"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ Απεργός για 40 και πλέον μέρες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Μεγαλόνησου... Γιατί οι ιθύνοντες τηρούν σιγήν ιχθύος;

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/2/8/3/563283/DOC.20130522.1088851.GM0_3242_400x278.jpgΣτείλτε το μήνυμα αυτό παντού αφού τα πλείστα ΜΜΕ μας έβαλαν σε εμπάργκο με την απειλή από Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων να τους κοπεί η διαφήμιση. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια.


Ζητάμε να ψηφίσετε στο διαδίκτυο. Δώστε μας τη δύναμη να αγωνιστούμε


40η μέρα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΌ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ
ΣΤΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2009
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο Καρκίνος δεν είναι χρυσός, ούτε ευκαιρία για πλουτισμό
Η Ιατρική δεν είναι επιχείρηση, είναι Λειτούργημα


40 μέρες απογοήτευσης αλλά με Δύναμη για Συνέχιση του Αγώνα
Έκλεισα σήμερα 40 μέρες απεργίας, 24 ώρες το 24ωρο, στο πεζοδρόμιο έξω από το Προεδρικό, μέσα στο λιοπύρι των 29ο βαθμών, την καυτή άσφαλτο και το καυσαέριο. Ξέρω ότι τους απογοήτευσα, περίμεναν οι έμποροι υγείας, οι καρκινο-νονοί ότι σε μερικές μέρες θα αποχωρούσα με την ουρά στα σκέλια. Έπεσαν έξω τόσο οι κυβερνώντες όσο και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων καθώς και οι καρκινο-νονοί. Ο αγώνας ΜΑΣ συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Σύντομα να περιμένουν κάποιες εξελίξεις που ήδη τροχοδρομηθήκαν. Ευελπιστούμε ότι δεν θα έλθουν εκ των υστέρων να μας καταγγείλουν για εθνική προδοσία. Δείξαμε μεγάλη υπομονή και αυτοσυγκράτηση, δείξαμε σεβασμό στο Σύνταγμα και του Νόμους και το θεμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και απεργούμε ειρηνικά αλλά δυναμικά. Είναι αυτοί που καταπατούν τα Δικαιώματα των Ασθενών και των Καρκινοπαθών, αυτοί είναι που παρανομούν και σκορπούν αλόγιστα το Κρατικό Χρήμα, αυτοί είναι οι επίορκοι που αντί να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον εξυπηρετούν τους ολιγάρχες, τους τραπεζίτες, τα golden boys και τα κάθε λογής αρπακτικά. 

40 μέρες και η Κυβέρνηση προσπερνά αχάμπαρη
Σήμερα, λοιπόν, έκλεισα 40 μέρες απεργία έξω από το Προεδρικό όπου συνάντησα την αδιαφορία της Κυβέρνησης αλλά δυστυχώς και των ΜΜΕ.
Η αδιαφορία της Κυβέρνησης δικαιολογείται αφού έταξε τον εαυτό της στην υπηρεσία της Τράπεζας -γι’ αυτό ακούμε κάθε μέρα πώς να σώσουμε την Τράπεζα Κύπρου- και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας φούχτας ανθρώπων. Κατάργησαν έννοιες όπως «Δικαιώματα Ασθενών», «Ανθρώπινα Δικαιώματα», «Εθνικό Συμφέρον», «Υπευθυνότητα» κ.ά. Ακόμη κατάργησαν ή έφτυσαν την ίδια τους την ψήφο στη Βουλή, αφού πρώτα ψήφισαν, όπως και όλα τα κόμματα, τη «Στρατηγική του Καρκίνου» του 2009, που προνοεί ως Κέντρο Αναφοράς το Κρατικό Ογκολογικό στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου θα κάνει έναρξη φέτος η Ιατρική Σχολή και εισηγείται Πλήρες Ογκολογικό με Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα. Αφού έφτυσαν τη θετική τους ψήφο που έδωσαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης των Προϋπολογισμών του Κράτους για τα έτη 2012-2013, έρχονται τώρα και αναιρούν τα πάντα, ώστε να παραμείνει το μονοπώλιο του Ογκολογικού της Τράπεζας και η επιχρυσομένη, εν καιρώ οικονομικής κρίσης, παράνομη κρατική χορηγία. 31 εκ. Κρατική χορηγία στο Ογκολογικό της Τράπεζας το 2012, 251 εκ. από το 1998 μέχρι το 2012 ώστε αυτή να αυτοαποκαλείται «φιλάνθρωπη», με τα λεφτά του Κράτους, από το δικό μας υστέρημα.

40 μέρες και τα ΜΜΕ παίζουν τον αχάμπαρο
Τα δε ΜΜΕ μας έβαλαν στη μαύρη λίστα, persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο), χάριν της διαφημιστικής πίττας της Τράπεζας αλλά και ύστερα από απειλές κι εκβιασμούς από Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ότι θα χάσουν τη διαφήμιση της Τράπεζας αν τολμήσουν να γράψουν κάτι που έχει σχέση με τον αγώνα μας και τον ΕΛ.Α-ΖΩ, έσπασαν τις πέννες τους, σύνθημά τους: «κρύψε να περάσουμε», και δεν κάνουν καμιά απολύτως αναφορά, κι όποιος τολμήσει και κάνει αναφορά πέφτει βούρδουλα πρώτα στον ιδιοκτήτη του ΜΜΕ και παράλληλα στον δημοσιογράφο που απειλείται με απόλυση. Αντί «διερευνητική δημοσιογραφία» κάνουν «προληπτική δημοσιογραφία», δηλαδή να κρυφτεί και να μην αποκαλυφθεί ένα γεγονός. Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση έχει πέσει ο «χρυσός σκασμός», με εξαίρεση τον Λάζαρο Μαύρο και τον Πανίκο Ευριπίδου της Πάφου. Φίλοι δημοσιογράφοι άλλαξαν δρομολόγιο γιατί «ντρέπομαι να σε βλέπω εκεί να αγωνίζεσαι για εμάς όλους κι εγώ να μην μπορώ να γράψω μια γραμμή, ξέρεις έχω παιδιά να σπουδάσω, οι καιροί είναι δύσκολοι…», «τι τα θες φίλε μου, είσαι σε εμπάργκο κι εγώ έντζαι» .

40 μέρες και ο Λευτέρης Χριστοφόρου είναι δήθεν αχάμπαρος
Σήμερα διάβασα στον Φιλελεύθερο άρθρο του φίλου βουλευτή, αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ, Λευτέρη Χριστοφόρου, που εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πάρα πολύ και το γνωρίζει, στο οποίο αναφέρει ότι «το ωφέλιμο για τον τόπο είναι η υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά απέναντι στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα...δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέα λάθη, για λάθος οικονομικές συνταγές… ότι το ωφέλιμο για τον τόπο δεν είναι οι φτιασιδωμένες ατάκες, οι λαϊκισμοί, οι ρητορικές πομφόλυγες και τζάμπα μαγκιές… κλπ κλπ». Διερωτήθηκα που ζει ο φίλος Λευτέρης, δεν βλέπει και δεν ακούει τι γίνεται στον τόπο μας σε βάρος των Καρκινοπαθών, δεν με είδε καμιά μέρα να κάθουμε σε διαμαρτυρία στο πεζοδρόμιο έξω από το Προεδρικό; Πώς να σας δώσουμε εμπιστοσύνη, φίλε Λευτέρη, όταν άλλα λέτε κι άλλα πράττεται; Δες ξανά τι προνοεί η «Στρατηγική του Καρκίνου», που εσύ και το κόμμα σου ψηφίσατε το 2009, δες τι προνοούν οι Προϋπολογισμοί του Κράτους για τα έτη 2012 και 2013 για τα Ακτινοθεραπευτικά, που εσύ και το κόμμα σου ψηφίσατε, δες την προεκλογική επιστολή προς εμένα του Προέδρου Αναστασιάδη που ανάρτησα σε πανό και αναρωτήσου αν είναι αυτό «υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά απέναντι στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα». Κόπιασε στο πεζοδρόμιο έξω από το Προεδρικό να σου δώσω και άλλα πολλά έγγραφα ανακολουθίας και πολιτικής εξαπάτησης, σε περιμένω.

Θα καλέσω και σήμερα, για πολλοστή φορά, τα ΜΜΕ να τολμήσουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια.
 
Ο καρκίνος θερίζει, ο καθένας από εμάς έχει κάποιο δικό του που πέρασε ή έφυγε από τον καρκίνο.
 
Είναι καιρός να σταματήσει η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών.
Όσοι θέλετε να επικοινωνείτε μαζί μου στο face book στείλτε μήνυμα φιλίας στο face book Chr. Andreou

Χρ. Ανδρέου
Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ
Απεργός για 40 μέρες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Τηλ. 99-660 221



ΠΗΓΗ: από αναγνώστη μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις