"...τ' αληθινό μπόι τ' ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο της λευτεριάς..." Γιάννης Ρίτσος --- "...το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό..." Martin Luther King --- "..από μεν ησυχίης και ραθυμίης ή δειλίη αύξεται, από δε τής ταλαιπωρίης και των πόνων αι ανδρείαι... Ιπποκράτης --- "...είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά..." Πυθαγόρας
  • Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας ... ΚΑΙ είναι ιάσιμος!

  • Πατρίδα δεν είναι το κράτος

  • Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

  • Έχουμε φτάσει στο σημείο...Τώρα!

  • Το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης - μια άλλη προσέγγιση

  • Η άγνωστη γνωστή πραγματικότητα που ζούμε!

  • ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!

  • ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Προσλήφθηκε Τουρκοκύπριος με πτυχίο από το ψευδοκράτος

 Του Μιχάλη Χατζηστυλιανού 

ΣΟΒΑΡΑερωτηματικά εγείρονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσλήφθηκε για τις ανάγκες της Κυπριακής Προεδρίας, Τουρκοκύπριος, ο οποίος, σύμφωνα με το βιογραφικό που κατέθεσε, είναι απόφοιτος πανεπιστημίου του ψευδοκράτους, που η Κυπριακή Δημοκρατία όχι μόνο δεν αναγνωρίζει αλλά δίνει και μάχες διεθνώς για να αποτρέψει την αναγνώρισή τους.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, από την 1/9/1995 μέχρι και τις 30/7/2000 σπούδασε στο λεγόμενο πανεπιστήμιο «Νear ΕastUniversity» στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου έλαβε πτυχίο στα τουριστικά και στη διοίκηση.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι φοίτησε για ένα χρόνο (1/9/2001 - 30/9/2002) στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Surrey, όπου έλαβε μεταπτυχιακό στη διοίκηση ξενοδοχείων. Εδώ, βεβαίως, εγείρεται ένα άλλο εξίσου σοβαρό θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους: Πώς και γιατί δέχθηκε για μεταπτυχιακό ένα βρετανικό πανεπιστήμιο τον εν λόγω Τουρκοκύπριο, έχοντας ανά χείρας πτυχίο από πανεπιστήμιο του ψευδοκράτους; Θα πρέπει επίσης να απαντηθεί και το ερώτημα ποια η σχέση των γνώσεών του -ξενοδοχειακά- με την Κυπριακή προεδρία, στην οποία προσλήφθηκε με διαδικασίες εξπρές και στάλθηκε στις Βρυξέλλες. Επί τούτου, αρκούντως αποκαλυπτική είναι η επιστολή που απέστειλε στις 24/2/2012 ο τέως γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Νικόλαος Αιμιλίου προς τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο μας στις Βρυξέλλες, στην οποίαν αναφέρει τα εξής: «Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα (σ.σ. πρόσληψη επιτόπιου προσωπικού στη ΜΑΕΕ για σκοπούς Προεδρίας Συμβουλίου Ε.Ε.), πληροφορείσθε ότι, για τη μία εκ των δύο επιπρόσθετων θέσεων επιτόπιου προσωπικού στη ΜΑΕΕ, οι οποίες έχουν πρόσφατα εγκριθεί από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού για ενίσχυση της αντιπροσωπείας ενόψει Προεδρίας, έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο κ. ….(σ.σ. αναγράφεται το όνομα του Τουρκοκύπριου)». Και καταλήγει η επιστολή Αιμιλίου με τα εξής: «Οδηγίες, όπως μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της Κυβέρνησης για την όσο το δυνατό καλύτερη απασχόληση των Τουρκοκυπρίων για τις ανάγκες της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από την Κυπριακή Δημοκρατία, η ΜΑΕΕ μεριμνήσει για την πρόσληψη του για την πιο πάνω θέση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο εν λόγω Τουρκοκύπριος με τα προσόντα που διέθετε στα ξενοδοχειακά, προσλήφθηκε αρχικά και εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Κύπρου από 1/5/2007 μέχρι 23/9/2011, όπου η Κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει λουκέτο.
Η εργοδότηση του Τουρκοκύπριου, με πτυχίο του ψευδοκράτους, ναρκοθετεί την πολιτική που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί η Κυπριακή Δημοκρατία στο θέμα των παράνομων πανεπιστημίων των κατεχομένων.

Πηγή:  http://www.philenews.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες Αναρτήσεις