"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη-βόμβα της ρωσικής KGB: Η Αλ Κάιντα πίσω από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα!


"Η Αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από τις εκτεταμένες πυρκαγιές των τελευταίων χρόνων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης" σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών


της Ρωσίας (FSB), Αλεξάντερ Μπορτνικοφ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Καθημερινής".




Η αποκάλυψη αυτή του Ρώσου αξιωματούχου έγινε στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου αρχηγών μυστικών υπηρεσιών στη Μόσχα.




Εξήγησε πως οι εμπρησμοί δασών σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλα κράτη της Ε.Ε., αποτελούν μία από τις καινούργιες πρακτικές στους κόλπους της Αλ Κάιντα.






Η νέα μέθοδος είναι πολύ εύκολη για τα μέλη της Αλ Κάιντα, καθώς δε χρειάζονται πολλά χρήματα, τεχνικός εξοπλισμός και ιδιαίτερη προετοιμασία.




Εν αντιθέσει, τα αποτελέσματα της πρακτικής είναι θεαματικά. Τόσο η οικονομική όσο και η ηθική ζημιά για τα κράτη που πέφτουν θύματα των εμπρηστών είναι ανυπολόγιστη.




Παραθέτοντας στοιχεία για την αποκάλυψή του ο Μπορτνικοφ ανέφερε πως: "Υπάρχουν εξτρεμιστικές ιστοσελίδες της Αλ Κάιντα, μία από αυτές ονομάζεται 'Δάσος Τζιχάντ', οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικές λεπτομέρειες για την αποτελεσματικότητα των εμπρησμών".




Ο αρχηγός της FSB εξήγησε πως οι αρχές ασφαλείας κάθε χώρας είναι πρακτικά αδύνατον να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή γιατί δε γίνεται να περιφρουρούνται όλες οι δασικές εκτάσεις των χωρών, σε 24ωρη βάση.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις