέος εισβολέας με το κουστούμι και τη σημαία του χρήματος στο πέτο. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ για ένα λαό που έχει περάσει τα πάνδεινα με τόσα χρόνια σκλαβιάς και υποδούλωσης από άρχοντες και ισχυρούς.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... τέως αλλά και νυν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ... ήρθε η ώρα να στηθούν ξανά κρεμάλες για να υπάρξει κάθαρση στην τραγωδία αυτή που ζούμε...

Το ζητούμενο, την ώρα της μεγάλης αυτής ανάγκης είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΑΛΛΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ - Δ.Ν.Τ. - Ε.Ε.

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και μια τέτοια χρεοκοπία με την οποία εκφοβίζουν το λαό, περιλαμβάνει στάση πληρωμών προς τους δανειστές και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο οι τοκογλύφοι. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος τους εφιάλτης γιατί γνωρίζουν πολύ καλά (οι δανειστές μας) πως μόνο αυτοί θα υποφέρουν αν σταματήσουμε  την αφαίμαξη του λαού για να δίνουμε σ’ αυτούς δόσεις. Δείτε σχετικές απόψεις εδώ. Παρακολουθήστε ένα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού RT σχετικά με την Ισλανδία, η οποία εναντιώθηκε στις απαιτήσεις της Τρόϊκας εδώ.

Παράλληλα με τη στάση πληρωμών, η Κύπρος θα πρέπει  να επιστρέψει  στο παλιό της νόμισμα, με την όποια υποτίμηση και αυτό δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζουν. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οι νηφάλιοι οικονομολόγοι το λένε ξεκάθαρα εδώ και καιρό. Αυτό όμως για να είναι εφικτό πρέπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. Αυτό, αν δεν γίνει κατορθωτό θα είναι και το θανάσιμο πλήγμα της οικονομίας, αφού χωρίς χρυσό δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική υπόσταση αλλά ούτε και θα μπορεί να επιστρέψει το νησί στο παλιό του νόμισμα. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΛΙΡΑΣ. Δείτε σχετικές απόψεις εδώ. Δείτε τι λέν οι κυβερνώντες εδώ.



Οι υπόλοιποι ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να δώσουν κι αυτοί μια άνιση μάχη με κυβερνήσεις, τοπικές διοικήσεις, κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. και κόμματα για να περαστεί στο λαό του διεφθαρμένου αυτού συνεργατισμού που φέρει το όνομα Ευρώπη, το μήνυμα γι' αυτό που πραγματικά συμβαίνει... Η Κύπρος και οποιαδήποτε άλλη χώρα για να σωθεί πρέπει να κρατηθεί ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

Η δράση από όλους μας επιβάλλεται να γίνει ΣΗΜΕΡΑ... ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις