"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Σας Δουλεύει κανονικά!" - Η απάντηση

Του Ανδρέα Τ. Λουκά

Σας δουλεύει κανονικά!
Απορούμε πραγματικά με τους Ομήρου, Συλλούρη και Ι. Παναγιώτου: Δεν βλέπουν την κωλοσυρμαθκιάν της κουφής; Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, τους δουλεύει κανονικά; Δεν συνειδητοποιούν ότι ο Μ. Καρογιάν κάνει το παν για να φανεί αρεστός στο ΑΚΕΛ και να διατηρεί ανοικτές πόρτες με αυτό για μελλοντική συνεργασία; Δεν έχουν καταλάβει ότι με τις μανούβρες του ροκανίζει τον χρόνο για να καθυστερεί την υλοποίηση των σχεδιασμών του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου; Αφού εξαγριώθηκε κατά του Ν. Παπαδόπουλου, επειδή δεν συμπεριέλαβε τη διζωνική στις προτάσεις του ενδιάμεσου, επέβαλε τη συμπερίληψή της με την κωμική αναφορά στο… «σωστό περιεχόμενο». 
 
Τώρα, όπως αποκαλύπτει η άριστα πληροφορημένη εκλεκτή συνάδελφος Ανδρούλα Ταραμουντά (στον «Φιλελεύθερο»), ο Καρογιάν επιμένει να αφαιρεθεί ο όρος «γενναιόδωρες» από τις παραχωρήσεις, που έκανε ο Χριστόφιας στους Τούρκους. Μα, ο ίδιος ο Χριστόφιας έκανε τη σχετική δήλωση, με τον Κυβ. Εκπρόσωπο να αναμένει, ακόμα, το «αντίδωρο» από τους Τούρκους. Ο Μ. Καρογιάν εμφανίζεται ΑΚΕΛικότερος του ΑΚΕΛ. Οι Ομήρου, Συλλούρης και Ι. Παναγιώτου θυμίζουν τη γνωστή κινεζική ρήση περί της σελήνης… Κρίμα, πραγματικά κρίμα!
Σ.Ι. 

Φίλτατε Σάββα,                                                                                       Μαΐου 11, 2012.

Το πιο πάνω φέρει την υπογραφή σου και είναι από τα Παραπολιτικά στην σημερινή Σημερινή.
Αλλά φίλε μου, η ωμή αλήθεια είναι άλλη. Δεν δουλεύει ο Κάρογιαν τους εν λόγω κομματάρχες. Όλοι οι εν λόγω κύριοι και η κ. Παναγιώτου, δουλεύουν όλοι μαζί τον Κυπριακό Λαό! Και το δούλεμα δεν άρχισε σήμερα. Το δούλεμα μας το κάνουν εδώ και χρόνια και πήρε την χειρότερη μορφή του, πέρυσι μετά την δολοφονική έκρηξη στο Μαρί που άφησε πίσω της δεκατρείς νεκρούς και κύριος οίδε πόσους τραυματίες. Και η οποία έδωσε την χαριστική βολή στην οικονομία του τόπου…..
Υπάρχει κάποιος σε αυτό τον τόπο που να αμφιβάλλει, ειδικά και μετά το πόρισμα Πολυβίου, για την ενοχή του Χριστόφια για εκείνη την καταστροφή; Εκτός βέβαια από την κυριούλα του και τον εσμό που τον περιβάλλει και προστατεύει; Δεν νομίζω! Ποιοι είχαν την άμεση ευθύνη να κάνουν το παν για να απαλλαγούμε από τότε από την παρουσία αυτού του κυρίου από την προεδρία της Δημοκρατίας; Και μάλιστα όταν ο αποδεδειγμένα ανίκανος και ανεύθυνος αυτός άνθρωπος εξακολουθούσε, «με γινάτι», να διαπραγματεύεται και το εθνικό μας πρόβλημα; Οι υπόλοιποι της ομοχειρίας! Έκαμαν κάτι πρακτικό; Βεβαίως! Με πρωτοστάτη τον άλλο μεγαλοηγέτη του δυστυχισμένου αυτού τόπου, τον Ν. Αναστασιάδη, βρήκαν την κατάλληλη, κατά την άποψη τους, φιλολογική μπουρδολογία για να πείσουν τους αφελείς και έσπευσαν από μόνοι τους, έστω κι’ αν ο ίδιος και το κόμμα του δεν ήθελαν, να τον ξελασπώσουν οικονομικά.
Εσύ μπορεί να μην έλειψες ούτε μια μέρα από τις εκδηλώσεις των αγανακτισμένων πολιτών έξω από το Προεδρικό, αλλά είδες εκεί, μαζί με τους πολίτες και αυτούς τους κυρίους; Αντίθετα! Ο Μάριος Κάρογιαν στις 20 Ιουλίου όταν ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ οργάνωσαν μέσα στο Προεδρικό ουσιαστική αντιεκδήλωση, για την επέτειο δήθεν της εισβολής (αυτός που ο ίδιος και το κόμμα του από το 1974 εφηύραν πως οι Τούρκοι είναι αδελφοί τους….), έδωσε προκλητικά το παρόν του δίπλα από τον κατηγορούμενο για το Έγκλημα Χριστόφια.
Βέβαια εγώ που έχασα τα πάντα στην εισβολή, και ανθρώπους δικούς μου, όντας ΕΞΩ από το Προεδρικό ανάμεσα στους άλλους αγανακτισμένους πολίτες, κατηγορήθηκα τότε και σαν φασίστας επειδή δεν ήμουν ΜΕΣΑ στο Προεδρικό να χειροκροτώ τον Χριστόφια!
Σου το ξανάγραψα: Αν περιμένουμε από ανθρώπους σαν αυτούς που αποτελούν την λεγόμενη «πολιτική ηγεσία» της Κύπρου να κάμουν το σωστό για τον τόπο, είναι σαν να «αναμένουμε καλλιγραφία από τον πισινό την μυλωνούς»….Ποιόν κοροϊδεύουν; Ο Μάριος Κάρογιαν πρώτος και καλύτερος αλλά και όλοι οι άλλοι, ένα προσδοκούν: Να είναι, κάποιος από αυτούς, υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις επόμενες προεδρικές. Όλη εκείνη η βαρύγδουπη μπουρδολογία του Κάρογιαν περί «εθνικής» δήθεν «ομοψυχίας» σε τι άλλο αποβλέπει;
Αλλά και όλοι εκείνοι των οποίων τα ονόματα περιλαμβάνονται στην λίστα την οποία δήθεν συζητούν αυτοί οι λαοπλάνοι, σαν δεν ντρέπονται τον Κυπριακό Λαό, λέω εγώ……
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις