"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ChemTrails - Μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από όλη την υφήλιο

http://www.epanellinismos.com/images/fbfiles/images/aeropsexasmoi.jpg
Τα CHEMTRAILS, οι αεροψεκασμοί δηλαδή, δεν είναι συνωμοσία και λυπάμαι που θα ξυπνήσω μερικούς...!

Τι είναι τα Chemtrails;
Τα Chemtrail είναι οι γραμμές από χημικές ουσίες που αφήνουν ορισμένα αεροπλάνα στον ουρανό. Η παγκόσμια
κυβέρνηση λέει, ότι αυτά τα χημικά χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της υπερθέρμανσης του πλανήτη κι αυτό δεν είναι παρά μια καλοστημένη απάτη.

Με τους χημικούς αεροψεκασμούς απελευθερώνονται χημικές ουσίες οι οποίες θολώνουν τον ουρανό για ένα χρονικό διάστημα, μερικών ωρών και μετά διαλύονται προκαλώντας τεχνητά νέφη που μένουν εκεί για ώρες δημιουργώντας έτσι ένα πέπλο τεχνητού σύννεφου που ΔΕΝ είναι καθόλου για την προστασία του πλανήτη... αντιθέτως!

Το πιο πιθανό πρόκειται για επίθεση με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού...

Αποκρύπτουν την αλήθεια και διατηρούν επτασφράγιστο μυστικό τους λόγους για τους οποίους το κάνουν αυτό καθώς επίσης και για το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την επιχείρηση θανάτου.


Οι κυβερνήσεις κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και τα στραβά μάτια κι αυτό είναι εγκληματικό!

Στις φωτογραφίες πιο κάτω θα δείτε μιαν τεχνολογική υποδομή πολλών εκατομμυρίων και αυτός που πληρώνει για όλα αυτά δεν είναι άλλος από τον απλό φορολογούμενο πολίτη, δηλαδή εσένα. 


Οι αεροψεκασμοί εφαρμόζονται σε όλες της χώρες κράτη μελή του ΝΑΤΟ και όχι μόνο.

Δείτε το εσωτερικό ενός αεροπλάνου που χρησιμοποιείται για τον χημικό αεροψεκασμό...
































Αυτά τα αεροσκάφη που βλέπετε μπορούν εύκολα να κάνουν μια χημική ή βιολογική επίθεση μεγάλης κλίμακας με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κι αυτό το λέμε επειδή γνωρίζουμε τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ που θέλει διακαώς να μειώσει έως και 90% τον πληθυσμό της γης.
 

Κάνουν μια ύπουλη επίθεση στην ανθρωπότητα με κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στη ζωή μας, τα σύννεφα! Γι αυτό και περνά τόσο απαρατήρητη από τους πλείστους ανθρώπους. Τα διεφθαρμένα και κατευθυνόμενα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης πείθουν ότι αυτά είναι φυσιολογικά αλλά εσύ θα πέσεις στην παγίδα των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης και πάλι;

Μην ξεχνάς πως οι χημικοί αεροψεκασμοί, είναι ένας από τους πολλούς χειρισμούς της  ελίτ για να αυξήσει την τεράστια ιατροφαρμακευτική βιομηχανία η οποία, είναι η πιο προσοδοφόρα βιομηχανία παγκοσμίως.

Οι πλείστοι άνθρωποι όμως, εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι για το θέμα αυτό και δυστυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτά δεν είναι παρά θεωρίες συνομωσίας. Δυστυχώς, πιστεύουν σε αυτά που τους λένε τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν νοθευμένες επιστημονικές μελέτες των "εμπειρογνωμόνων" και των "ειδικών" που λένε ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων και ένα σωρό άλλες αναλήθειες.


Εσύ ακόμα πιστεύεις ότι δεν μας ψεκάζουν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις