"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φούσκα που πρόκειται να σκάσει...

Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι μια φούσκα που πρόκειται να σκάσει. Όχι δε μιλούμε για σενάρια που θυμίζουν κινηματογραφικές θεωρίες συνωμοσίας αλλά για την ωμή πραγματικότητα γι αυτό ας δούμε τα πράγματα μέσα από ένα απλό παράδειγμα... 

Η κατάσταση: Οι εμπορικές τράπεζες συνηθίζουν να επικοινωνούν μαζί μας παροτρύνοντας τη γυναίκα μας , τα παιδιά μας, κι εμάς ακόμη , ώστε να αποκτήσουμε διάφορα τραπεζικά προϊόντα παρασύροντας μας έτσι ακόμη περισσότερο στο βούρκο του υπερκαταναλωτισμού. 
Η πλεκτάνη: Αυτό που δε μας λένε όμως είναι πως οι εμπορικές τράπεζες άρχισαν σιγά σιγά να εκχωρούν τα δικαιώματά τους σε ιδιώτες κι αυτό είναι μόνο η αρχή. 
Πραγματικό Παράδειγμα: Μην παραξενευτείτε αν μια καλή μέρα λάβετε μια ιδιοποίηση από Γερμανική ιδιωτική εταιρεία που να λέει πως χρωστάτε 7000 ευρώ από ένα μικρό υπόλοιπο που είχατε αφήσει απλήρωτο σε μια από τις πολλές πιστωτικές σας κάρτες, και που μετά από 10 χρόνια έγινε 7000! Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μέσα στα 10 αυτά χρόνια δεν θα έχετε λάβει καμία ειδοποίηση εξόφλησης του υπολοίπου. 
Συμπέρασμα: Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έχει πρωτοστατήσει εκχωρώντας τα δικαιώματα σε Γερμανούς ιδιώτες. Να είστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες! Οι τρόποι είναι πολλοί για να σας εμπλέξουν στα γρανάζια τους και χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί οι καιροί είναι δυσοίωνοι. 
Διορθωτική κίνηση: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, απαλλαγείτε από αυτή τη θηλιά μια για πάντα ΤΩΡΑ...! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις